Diagnose

Anmeldelser til Dalargin

Frigjøringsskjema: Løsning for i / v og i / m administrasjon

Vurdert av Peter (gjest), dato lagt til: 20.11.

Resultat: positive tilbakemeldinger

For magesår

Fordeler: et effektivt medikament

Ulemper: Så ikke

Jeg har levd med magesår i flere år, for øyeblikket er sykdommen under kontroll og det har ikke vært noen alvorlige forverringer i nesten et år. Jeg har prøvd mange behandlingsmetoder og medisiner, både tradisjonell og folkemedisin. Men når det er en forverring, er det kanskje bedre å ikke involvere seg med ikke-tradisjonelle metoder, men å løpe til legen. Dalargin er et av de stoffene som virkelig hjalp meg. Under forverringen av såret, gjennomboret jeg det månedlige løpet av stoffet, og det hjalp meg. Legemidlet ble gitt intramuskulært to ganger om dagen. Jeg måtte gjennomgå to slike behandlingsforløp med seks måneders mellomrom. Jeg føler meg mye bedre for øyeblikket.

Vurdert av Serafima (gjest), dato lagt til: 21.11.2017

Resultat: positive tilbakemeldinger

Fordeler: Langvarig effekt

Ulemper: Vanskelig å finne, pris

På grunn av problemer med bukspyttkjertelen, opplever jeg ofte smerter i venstre side. Legen foreskrev meg Dalargin, men alltid i form av kapsler med et pulver inni, og ikke i form av en væske, fordi det er en falsk. Fortynnet med saltvann, som angitt i instruksjonene. Injeksjonene er ganske smertefulle, etter dem en ubehagelig smak i munnen. Jeg ga 10 injeksjoner, men la ikke merke til noen forbedring. Selvfølgelig var hun lei seg. Og en uke senere forsvant smerten plutselig, og i nesten fire måneder plager den ikke meg, selv om det ikke hadde vært noe middel på lenge før. Prisen er høy, men det viktigste er at det er en effekt. Hovedproblemet er å finne dette legemidlet i riktig form for frigjøring..

Vurdert av Olga (gjest), lagt til 21.11.2017

Resultat: nøytral tilbakemelding

Fordeler: ikke funnet

Ulemper: pris, bivirkninger

Duodenalsåret har tjent lenge. Med neste forverring gikk jeg til sykehuset, og de begynte å injisere forskjellige medisiner i en akselerert modus. Opprinnelig ble Dalargin tatt i form av injeksjoner, og legen overførte den til dropper. Jeg bemerker at stoffet ikke er billig og produseres i form av et pulver, hvorfra en løsning for injeksjon blir fremstilt. Jeg tålte injeksjonene godt, men etter dropperen, fem minutter senere, begynte det sterke smerter i magen, som varte nesten en time. Til slutt avlyste legen stoffet. Til tross for bivirkningene, kan jeg ikke si at stoffet er dårlig, for noen gjør det det lettere.

Vurdert av Ruslana (gjest), dato lagt til: 21.11.2017

Resultat: negativ tilbakemelding

Lagres med sår og pankreatitt

Fordeler: Helbreder sår, helbreder bukspyttkjertelen, rask og sterk effekt, ingen farlige bivirkninger

Ulemper: Dyrt, utilgjengelig, smertefullt, etter injeksjonen blir benet følelsesløst og ujevnheter forblir uønsket for hypotoniske pasienter

Effekten av Dalargin kan knapt overvurderes, disse injeksjonene helbredet mitt 0,6 cm sår på bare en og en halv uke, som andre medisiner ikke tok. Og da jeg fikk en forverring av pankreatitt, hjalp stoffet med å eliminere begynnende død av bukspyttkjertelvev, selv om det bare ble stikket i 4 dager. Med en så kraftig effekt har Dalargin ingen farlige bivirkninger, bortsett fra at hypotone pasienter trenger å være på vakt, fordi injeksjonene reduserer blodtrykket betydelig (jeg hadde 110, falt til 90-95). Det eneste er at stoffet er veldig smertefullt, det svir sterkt når løsningen injiseres, og etter injeksjonen blir benet nummen i en halv time. I tillegg forblir smertefulle ujevnheter på injeksjonsstedet, men alt går over.

Dalargin for gastritt

Antacida medisiner er veldig effektive i behandling av gastritt. Dalargin for gastritt har en uttalt positiv effekt, som blir lagt merke til av både gastrittpasienter og leger. Legemidlet eliminerer de ubehagelige symptomene som oppstår med gastritt. Når du bruker stoffet, forsvinner slike ubehagelige symptomer som halsbrann, kvalme og fordøyelsesbesvær. Anmeldelser om bruk av dalargin for gastritt, om hvordan du bruker stoffet og dosering, les neste artikkel.

Dalargin legemiddelbeskrivelse

Dalargin tilhører en ny generasjon medikamenter. Virkningen av middelet er primært rettet mot behandling av magesår og duodenalsår. Det har funnet bred anvendelse i behandling av sykdommer i organer beregnet på prosessering og utvinning av mat.

Basert på mange studier og anmeldelser, er Dalargin i stand til å skryte av en innhyllende og absorberende effekt. Syntetisk produsert dalargin er en analog av leucin-enkefalin. Reduserer konsentrasjonen av magesyre, og hemmer også produksjonen og separasjonen av væske. Dalargin-prisen varierer innen 1000 rubler per pakke.

Dalargin tilhører den nye generasjonen medisiner

Legemidlet leveres til markedet i form av et finkrystallinsk pulver designet for tilberedning av løsningen. Egnet for intramuskulær og intravenøs injeksjon. Pulveret er pakket i glassampuller, pakket i en pappbeholder. En pakke kan inneholde 5 eller 10. enheter. Det er nødvendig å oppbevare løsningen ved en temperatur fra + 2 ° C til + 20 ° C i ikke mer enn tre år.

Før du kjøper Dalargin, bør du gjennomgå en full undersøkelse og konsultere en lege som vil foreskrive varigheten av kurset og den daglige dosen. Hvis dette ikke er mulig, er det et standardopplegg foreslått av produsenten. Finkrystallinsk pulver av ampulle med Dalargin oppløses i en spesiell natriumoppløsning.

Ved magesår injiseres pasienten med en enkelt dose på 1-2 mg. Den daglige dosen bør ikke overstige 5 mg. Varigheten på kurset er ikke mer enn en måned. Ved pankreatitt er en enkelt dose 2 mg, etterfulgt av 5 mg om morgenen og kvelden. Det anbefales ikke å fortsette behandlingen i mer enn seks dager. I den akutte sykdomsformen injiserer legen fem milligram hver 8. time. Behandlingsforløpet er heller ikke mer enn 6 dager.

Dalargin for gastritt

Halsbrann, raping, en ubehagelig smak i munnen, magesmerter, overdreven gassdannelse er symptomer på gastrointestinale sykdommer, ledsaget av økt surhet i magen. Behandling av patologi utføres på en omfattende måte, mens du bruker spesielle medisiner for økt surhet i magen.

Daralgin tilhører antacida. Legemidlet Daralgin reagerer med saltsyre i magen, og nøytraliserer dets skadelige effekter på slimhinnen og kroppen. Antacida lindrer halsbrann, absorberer giftstoffer og skadelige stoffer, og stimulerer produksjonen av bikarbonat, som sikrer utskillelsen av slim. Legemidlet Daralgin undertrykker effektivt produksjonen av saltsyre, og akselererer legingen av skadet gastrointestinalt vev.

Dalargin har en antisekretorisk funksjon, men dens viktigste oppgave i bruk er helbredelse av erosive områder og til og med magesår. Det brukes i henhold til ordningen, intramuskulært eller intravenøst, fra tre uker til en måned. Noen ganger brukes dette stoffet mot akutt gastritt.

Bruk av stoffet under graviditet og amming

Legemidlet Dalargin i en hvilken som helst av doseringsformene er ikke foreskrevet for behandling av gravide på grunn av mangel på pålitelig informasjon om sikkerheten til legemidlets effekt på fosterutvikling og graviditet.

Med utviklingen av magesår hos den vordende moren, bør du kontakte en gastroenterolog for å velge et alternativt legemiddel. Bruk av dette legemidlet under amming er uønsket, siden det ikke foreligger data i medisin om evnen til de aktive ingrediensene i Dalargin til å trenge inn i morsmelk. Om nødvendig anbefales et kurs med medisinering under amming for å avbryte amming.

Vurderinger av pasienter som ble behandlet med Daralgin

Dalargin forårsaker sjelden allergiske reaksjoner eller problemer med kardiovaskulærsystemet. Dette er bevist av mange positive anmeldelser..

Generelt indikerer anmeldelser av Dalargin dens høye effektivitet og sikkerhet.

Pasienter som har blitt behandlet med dette legemidlet indikerer at det viktigste er systematisk. Du kan ikke avbryte den startede behandlingen. Ellers hjelper ikke stoffet, og tilstanden forverres bare.

Noen mennesker har hatt mindre magesmerter etter noen få injeksjoner. En konsultasjon med en lege viste at Dalargin ikke var egnet for dem som behandling. Samtidig avbrøt legen inntaket av denne medisinen og foreskrev en kvalitetsanalog. Generelt viser anmeldelser av Dalargin dens høye effektivitet og sikkerhet..

Tar Dalargin, må en person følge disse reglene:

  • valg og resept på legemidlet utføres utelukkende av legen;
  • Dalargin tilhører gruppen av antiulcusmedisiner, det reduserer utskillelsen av magesekresjoner;
  • For å unngå overdosering og ikke redusere stoffets effektivitet, må dosene foreskrevet av legen overholdes nøye;
  • hvis det oppdages noen negative effekter av stoffet, bør pasienten øyeblikkelig oppsøke lege;
  • Dalargin skal oppbevares på et kjølig, mørkt sted utilgjengelig for barn..

Eksperter fraråder på det sterkeste selvmedisinering. Først må du gjennomgå en full undersøkelse og finne ut årsaken til patologien din. Først da kan medisinering behandles..

Dalargin anmeldelser

Løsning for intramuskulær, intravenøs administrasjon Dalargin er ment for behandling av magesår og duodenalsår, akutt og til og med nekrotiserende pankreatitt. Legemidlet er raskt og kraftig, ofte foreskrevet av leger. Vi vil finne ut hvor fornøyde pasientene er med dem, hvilke vurderinger de gir.

Hvorfor leger velger det

Dalargin tilhører medisiner mot sår med uttalt antisekretorisk aktivitet. Det er unikt fordi det ikke har noen komplette analoger. Den aktive ingrediensen er dalargin. Én ampulle inneholder 1 mg aktivt stoff, vann til injeksjonsvæske, natriumklorid og eddiksyre.

Dalargin er tilgjengelig i form av injeksjoner. Denne formen for frigjøring virker raskere enn tabletter eller kapsler. Ingen negativ effekt på fordøyelseskanalen.

Det aktive stoffet i stoffet består av 6 aminosyrerester, derfor regulerer det metabolske prosesser. På grunn av dette akselereres helbredelsen av sår, den sekretoriske aktiviteten reduseres, og følgelig reduseres surheten i magesaften.

“Dalargin helbreder ikke bare sår, men skaper i tillegg gunstige forhold for helbredelse av gamle og forebygging av nye erosjoner. Det er derfor pasienter glemmer såret i lang tid etter behandling med dette legemidlet, hvis de selvsagt følger en diett..

Yakovlev G.P., gastroenterolog, Rostov ved Don

Pasienter og leger foretrekker Dalargin, siden det praktisk talt ikke har kontraindikasjoner, og selv om det er bivirkninger, oppstår de sjelden, stoffet tolereres godt.

Hvorfor pasienter velger det

Hver person ønsker å bli kurert så raskt som mulig, selvfølgelig uten negative helsekonsekvenser, og slik at såret ikke kommer tilbake til ham. Her er svaret på spørsmålet hvorfor pasienter velger Dalargin ampuller. Det er effektivt, etter den første injeksjonen avtar smerteanfallet ved akutt pankreatitt. Og i løpet av 4-6 dager er bukspyttkjertelen sunn, betennelse, som om det aldri skjedde.

"Dalargin er et effektivt legemiddel mot pankreatitt. Jeg har levd uten smerter i 3 måneder, selv om jeg før hadde led i seks måneder, satt på strenge dietter, men det var ikke noe poeng.".

Legemidlet er egnet for hypertensive pasienter, og forbedrer til og med deres velvære, siden det har en hypotensiv effekt. For noen kan dette virke tull, men for noen er det en betydelig fordel..

“Faren min fikk forskrevet Dalargin da han fikk magesår på bakgrunn av alkoholisme. Det gode er at stoffet reduserer blodtrykket, vi klarte å drepe to fugler i en smekk. ".

En skje tjære

Dalargin har mange fordeler, men det er også ulemper:

  1. Høy pris. Kostnaden for en pakke som inneholder 10 ampuller er mer enn 1000 rubler. I henhold til bruksanvisningen når en enkelt dose 1-2 mg, og den daglige dosen er ikke mer enn 5 mg. Det viser seg at i alvorlige tilfeller er emballasjen nok i 2 dager. Tatt i betraktning at løpet av sårbehandling er 21-28 dager, vil pasienten ta ca 10-14 tusen rubler..
  2. Slipp skjema. Injeksjonsmetoden for administrering av stoffet er den raskestvirkende, siden det aktive stoffet umiddelbart kommer inn i blodet. Men det er lettere for en pasient å ta en pille enn å gå til sykehuset eller se etter noen i nabolaget som vil gi en injeksjon..
  3. Bare tilgjengelig på resept. For å kjøpe medisin, må du først gå til legen, og dette er hele tiden, og det er ikke et faktum at han vil forskrive Dalargin, han kan forskrive sitt eget legemiddel..
  4. Injeksjonen er smertefull. Du kan ikke gjøre uten lidokain, det gjør vondt.

Til tross for disse manglene, reagerer pasientene positivt på stoffet..

Dalargin anmeldelser av leger

Lagt til (11/11/2011, 20:03)
---------------------------------------------
Men fortsatt.
Jeg er ikke i tvil om kompetansen til den behandlende legen: hun (kompetanse) er helt fraværende.
HVA skal man kalle det når en pasient med en blodsukker på 18 mmol / l får forskrevet glukoseinjeksjoner 3 ganger om dagen? Og mye mer.

Instruksjonene for dalargin sier at det gjenoppretter bukspyttkjertelvev selv etter nekrose, legenes anmeldelser på Internett er gode, pasientanmeldelser er også. Men jeg vil gjerne vite meningene til de som brukte den: hva er resultatene, ultralyd, analyser osv..?

Lagt til (11.11.2011, 21:26)
---------------------------------------------
og dalargin. Jeg har survet på forumene, virkelig, det er gode anmeldelser, men det er heller ikke veldig gode. Selv fant jeg interessant informasjon om søknaden i utlandet. Men denne medisinen administreres fortsatt bedre intravenøst, mer effektivt. Og i alle fall, bare på sykehuset - det er en risiko for allergiske reaksjoner og andre bivirkninger. Og viktigst av alt, streng overholdelse av dietten, til og med den strengeste overholdelsen.

Dikdik, jeg er delvis enig. Intravenøs glukoseinfusjon er indisert for å lindre et angrep, for å fjerne avfallsprodukter og overflødige enzymer, samt for å gi næring til kroppen mens pasienten er på en rask. Men hvis pasienten har spist tillatt mat i lang tid, tre ganger om dagen, i tillegg til glukoseoppløsningen, helles ytterligere 1 liter forskjellige væsker i ham (isotonisk løsning, antibiotika osv.), Og han klager over en sterk følelse av tørst etter en dropper med glukose, til tross for at det aldri har vært diabetes, bør legen gjøre minst mulig innsats og gjøre en blodsukkertest. Ingen trenger noe før jeg gikk i hodet. gren - sprang ikke.
På dietten: for oss var et angrep fra OP en fullstendig overraskelse. Jeg gikk på Internett, fant en diett, hva som er mulig, ikke tillatt, diett osv. Jeg åpnet den og tok den med til sykehuset til mannen min, slik at han selv kunne spore den og ikke spise unødvendige ting. Den såkalte. den behandlende legen, som erklærte at han "spiste en hund" på pankreatitt, ble så interessert i utskrifter! Jeg grep den, dro den til meg og returnerte den aldri (vel, jeg gjorde noe annet, ikke noe problem).

Bonya, takk for tipset! Dessverre er det nå ingen medisiner som helbreder pankreatitt, dette er for livet (ellers ville det ikke være behov for dette forumet). Og jeg er enig i at den intravenøse administrasjonen er mye mer effektiv (selv om du bare forestiller deg farmakodynamikken). Sykehus - ja! Her kan jeg ikke si noe dårlig: når ambulansen tok mannen min bort, tok de umiddelbart en blodprøve i venterommet (skjønt senere sa legen at denne testen ikke var informativ - feil avlesning (.)), EKG, de sendte meg til kirurgi og foreskrev glukose, antibiotika, etc. (Dikdik, da var glukose ganske passende og nødvendig). Men så snart han ble bedre, begynte rare spill. De ber om å kjøpe dyrt oktreotid, som i USA allerede er ekskludert fra behandlingsstandardene for OP, på grunn av dets ineffektivitet, og bringe det til legen, mens det ikke er noen poster i medisinsk historie. Og da hun ba om å gjennombore dalargin og aminokapronsyre (jeg kjøpte alt og tok det med), foreskrev de det først, og neste dag avbrøt de det. Jeg sa: "OK, men vil du injisere octreotid?" Som legen erklærte for meg med en luft av fornærmet uskyld: "Det er ikke lenger nødvendig." (. alt endret seg så raskt.)

Konklusjon: Jeg ønsker å finne ut alt som kan bli funnet og lært, og å fullføre behandlingen selv.

Dalargin

Sammensetning

Aktiv ingrediens: tyrosyl-D-alanyl-glycyl-phenylalanyl-leucyl-arginine diacetate.

Ytterligere komponenter i løsningen for intern administrering: natriumklorid, vann, eddiksyre.

Slipp skjema

Dette stoffet selges som et lyofilisert pulver og løsning for intern bruk.

farmakologisk effekt

Et antiulcusmiddel som reduserer utskillelsen av bukspyttkjertelen og magesaften.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Legemidlet er et antiulcusmiddel. Det blokkerer proteolyse og hjelper til med å helbrede magesår og duodenalsår. Legemidlet har antisekretorisk aktivitet, det reduserer surheten i magesaften. Det aktive stoffet hemmer utskillelsen av bukspyttkjertelen ved å reagere på ytre stimuli.

Når det gjelder lesjoner i bukspyttkjertelen, reduserer det hyperenzymemi, hemmer syntesen av proteolytiske bukspyttkjertelenzymer, begrenser og erstatter fosi av nekrose med fullverdig vev.

Legemidlet har også en viss hypotensiv effekt.

Indikasjoner for bruk

Det brukes i tilfelle forverring av magesår og duodenalsår, pankreatitt, pankreasnekrose, så vel som en komponent i behandlingen av alkoholisme og utslettende sykdommer i underekstremiteter..

Koronavirusbehandling

Russiske forskere fra Federal Biomedical Agency (FMBA) har utviklet et behandlingsregime med Dalargin for coronavirus COVID-19, som lungebetennelse med alvorlig respirasjonssvikt med mulighet for å utvikle respiratorisk akutt nødsyndrom.

Kontraindikasjoner

Du kan ikke bruke dette middelet hvis du har en tendens til hypotensjon, akutte smittsomme sykdommer, rus med sovepiller og medisiner, graviditet.

Bivirkninger

Når du tar medisinen, er arteriell hypotensjon og noen allergiske reaksjoner mulig.

Instruksjoner for bruk av Dalargin (måte og dosering)

Lyofilisatet må oppløses i isoton natriumkloridoppløsning før bruk. Instruksjoner for bruk av Dalargin informerer om at stoffet administreres intravenøst ​​eller intramuskulært. Ved magesår administreres 0,001 eller 0,002 g. Maksimal daglig dose er 0,005 g. Kursdosering er fra 0,03 til 0,05 g..

Instruksjoner for bruk av Dalargin ved akutt pankreatitt indikerer at legemidlet skal administreres intravenøst ​​i en dose på 0,002 g, hvoretter en dose på 0,005 g brukes 1-2 ganger daglig. Behandlingsforløpet er utformet i 4-6 dager.

Ved bukspyttkjertelenekrose injiseres 0,005 g intravenøst ​​med et intervall på 6-8 timer i 2-6 dager. I tillegg er et intramuskulært injeksjonsregime mulig i en dose på 0,002-0,003 g hver dag, 2 ganger.

Overdose

Det er ingen informasjon om overdose.

Interaksjon

Ingen klinisk signifikante legemiddelinteraksjoner med andre legemidler er identifisert.

Salgsbetingelser

Legemidlet selges på resept.

Lagringsforhold

Oppbevar produktet i mørket ved temperaturer opp til 20 ° C.

Holdbarhet

Ikke bruk medisinen etter utløpsdatoen som er angitt på pakningen. Holdbarheten til stoffet er 3 år..

DALARGIN

  • Indikasjoner for bruk
  • Påføringsmåte
  • Bivirkninger
  • Kontraindikasjoner
  • Svangerskap
  • Interaksjon med andre legemidler
  • Overdose
  • Lagringsforhold
  • Slipp skjema
  • Sammensetning

Dalargin er et antiulcusmiddel, et syntetisk heksapeptid, en analog av leucin enkefalin. Undertrykker proteolyse og fremmer helbredelse av magesår og duodenalsår. Den har en moderat antisekretorisk aktivitet, reduserer surheten i magesaften. Undertrykker den ytre sekresjonen av bukspyttkjertelen som respons på ulike stimuli (inkludert mat, sekretin).
I tilfelle skade på bukspyttkjertelen, reduserer stoffet hyperenzymemi, begrenser nekrose foci og fremmer erstatning med fullverdig vev, svekker syntesen av proteolytiske enzymer i bukspyttkjertelen..
Har en liten hypotensiv effekt.
Henviser til midler som regulerer metabolske prosesser. Fremskynder helbredelsen av magesår og sår i tolvfingertarmen, reduserer surheten i magesaft på grunn av antisekretorisk aktivitet og har en hypotensiv effekt. Det er en positiv effekt på de mentale funksjonene til pasienter med alkoholisme.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet Dalargin brukes til å behandle magesår i den akutte fasen; magesår i tolvfingertarmen i den akutte fasen; akutt pankreatitt; akutt nekrotiserende pankreatitt.

Påføringsmåte

Umiddelbart før bruk, løses innholdet i ampullen med lyofilisatet i 1 ml isoton natriumkloridoppløsning..
Dalargin administreres intramuskulært eller intravenøst.
Ved magesår og duodenalsår i den akutte fasen er en enkelt dose 1-2 mg, den maksimale daglige dosen er 5 mg. Behandlingsforløpet er 3-4 uker. Den totale dosen for et behandlingsforløp er 30-50 mg.
Ved akutt pankreatitt administreres legemidlet intravenøst ​​i en dose på 2 mg, deretter 5 mg 1-2 ganger / dag. Behandlingsforløpet er 4-6 dager.
Ved akutt nekrotiserende pankreatitt administreres 5 mg IV 3-4 ganger / dag (med et intervall på 6-8 timer). Behandlingsforløpet er fra 2 til 6 dager.

Bivirkninger

Fra det kardiovaskulære systemet: arteriell hypotensjon.
Andre: allergiske reaksjoner.

Kontraindikasjoner

Kontraindikasjoner for bruk av stoffet Dalargin er: arteriell hypotensjon; akutte smittsomme sykdommer; svangerskap; overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter.

Svangerskap

Bruk av legemidlet Dalargin under graviditet er kontraindisert.
Sikkerheten ved bruk av stoffet under amming (amming) er ikke fastslått..

Interaksjon med andre legemidler

Data om legemiddelinteraksjoner med legemidlet Dalargin ikke gitt.

Overdose

Data om overdosering av legemidler Dalargin ikke gitt.

Lagringsforhold

Liste B. Legemidlet Dalargin skal oppbevares utilgjengelig for barn..
Lyofilisat for tilberedning av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrasjon bør oppbevares på et tørt, mørkt sted ved en temperatur som ikke overstiger 20 ° C. Holdbarhet - 3 år.
Løsningen for intravenøs og intramuskulær administrasjon bør oppbevares på et tørt, mørkt sted ved en temperatur på 4 ° til 8 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Slipp skjema

Dalargin - lyofilisat for fremstilling av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering.
Ampuller (5) - konturert celleemballasje (2) - papppakker.

Bartashevich Galina Mikhailovna

Alle konsulentens svar
  • Tilbake til konsulentinformasjon
Sider:1234fem67åtteni.neste >>> |

Hallo! Fortell meg, tungen min er konstant hvit og bitter om morgenen. Hva betyr det ? Og hvilke tiltak som bør tas for å bli kvitt det. Takk på forhånd.
Olga & Nick, 02.11.2006

Kjære Olechka og Nick! Mest sannsynlig har du tegn på problemer i mage-tarmkanalen. Det er nødvendig å bli undersøkt - å bestå en generell og biokjemisk blodprøve, gjøre en ultralyd av bukorganene og besøke en allmennlege eller gastroenterolog. I vår klinikk er alt dette mulig, vi venter på deg hver dag, tar tester til 11:00, ultralyd om dagen (men du må være på tom mage), legen kan konsultere nesten hvilken som helst dag slik det passer deg. Tilleggsinformasjon - 251-09-00 (registrering)
02/03/2006

Hvis jeg var på et sykehus med gastritt, kan jeg bli kvitt det i fremtiden? og om de vil føre meg inn i hæren med en slik sykdom. takk for svaret.
Roma, 02.11.2006

Kjære Roman! Du kan og bør bli kvitt gastritt, fordi det kan forårsake svært komplekse sykdommer - magesår osv. De tar inn hæren med gastritt. Men dette er ikke det viktigste - i livet må du oppleve renere vanskeligheter enn i troppene, og det er ekstremt viktig å ha en sunn mage.
02/21/2006

Hei, det er et problem, jeg trodde jeg skulle løse det, men som du ser fungerer det ikke. Litt over et år hadde jeg en labrascopy-operasjon og fjernet galleblæren. Alt gikk mindre bra. til hvem, til hvilken lege vil han henvende seg. Jeg tror at årsaken er i operasjonen. en venn gjennomgikk samme operasjon og fra en bbw ble hun tynn. Hva skjedde, stoffskiftet har endret seg. Kan jeg bestå hvilke tester?.
jelenyte, 02.11.2006

Kjære jelenyte! Årsaken til vektøkningen etter fjerning av galleblæren er kompleks, en endring i diettens natur (kanskje du "løsnet"), en endring i passering av fordøyelsesenzymer, karbohydrat og fettmetabolisme spiller en rolle. For et mer nøyaktig svar kreves heltidskonsultasjon av en gastroenterolog, endokrinolog, biokjemisk blodprøve, ultralyd av bukhulen. Valget av klinikker er stort, hvis du bestemmer deg og kommer til oss, kan du gjøre en avtale med en gastroenterolog hver dag på telefon - 251-09-01
02/10/2006

Sønnen min på 16 år har blødd lenge mens jeg tørker analkanalen. I dette tilfellet er avføringen normal. Med hva den kan kobles sammen.
kallenavn, 02.11.2006

Det er nødvendig å gjennomføre en sigmoidoskopi, en konsultativ avtale med en gatroenterolog.
13. februar 2006

Sønnen min på 16 år har blødd lenge mens jeg tørker analkanalen. I dette tilfellet er avføringen normal. Med hva den kan kobles sammen.
Nika, 02.11.2006

Det er nødvendig å gjennomføre en sigmoidoskopi, en konsultativ avtale med en gatroenterolog.
13. februar 2006

Galina Mikhailovna! Barnet (2,8 g) har en veldig ubehagelig lukt fra munnen. Jeg rengjør tennene hans selv, alle tennene er i orden, uten synlig skade. Hvilke tiltak må gjøres? Først til en terapeut, tannlege eller du kan umiddelbart gjøre en avtale med en gastroenterolog?
magi, 02.11.2006

Hei, jeg kan anbefale deg å gjøre en ultralyd av bukhulen, nyrene for å utelukke patologien til galleblæren, bukspyttkjertelen. Da vil ikke avføring (scatology) forstyrre, for å utelukke parasittinvasjon (giardiasis, opisthorchiasis). Og da bør nok en konsultasjon med en gastroenterolog følge..
02/21/2006

god ettermiddag
Jeg droppet tanken. så avføringen er resultatene, selv om jeg ikke helt forstår resultatet
bifidobakterier normen er skrevet 10.7 og høyere Jeg har 10 ^ 7 10 ^ 9 10 ^ 11 er fraværende Jeg forstår ikke helt hva dette betyr (10 ^ 7 og så videre er dette en klassifisering eller mengde og hvorfor det er fraværende)
da er det totale antallet E. coli jeg har 140 millioner / g
micro candida sopp Jeg har 10 ^ 3
opportunistisk m / fl Citrobacter freundii 10 ^ 4

foreskrevet dette behandlingsforløpet
bifidobacus 1 cap 3 ganger / d 30 dager
mezim forte 1 dr. 3 ganger / d 15 dager
pimafucin 1 fane 3 ganger / d 7 dager
og av en eller annen grunn ble ingenting foreskrevet mot Citrobacter freundii, de sa at ingenting er nødvendig
hvor tilstrekkelig dette kurset er for analysen min ?
Takk
Ditt navn, 02.11.2006

Kjære pasient, hvis du har spørsmål om medikamentell behandling, bør de diskuteres med legen din. Du må spise kompetent, tømme tarmene i tide, beherske treningsterapikomplekset, føre en matdagbok, kjenne den funksjonelle tilstanden til galleblæren, bukspyttkjertelen i henhold til ultralyddata, tykktarmen i henhold til irrigoskopi, sigmoidoskopi + resultatet av avføring for dysbiose. Etter alt dette, må du stole på legens kompetanse og lykke til med behandlingen.!
02/21/2006

Hei, jeg ble funnet å ha steiner i galleblæren, de sa at det var nødvendig med en operasjon. Jeg har et lite barn (6 måneder) bestemte meg for å utsette. Fortell meg, fra hvilke steiner som kunne ha dannet, hvor lenge kan jeg ikke operere og om det er mulig å unngå operasjonen i det hele tatt?
Manya, 02.11.2006

Hei, steiner ble dannet i en sannsynligvis deformert galleblære på grunn av betennelse i galleblæren, noe som førte til stagnasjon av galle, dannelsen av "sand" og tiden er inne for å "samle steiner." Dessverre kan ikke operasjonen unngås, men utsettes til planlagt kirurgisk behandling er mulig hvis du bruker bandasje etter fødselen. Jeg vil fortelle deg om hvilke typer kirurgisk behandling når du møtes.
23.02.2006

Hallo! Kan du fortelle meg, er det tillatt med et diagnostisert duodenalsår (1,7x0,5 cm), sammen med antibiotika, samtidig administrering av omez og de-nol? Så vidt jeg vet blir ikke disse stoffene tatt samtidig, eller tar jeg feil? Takk på forhånd for svaret ditt.
Elena, 02.11.2006

Hallo! Du har blitt foreskrevet kvadroterapi, som inkluderer begge disse legemidlene i forbindelse med bruk av et tidligere trekomponentregime eller en allergisk reaksjon på amoksicillin i ditt tilfelle. Behandling foreskrevet riktig.
07.07.2006

resultatet av en bakteriologisk studie for dysbiose:
enterokokker 10 (-5), E.colu typisk 10 (-7), E.colu laktose-negativ 10 (-8), E.colu hemolytisk 10 (-8) Symptomer: magesmerter, forstoppelse, ufordøyelig mat, nedsatt mat 10-15 minutter etter å ha spist.
Legen foreskrev ufordøyelig fiber og kosttilskudd ufordøyelig. Det er ingen forbedring. Hvilken undersøkelse og behandling er nødvendig?
Ekaterina, 02.11.2006

Hallo! Undersøkelsen er ikke lenger nødvendig, det er nødvendig å starte med en diett, føre en matdagbok og medisinsk rettelse. Jeg kan ikke behandle deg i fravær. Kom til avtalen min.
07.07.2006

Dalargin

Dalargin: bruksanvisning og anmeldelser

Latinsk navn: Dalargin

Aktiv ingrediens: tyrosin-D-alanyl-glykyl-fenylalanyl-leucyl-arginin-diacetat (tyrosin-D-alanyl-glycil-fenylalanyl-leucyl-arginin-diacetat)

Produsent: NPO FSUE "Microgen", Russian Cardiology Research and Production Corporation FSU Roszdrav - EPBMP (Russland)

Beskrivelse og bildeoppdatering: 16.08.2019

Prisene på apotek: fra 836 rubler.

Dalargin - antiulcer medisin, har antisekretorisk aktivitet.

Slipp form og komposisjon

  • Løsning for intravenøs (i / v) og intramuskulær (i / m) administrering - fargeløs gjennomsiktig væske, kan ha lukten av eddiksyre (1 ml i ampuller, i en blisterstrimmel på 5 ampuller, i en pappeske 1 eller 2 pakninger);
  • Lyofilisat for fremstilling av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering - hvitt amorft pulver eller en masse porøs struktur, tilstedeværelsen av lukten av eddiksyre er tillatt (5 ampuller i en blisterpakning, 2 pakker i en pappeske).

Virkestoffet er dalargin:

  • 1 ml løsning - 1 mg;
  • 1 ampull lyofilisat - 1 mg.

Hjelpestoffer i løsningen: eddiksyre, natriumklorid, vann til injeksjonsvæsker.

Farmakologiske egenskaper

Farmakodynamikk

Dalargin er et syntetisk heksapeptid og analog av leucin-enkefalin. Det tilhører proteolysehemmere og sikrer helbredelse av magesår og duodenalsår. Tyrosyl-D-alanyl-glykyl-fenylalanyl-leucyl-arginin-diacetat er preget av moderat antisekretorisk aktivitet. Det hjelper også til å redusere surheten i magesaft og hemmer den ytre sekresjonen av bukspyttkjertelen, som manifesterer seg som en reaksjon på ulike stimuli (matinntak, sekretin, etc.). Eksperimentet, som involverte pasienter med bukspyttkjertellesjoner, bekrefter at Dalargin reduserer hyperenzymemi, begrenser nekrotisk foci og fremmer regenerering av fullverdig vev i deres sted, samt reduserer produksjonen av proteolytiske enzymer i bukspyttkjertelen. I tillegg har stoffet en svak hypotensiv effekt..

Farmakokinetikk

Legemidlets farmakokinetikk er fortsatt lite forstått..

Indikasjoner for bruk

I henhold til instruksjonene er Dalargin indisert for behandling av følgende sykdommer i den akutte fasen: duodenal og / eller magesår, pankreatitt, pankreatonekrose.

Kontraindikasjoner

  • Akutte smittsomme sykdommer;
  • Graviditet periode;
  • Arteriell hypotensjon;
  • Overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter.

Instruksjoner for bruk av Dalargin: metode og dosering

Dalargin i form av en løsning og lyofilisat administreres intravenøst ​​eller intramuskulært.

For bruk av lyofilisatet, må innholdet i ampullen oppløses i 1 ml isoton 0,9% natriumkloridoppløsning umiddelbart før administrering.

Dosering av legemidlet ved behandling av akutte sykdomsformer:

  • Duodenalsår og mage: enkel dose 1-2 mg, daglig dose - ikke mer enn 5 mg, totalt forløp - fra 30 til 50 mg. Behandlingsperioden er 21 til 28 dager;
  • Pankreatitt: i / i 2 mg, deretter 5 mg 1 eller 2 ganger daglig, i 4-6 dager;
  • Bukspyttkjertelenekrose: 5 mg 3 til 4 ganger daglig injiseres intravenøst, og observerer regelmessige intervaller mellom prosedyrene. Behandlingsperioden er 2-6 dager.

Bivirkninger

Bruk av hver av doseringsformene av legemidlet kan forårsake følgende bivirkninger:

  • Kardiovaskulært system: arteriell hypotensjon;
  • Andre: allergiske reaksjoner.

Overdose

Det er foreløpig ingen informasjon om overdose.

spesielle instruksjoner

Sikkerheten ved bruk av Dalargin under amming og hos barn har ikke blitt fastslått.

Narkotikahandel

Legemiddelinteraksjonen er ikke etablert.

Analoger

Dalargins analoger er: Altan, Gastroflox, Gastrofarm, Gastritol, Gastrofit, Mucogen, Carminativum babyinos, Kaleflon, Plantaglucid, Plantacid, Fitulvent, Yazbin.

Vilkår for lagring

Oppbevares på et tørt, mørkt sted. Oppbevares utilgjengelig for barn. Lagringstemperatur: løsning - fra 4 til 8 ° C; lyofilisat for tilberedning av oppløsningen - ikke høyere enn 20 ° C.

Holdbarhet - 3 år.

Vilkår for utlevering fra apotek

Reseptert på resept.

Anmeldelser om Dalargin

Ifølge vurderinger har Dalargin vist seg godt i behandlingen av alkoholisme, pankreatitt og andre lignende sykdommer. Pasienter rapporterer den høye effekten av legemidlet, men de nevner også mulige bivirkninger. I sistnevnte tilfelle anbefaler eksperter å erstatte Dalargin med analoger.

Dalargin-pris på apotek

I gjennomsnitt er prisen på Dalargin i form av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering 1.050-1220 rubler (for en pakke som inneholder 10 ampuller). Du kan kjøpe et frysetørkemiddel til fremstilling av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrering for ca 434-956 rubler (pakken inneholder 10 ampuller).

Dalargin: priser på nettapoteker

Dalargin 1 mg lyofilisat for tilberedning av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrasjon 10 stk.

Dalargin 1 mg / ml oppløsning for intravenøs og intramuskulær administrering 1 ml 10 stk.

Dalargin løsning for intravenøs og intramuskulær injeksjon. 1mg / ml 1ml 10 stk.

Utdanning: Første Moskva State Medical University oppkalt etter I.M. Sechenov, spesialitet "Allmennmedisin".

Informasjon om stoffet er generalisert, gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvmedisinering er helsefarlig!

Antidepressiva Clomipramine induserer en orgasme hos 5% av pasientene.

I følge statistikk øker risikoen for ryggskade på mandager med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. vær forsiktig.

Under operasjonen bruker hjernen vår en mengde energi som tilsvarer en 10-watt lyspære. Så bildet av en lyspære over hodet ditt for øyeblikket en interessant tanke oppstår, er ikke så langt fra sannheten..

74 år gamle australske bosatt James Harrison har gitt blod omtrent 1000 ganger. Han har en sjelden blodgruppe hvis antistoffer hjelper nyfødte med alvorlig anemi å overleve. Dermed reddet australieren rundt to millioner barn..

Nyrene våre er i stand til å rense tre liter blod på ett minutt.

Den sjeldneste sykdommen er Kurus sykdom. Bare representanter for Fur-stammen i Ny Guinea er syke med det. Pasienten dør av latter. Det antas at årsaken til sykdommen er å spise den menneskelige hjerne..

Mange medisiner ble opprinnelig markedsført som narkotika. Heroin ble for eksempel opprinnelig markedsført som hostemedisin. Og kokain ble anbefalt av leger som anestesi og som et middel for å øke utholdenhet..

Tannleger har dukket opp relativt nylig. Tilbake på 1800-tallet var å trekke ut dårlige tenner en del av plikten til en vanlig frisør..

Når vi nyser, slutter kroppen vår helt å virke. Selv hjertet stopper opp.

Forskere fra University of Oxford gjennomførte en serie studier der de kom til at vegetarisme kan være skadelig for den menneskelige hjerne, ettersom det fører til en reduksjon i massen. Derfor anbefaler forskere å ikke helt utelukke fisk og kjøtt fra kostholdet ditt..

En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdom. Intellektuell aktivitet fremmer dannelsen av ekstra vev som kompenserer for de syke.

Det velkjente stoffet "Viagra" ble opprinnelig utviklet for behandling av arteriell hypertensjon.

Folk som er vant til å spise frokost regelmessig, er mye mindre sannsynlig å være overvektige..

Ifølge mange forskere er vitaminkomplekser praktisk talt ubrukelige for mennesker..

Amerikanske forskere gjennomførte eksperimenter på mus og kom til den konklusjonen at vannmelonjuice forhindrer utvikling av vaskulær aterosklerose. En gruppe mus drakk vanlig vann og den andre drakk vannmelonjuice. Som et resultat var karene i den andre gruppen fri for kolesterolplakk..

Hver av oss har hørt historier om mennesker som aldri pusset tennene og ikke hadde noen problemer. Så sannsynligvis visste disse menneskene heller ikke at de hadde det.

Injeksjonsvæske, oppløsning Lekhim Dalargin-Pharmsynthez - gjennomgang

Setter deg raskt på beina. Injeksjonsvæske, oppløsning Lekhim Dalargin-Pharmsynthez.

Min anmeldelse i dag handler om et legemiddel.

Injeksjonsvæske, oppløsning Lekhim Dalargin-Pharmsynthez.

Et stoff som påvirker fordøyelseskanalen og metabolske prosesser. Laget på basis av den aktive ingrediensen dalargin, er en peptidforbindelse.

Indikasjoner

Legemidlet brukes i kompleks terapi. Spesielt er det foreskrevet for behandling av sykdommer som:

- forverring av magesår og sår i tolvfingertarmen, med langvarig arrdannelse i såret;

- utslettende sykdommer i underekstremitetene;

- psykiske lidelser hos pasienter med alkoholisme;

Dette stoffet har evnen til å akselerere helbredelsen av magesår og tolvfingertarm, for å redusere surheten i magesaft på grunn av antisekretorisk aktivitet.

Dalargin har også en hypotensiv effekt, det vil si at den har egenskapen til å senke blodtrykket.

Når det tas, har det også en positiv effekt på de mentale funksjonene til de som lider av alkoholisme..

Etter undersøkelsen ble jeg foreskrevet dette stoffet.

Injeksjonsvæske, oppløsning Lekhim Dalargin-Pharmsynthez.

Pakken inneholder 10 ampuller.

Injeksjoner er moderat smertefulle, har sett og skadet mer.

Dette stoffet forårsaket ingen bivirkninger hos meg.

Legen foreskrev meg å injisere 1 injeksjon per dag.

Etter undersøkelse av magen ble diagnosen stilt at overflaten på magen er ujevn, det er betennelse. (Men også, takk Gud, ikke et sår).

Jeg hadde også klager på bukspyttkjertelen.

Legemidlet hadde en god effekt - magen roet seg, smertene forsvant.

Og det påvirket bukspyttkjertelen godt - jeg begynte å tåle mat bedre når det gjelder fordøyelsen.

Jeg anbefaler Lekhim Dalargin-Pharmsynthesis injeksjonsvæske.

DALARGIN

Klinisk og farmakologisk gruppe

Aktive ingredienser

Slipp form, sammensetning og emballasje

Løsning for intravenøs og intramuskulær administrering i form av en klar, fargeløs væske; eddiksyre lukt tillatt.

1 ml
tyrosyl-D-alanyl-glykyl-fenylalanyl-leucyl-arginin1 mg

Hjelpestoffer: natriumklorid - 9 mg, eddiksyre 1 M - opp til pH 5,0-7,0, vann d / i - opptil 1 ml.

Ampuller (5) - konturert celleemballasje (2) - papppakker.
Ampuller (10) - pakker med papp.

farmakologisk effekt

Antiulcer medisin. Syntetisk heksapeptid, analog med leucin-enkefalin. Undertrykker proteolyse og fremmer helbredelse av magesår og duodenalsår. Den har en moderat antisekretorisk aktivitet, reduserer surheten i magesaften. Undertrykker den ytre sekresjonen av bukspyttkjertelen som respons på ulike stimuli (inkludert mat, sekretin).

I tilfelle skade på bukspyttkjertelen, reduserer stoffet hyperenzymemi, begrenser nekrose foci og fremmer erstatning med fullverdig vev, svekker syntesen av proteolytiske enzymer i bukspyttkjertelen..

Har en liten hypotensiv effekt.

  • Still et spørsmål til en gastroenterolog
  • Kjøp medisiner

Farmakokinetikk

Indikasjoner

  • magesår i den akutte fasen;
  • magesår i tolvfingertarmen i den akutte fasen;
  • akutt pankreatitt;
  • akutt nekrotiserende pankreatitt.

Kontraindikasjoner

  • arteriell hypotensjon;
  • akutte smittsomme sykdommer;
  • svangerskap;
  • overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter.

Dosering

Umiddelbart før bruk, løses innholdet i ampullen med lyofilisatet i 1 ml isoton natriumkloridoppløsning..

Legemidlet administreres intramuskulært eller intravenøst.

Ved magesår og duodenalsår i den akutte fasen er en enkelt dose 1-2 mg, den maksimale daglige dosen er 5 mg. Behandlingsforløpet er 3-4 uker. Den totale dosen for et behandlingsforløp er 30-50 mg.

Ved akutt pankreatitt administreres legemidlet intravenøst ​​i en dose på 2 mg, deretter 5 mg 1-2 ganger / dag. Behandlingsforløpet er 4-6 dager.

Ved akutt nekrotiserende pankreatitt administreres 5 mg IV 3-4 ganger / dag (med et intervall på 6-8 timer). Behandlingsforløpet er fra 2 til 6 dager.

Bivirkninger

Fra det kardiovaskulære systemet: arteriell hypotensjon.

Andre: allergiske reaksjoner.

Overdose

Narkotikahandel

spesielle instruksjoner

Brukes i pediatri

Sikkerheten ved bruk av stoffet hos barn er ikke fastslått..

Graviditet og amming

Bruk av stoffet under graviditet er kontraindisert..

Sikkerheten ved bruk av stoffet under amming (amming) er ikke fastslått..

Pediatrisk bruk

  • Crohns sykdom
  • Mageknip
  • Gastritt
  • Diaré

Vilkår for utlevering fra apotek

Lagringsforhold og perioder

Liste B. Legemidlet skal oppbevares utilgjengelig for barn.

Lyofilisat for tilberedning av en løsning for intravenøs og intramuskulær administrasjon bør oppbevares på et tørt, mørkt sted ved en temperatur som ikke overstiger 20 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Løsningen for intravenøs og intramuskulær administrasjon bør oppbevares på et tørt, mørkt sted ved en temperatur på 4 ° til 8 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

Kjøttdeig. Hvordan lage den perfekt

Vi snakker ofte om premium kjøttstykker, men hjemme foretrekker vi fortsatt koteletter eller andre kjøttretter, spesielt biff. Selv for en så populær burger i dag er det han som trengs.