Symptomer

FORUM nettsted REISHI.SU

Tinkturen til Krifei Amur ble laget av meg i henhold til min personlige oppskrift, med tanke på mange års erfaring med forberedelse og bruk. I folkemedisin brukes den i følgende tilfeller:

Pankreatitt
Magesår
Diabetes
Åreknuter eksem
Sykdommer i mage-tarmkanalen
Anti-inflammatorisk
Bukspyttkjertelkreft
Kolesystitt
Kolelithiasis
Galleblæren polypper
Nyresvikt
Irritabel tarm-syndrom
Pseudotumorøs pankreatitt

Tinktur av Krifea Amur er en kilde til klorofyll b, som forklarer dens karakteristiske farge. Og s-metylmetionin i den gir bare den spesifikke, ikke helt behagelige lukten til alle. Derfor kan ikke min tinktur av Krifea Amur forveksles med noe annet. Klorofyll (flytende klorofyll) har i sin tur funnet anvendelse i forebygging av sykdommer som:

Herpes
Mykoser
Antioksidant
Sårheling
Hudsykdommer
Leddgikt
Sykdommer i brystkjertlene
Sykdommer i skjoldbruskkjertelen
Sykdommer i bukspyttkjertelen

Her er bare noen få anmeldelser (grammatikk og tegnsetting bevart) som ble hjulpet av Krifei Amur-skjær, utarbeidet av meg:

Lyudmila, Moskva 25.06.2017 19:24

Ønsker dere alle en god dag! Jeg henvendte meg til Grigory for å få hjelp i april 2017. Diagnose: atrofisk gastritt, galleblæredysfunksjon, kronisk pankreatitt, eksokrin bugspyttkjertelinsuffisiens med alle de påfølgende konsekvensene. Behandling, kosthold, resultatet er ustabilt og kortvarig, og på noen måter ingen. Kort sagt, i 20 dager har jeg tatt tinkturer av Kifei, Reishi og Veselka i henhold til ordningen. Sensasjonskomplekset gleder meg. Sammen med skjær tar jeg ikke noe fra tabletter. Den utmattende hevelsen og buldringen begynte å passere. Appetitten dukket opp, avføringen ble bedre. Maten var variert. I tillegg dukket det opp en energiladning, en bølge av styrke, forbedret humør, VSD-symptomene gikk tilbake. Jeg følte meg virkelig bedre. Folk tviler ikke og tror. Vær tålmodig og handle. Vi har tjent sykdommer i årevis, behandling er også langt, men ikke håpløs. Gregoriy, takk igjen for ærlig arbeid, deltakelse og hjelp til mennesker. Beste ønsker!

Tatiana, St. Petersburg 09/12/2016 22:34

Gregory, tusen takk for arbeidet ditt og eksepsjonelt gode intensjoner. Hun led av pankreatitt i tre år. Men etter å ha bestilt Krifei-skjær fra deg, drakk jeg kurset. Helsen min har blitt bedre. Kontroll ultralyd bekreftet ikke pankreatitt. Takk igjen. Jeg ønsker deg helse!

Tatyana, Moskva 01.05.2016 13:51

God ettermiddag! Jeg vil gjerne dele inntrykkene mine av tinkturene til Hericium og Krifea. Jeg fant dette nettstedet ganske ved et uhell. Jeg leste det. Jeg trodde det med en gang. Etter korrespondansen med Grigory bestilte jeg tinkturer. Min diagnose: Gastritt. Distal catarrhal refluksøsofagitt. Kink av galleblæren. Etter en uke med å ta tinkturer, sluttet smerten på høyre side å plage, ubehaget etter å ha spist i bukspyttkjertelen. Jeg har en appetitt, og går sakte opp i vekt. Nå vet jeg helt sikkert at jeg endelig vil takle sykdommen. Jeg uttrykker mine oppriktige ord av takknemlighet og respekt for Grigory! Takk! Og jeg ønsker dere alle bedring!

Olga, Moskva 01.11.2015 20:18

Jeg vil legge igjen min anmeldelse. Jeg har kronisk pankreatitt. Jeg har tatt Krifei-skjær i 3 uker, smertene har forsvunnet, kvalmen har gått, og jeg begynte å føle meg mye bedre. Tusen takk Grigory.

Dmitry, Novosibirsk 07.19.2015 17:52

Jeg drikker Crifey i en uke. Det ble virkelig bedre. Jeg har kronisk pankreatitt og kolecystitt, ikke det første året. Jeg prøvde alt jeg visste og ikke visste, det var nesten ikke noe resultat. I løpet av denne uken diversifiserte jeg kostholdet mitt og økte 2 kg. vekt. Dette er de første kiloene jeg fikk i 2,5 år etter operasjonen. Før sykdommen og operasjonen var vekten min 82 kg, og etter det begynte den å synke og jeg ble 61 kg. Jeg håper alt vil bli normal. Takk, Grigory, for et nyttig og svært nødvendig arbeid! Det er synd at Kriphea er en sjelden plante.

Ksenia, Moskva 07.01.2015 19:47

Jeg drikker krifeya i 7 dager og de tilbakevendende smertene i bukspyttkjertelen er borte !! De ubehagelige følelsene i ryggen fra pankreatitt er også borte. Magen føles behagelig, krifeya regulerer virkelig surheten. Krifeya er bare et mirakel! Det fungerer virkelig, du kjenner det veldig raskt! Reishi sopp fjernet og på en eller annen måte veldig raskt også hodepine og meteorologisk avhengighet! Selvfølgelig er hans smak og lukt særegne. Men effekten er veldig sterk! Takk, Grigory den enorme for arbeidet ditt.

Alexey, Astrakhan 06/09/2015 20:35

God ettermiddag! Jeg deler mine inntrykk av behandlingen av kronisk pankreatitt med krifea-skjær. Etter en måneds bruk reduserte smertene, og etter to måneder forsvant de helt. Han sluttet å følge en diett og økte følgelig 5 kg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet av behandling med krifei-skjær. Jeg anbefaler alle som har problemer med bukspyttkjertelen. Vær sunn! Takk Grigory!

Julia, Krasnodar 03/01/2015 11:40

God ettermiddag!. Jeg deler mine inntrykk av behandlingen av kronisk pankreatitt med krifea-skjær. Etter alvorlig stress i mer enn et år kunne jeg ikke avlaste et akutt angrep av pankreatitt på en rekke måter (inkludert folkemusikk), ingenting hjalp. Har gått ned mer enn 10 kg i vekt. Legene bare trakk på skuldrene. Siden høsten i fjor begynte hun å ta krifee-skjær. Senere tok hun i tillegg gericiumtinktur. Smertene ble gradvis mindre og etter to måneder forsvant de endelig. Stolen har blitt normal. Imidlertid er det alarmerende at jeg har drukket tinkturer i et halvt år.. vil kroppen bli vant til dem. Må jeg ta en pause mellom dosene og hva (i termer) det skal være. Og så er jeg veldig fornøyd med resultatet av behandling med tinkturer og takknemlig for skaperne av denne ressursen.).. Jeg ønsker dere alle god helse.

Zdravnitsa.ru

Tradisjonell medisin, alternativ medisin, kvakksalat, helbredelse

  • Lenker
  • Ubesvarte emner
  • Aktive emner
  • Søk
  • vårt team

Pankreatitt

Moderatorer: Ovula, Tatiana

  • utskriftsversjon
  • Gå til side:

Pankreatitt

  • Sitat

Skrevet av Mirali Tirsdag 23. september 2008 11:33

  • Sitat

Skrevet av Satine812 på lør 13. des 2008, 08:07

  • Sitat

Innlegg av Mirali fre 26. desember 2008 19:06

  • Sitat

Skrevet av Tatiana ons 31. desember 2008 18:11

  • Sitat

Skrevet av Edward lørdag 29. mai 2010 21:28

enzymer

  • Sitat

Skrevet av vlad ons 20. juli 2010 13:02

Re: enzymer

  • Sitat

Skrevet av Irina Sunal Thu 15. mars 2012 14:46

Pankreatitt.
Hva synes Bolotov om pankreatitt??

Hva forteller wikipedia oss om pankreatitt:

Pankreatitt (latin pankreatitt, fra bukspyttkjertel - bukspyttkjertel + -betennelse - betennelse) er en gruppe sykdommer og syndrom der betennelse i bukspyttkjertelen observeres. Ved betennelse i bukspyttkjertelen frigjøres ikke enzymer som utskilles av kjertelen i tolvfingertarmen, men aktiveres i selve kjertelen og begynner å ødelegge den (selvfordøyelse). Enzymer og giftstoffer som frigjøres under denne prosessen kan komme inn i blodet og skade andre organer som hjerte, nyrer og lever. Akutt pankreatitt er en veldig alvorlig tilstand i kroppen som krever øyeblikkelig behandling. Videre, som regel, i tilfelle akutt pankreatitt, kreves behandling på et sykehus under tilsyn av leger..

Hva synes Bolotov om pankreatitt??

Pankreatitt, det vil si betennelse i bukspyttkjertelen, oppstår på grunn av stagnasjon av juice i selve bukspyttkjertelen. Det er en slik forbindelse: når pyloren er lukket, åpnes lukkemuskelen til Oddi, gjennom hvilken bukspyttkjerteljuice og galle frigjøres fra leveren til tolvfingertarmen. Normalt er det slik det skal være: pylorus åpner seg - lukkemuskelen til Oddi lukkes, det vil si at de fungerer i antifase (se det forenklede diagrammet av mage-tarmkanalen).

Kroppen trenger dette slik at det sure miljøet i magen og det alkaliske miljøet i tolvfingertarmen ikke blandes. Med en langvarig krampe i lukkemuskelen til Oddi, som forresten oppstår, og på grunn av langvarig ikke-lukking av pyloren, begynner betennelse i bukspyttkjertelen, noe som ytterligere bidrar til krampen. En ond sirkel oppstår, som ikke er lett å bryte med arsenalen av midler tilgjengelig for offisiell medisin, som pasienter ofte møter. Hvis funksjonene i bukspyttkjertelen er bevart minst 20%, er det ikke noe problem å kurere den.

En av årsakene til feil synkronisering av pylorus og Oddi-ventilen er hyppig overspising. Magen kan utvides slik at halvparten av grisen passer, men tolvfingertarmen har ikke denne egenskapen. Så det viser seg at etter 30-40 minutter åpnes pyloren, en del av maten som er etset i magen, kommer inn i tolvfingertarmen, og resten, som sitter fast mellom magen og tolvfingertarmen, lar ikke pyloren lukkes. Kroppen har allerede produsert den nødvendige mengden galle, insulin, trypsin, men Oddis ventil åpner ikke! Han venter på at pyloren stenger! Hva skjer i fordøyelseskanalen? Råtnende mat i tarmene som ikke er perforert på grunn av mangel på alkaliske enzymer. Maten forfaller, ikke syltet! Tarmene blir en kompostgrop. Men dette er ikke så ille. For at galleblæren ikke skal sprekke og bukspyttkjertelen renner over, oppstår en selvbevarende reaksjon av kroppen og Oddi-ventilen blir tvunget til å åpne seg. Som et resultat fungerer ikke pylorus og Oddi-ventilen videre synkront i antifase. Konstant overspising fører til slutt til en reduksjon i kroppens produksjon av alkaliske enzymer for å selvbevare kroppen. Den siste prosessen med ubalanse i mage-tarmkanalen. Pankreatitt, diabetes, lever, mage, tarmkreft, etc..

Derfor, når du behandler pankreatitt, er det nødvendig å først gjenopprette aktiviteten til pylorus og sphincter av Oddi (se også sphincter av Oddi), arbeider i antifase, og deretter fjerne betennelse i bukspyttkjertelen. Pylorus, det er nødvendig å gjenopprette, ta kaken (se artikkelen "Dysbacteriosis"). Parallelt er det nødvendig å fjerne stagnasjon av galle, gjenopprette lukkemuskelen til Oddi og lindre betennelse i bukspyttkjertelen.

For å lindre krampe i lukkemuskelen til Oddi, anbefaler Dr. Dmitry Vlasovich Naumov (utøver og tilhenger av Bolotovs medisin) å ta urolesan som inneholder vegetabilsk fett, spesielt granolje. Dette er et billig medisin som ble utviklet for å slappe av urinlederne når nyrestein passerer, men det viste seg å være bra for å slappe av lukkemuskelen til Oddi. Betennelse i bukspyttkjertelen avlaster kvass godt med celandine.

I det overveldende flertallet av tilfellene er årsaken til pankreatitt desynkronisering av pylorus og Oddi-ventil. Parasittiske grunner er også mulig. Dette er når rundorm eller andre parasitter har krypet inn i galle- og bukspyttkjertelkanalene og forårsaket betennelse eller hevelse i bukspyttkjertelen. Noen ganger kan en stein i den vanlige galdekanalen være årsaken og forårsake krampe i lukkemuskelen til Oddi.

Krifeya Amur - skjær av urtelikeren Grigory Novikov

Krifeya Amurskaya er et av de beste midlene for behandling av sykdommer i bukspyttkjertelen, mage-tarmkanalen, åreknuter eksem, DETOX-programmer. Det er derfor det tar en spesiell plass i skjærene mine..

Krifea Amur-skjær, som jeg tilbereder i henhold til en oppskrift som er bekreftet gjennom årene, har fått godkjenning og respekt fra folk som henvender seg til meg for å få hjelp, ikke forgjeves. Tross alt er det hun som for mange er en god hjelp i forebygging av sykdommer i bukspyttkjertelen og andre organer i mage-tarmkanalen..

Langsiktige observasjoner forteller meg at Krifeya Amurskaya har en gunstig effekt på bukspyttkjertelen og er definitivt effektiv i behandling av sykdommer som pankreatitt, pseudotumorøs pankreatitt, diabetes mellitus, kreft i bukspyttkjertelen, polypper i galleblæren, irritabel tarmsyndrom, åreknødsexem, kolecystitt, nyresvikt. S-metylmetionin (vitamin U), som er en del av den kjemiske sammensetningen, åpner muligheten for å bruke skjær i magesykdommer assosiert med betennelse i slimhinnen, siden det fremmer vevsheling og celleregenerering. Dette gjelder også åreknuter. Feber og kløe i beina forsvinner. Det systematiske inntaket av Krifea Amur-skjær har også en gunstig effekt ved en så alvorlig sykdom som revmatoid artritt. Observasjoner viser at i noen tilfeller kan leddbetennelse lindres, leddsmerter forsvinner. Sammen med andre tinkturer (Reishi-tinktur, Hericium-tinktur, for eksempel), brukes den i kompleks terapi av sykdommer i leveren, galleblæren, helbredelse og rensing av kroppen (detox-programmer).

Anmeldelser av ekte mennesker som ble hjulpet av tinkturene mine, inkludert Krifei Amur-tinkturen, kan alltid finnes i åpne grupper av sosiale nettverk på mine ressurser. Widgets og lenker til disse kildene er på nettstedet. Det nytter ikke å rose noe du aldri prøver. Du må bare ta og prøve. Derfor skriver jeg ikke det som kan leses på nettet på hvert gjerde. Jeg drar bare til fjells, samler soppurter, lager tinkturer. Jeg gir ekstra skribling til forfatterne.

Hvordan det gjøres? Jeg tar bilen, går til fjells så lenge jeg kan gå. Videre, når det ikke lenger er mulig å gå, henger jeg ryggsekken på skuldrene mine og begynner å gå under forhold der en normal person aldri vil stikke nesen. Sannsynligvis fordi det er så få mennesker som gjør dette. Det er få unormale. Samlet, tørket, insisterte (jeg har tilført Krifea Amur-skjær i minst et år), pakket den, sendt den til folk. Jeg gjør alt selv.

Det er veldig enkelt å bestille Krifea Amur-skjær. "Kontakter" -delen inneholder telefonnummeret og e-postadressen min. Ring i hovedsak, legg til maksimal informasjon i bokstaver som vil hjelpe meg å forstå alvoret i ditt spesielle tilfelle: MR, CT, abdominal ultralyd, EGD, biokjemi. I noen tilfeller er det faktisk mer enn tusen kilometer mellom meg og personen som trenger hjelp fra meg. Og ikke engang to eller tre.

Et mirakel skjer ikke med de som tror på mirakler, men med de som samtidig gjør noe selv, og ikke sitter og venter på at andre skal gjøre noe for dem. Derfor ordner vi noen ganger sammen med mennesker dag etter dag i livet: hva de spiser, hva de drikker, når de våkner, når de skal legge seg. Faktisk, i hver minste detalj ligger nøkkelen til suksess, og derfor menneskers helse..

Magi? Kan være. Magien til urter. Og å trenge inn i essensen av denne magien og alt liv er ikke nok. Det er ikke som å bare handle noe tankeløst. Det handler også om å hjelpe mennesker. Naturen vil ikke bare slippe deg inn på sine hemmeligheter. Du må være åpen for verden. Da vil verden åpne seg for deg. Men fra synspunktet til fordøyelsesfysiologien er det ingen magi. Krifeya normaliserer bare bukspyttkjertelen, noe som har en gunstig effekt på stoffskiftet, noe som betyr at kroppen har mer energi til sine vitale funksjoner..

I alle fall fungerer denne magien, fordi jeg stadig får e-poster med følgende innhold:

. Ja, sukker faller spesifikt.

. Mor likte virkelig krifeya, resultatet overgikk forventningene.

. Krifeya hjelper mye. Jeg varmer opp tinkturkoppen i varmt vann for å fordampe alkoholen, den har ingen effekt på effektiviteten.

... I går donerte jeg blod, i dag ble jeg sjokkert over testresultatet. lipase ble normal. Det er ingen grense for gleden min. TAKK, Grigory, for mirakeltinkturen din. Jeg fortsetter å ta.

... Tinkturene dine har en positiv effekt på meg, det ble lettere selv på den tredje dagen for innleggelse, smertene ble ikke følt så akutt. selvfølgelig forsvant ikke smerten helt (det brister i bukspyttkjertelen, trekker smerter, men ikke slik)...

... jeg ble mer munter. Jeg fikk et par kg vekt...

... Takk for skjærene! Hver av dem er selvfølgelig veldig spesifikke. Reishis mottakelse om morgenen gir meg spesiell glede! Jeg liker veldig godt smaken og lukten av skjær! Moroa er også veldig interessant, men Reishi er kult! Det falt sammen at jeg nettopp hadde begynt å ta det og hadde fått en virusinfeksjon dagen før. Bokstavelig talt var alt i pus: nasopharynx, bronchi. Jeg begynte å drikke bare tinkturene dine den første dagen var det svimmelhet. I løpet av hele uken verket hodet veldig, da jeg ble presset inn i en skruestikke. Men etter en uke er det allerede bedre. Hodepine plager ikke nå. Leveren verker litt, men jeg observerer at fargen på tungen har blitt mye bedre, tungen har blitt renere og det er mindre gul plakett. prosessen er i gang.

... Vekten har vokst litt (med 3 kg), ingen smerter...

... Takk for skjær. Jeg drikker i 2 uker, det blir lettere....

… Det har en positiv effekt, jeg fikk til og med et par kilo, noe som gjør meg veldig glad! Smerter er fremdeles til stede, men mye mindre, hver dag blir det bedre, jeg føler en bølge av styrke og en appetitt dukket opp...

... Vi har allerede resultatet for uken. Smerter i ryggen er borte, tarmfunksjonen har blitt normal (ingen forstoppelse). Videre håper jeg det blir enda bedre...

Svært ofte stiller folk de samme spørsmålene. Du kan lese disse spørsmålene og svarene mine her KRIFEIA - ofte stilte

Gjennom årene har jeg foretatt mer enn 800 forsendelser til forskjellige lokaliteter, som er presentert i VÅR GEOGRAFI-seksjon

Jeg er ikke noe unntak. Jeg drikker også tinktur av Krifei. Den jeg sender til folk. Hvorfor? Du kan finne ut her

Jeg pålegger ingen noe. Jeg trenger ikke skrive om noe som selges et sted. Jeg er Grigory Novikov. Jeg kan bare svare på spørsmål knyttet til mottak av tinkturer.

Kommentarer (7)

Her er bare noen få anmeldelser som ble hjulpet av Krifea Amur-skjær, som jeg forbereder slik at folk får en slik effekt at gleden deres ikke kjenner noen grenser!

Du kan lese anmeldelser om mottak av Krifeya Amur-skjær og mine andre skjær her reishi.su/voprosy-i-otvety her vk.com/krifeya?w=app6326142_-99858712 og her grinov.ru/vopros-otvet

Du må være logget inn for å legge ut kommentarer.

De mest effektive oppskriftene for å gjenopprette bukspyttkjertelen

Endokrine sykdommer - pankreatitt, type 1 og 2 diabetes mellitus, her finner du et middel som vil hjelpe med disse uoppnåelige sykdommene.

Betennelse i bukspyttkjertelen, eller bare pankreatitt, er en av de mest ubehagelige og vanskelig å behandle gastrointestinale sykdommer. Forekomsten fremmes av dårlige vaner og et usunt kosthold, overmettet med fett og tilsetningsstoffer. Derfor, under påvirkning av den moderne urbane livsstilen, utvikler flere og flere mennesker pankreatitt..

Alvorlig smerte, kvalme og manglende evne til å spise normalt forverrer livskvaliteten dessuten i mange år. Hvordan man behandler betennelse i bukspyttkjertelen bestemmes av en gastroenterolog, men noen ganger gir ikke de mest moderne medisinene mot pankreatitt lettelse. Hvis du vil vite om alle de alternative metodene for å gjenopprette funksjonene i bukspyttkjertelen, må du lese dette materialet. Her er noen enkle, trygge og effektive oppskrifter tilgjengelig for alle..

Krifeya - en mirakelplante for bukspyttkjertelen

Creephea er ikke et gress, som mange tror, ​​men en veldig sjelden moseart, og den reproduseres av sporer.

For tradisjonell medisin er to typer krifei relevante:

Krifeya Amurskaya - oppført i den røde boken, funnet utelukkende i Amur-regionen og Khabarovsk-territoriet, vokser på koffertene og grenene av gran, gran, poppel og bjørk i en høyde på omtrent en og en halv til to meter over bakken;

Krifeya Multidirectional er en subtropisk slektning, den finnes på Balkan-halvøya, i Krasnodar-territoriet, i Kaukasus og Tyrkia. Den vokser på samme måte, favoritthabitater - bøk, alm, popler, gran, gran.

Tørket hakket mos tas i tørr form, avkok og alkoholtinkturer tilberedes fra den. Du finner ikke Krifeya i hyllene til vanlige apotek. For råvarer kan du dra til spesielle kvartaler i Antalya, hvor denne sjeldne potionen selges hos lokale urtemedisiner.

Krifeya er lagt til den russiske røde boken som en truet plante, og det er veldig vanskelig å finne den i skogene.

Farmakologisk virkning av krifei

Den høye effektiviteten til krifea i pankreatitt og magesår skyldes tilstedeværelsen i sammensetningen av et sjeldent og verdifullt stoff - s-metylmetionin. Det hjelper til med å normalisere syrebalansen: hvis det produseres for mye syre, hjelper krifeya til å redusere nivået, og hvis for lite, tvert imot, stimulerer syntesen.

S-metylmetionin er også involvert i prosesser for regenerering av slimhinnen i fordøyelsessystemet, derfor er krifeya så nyttig for pasienter med pankreatitt og magesårssykdom. Enzymer i krifei forbedrer fordøyelsesprosessen og hjelper alle næringsstoffer å absorberes raskere i tynntarmen.

Krifei-tinktur aktiverer både bukspyttkjertelenes intrasekretoriske og eksokrine funksjoner: de viktigste hormonene produseres i ønsket volum, spesielt insulin, så vel som fordøyelsesenzymer - protease, amylase, lipase. Pasienter med pankreatitt bemerker at denne tinkturen, når den brukes regelmessig, lindrer kvalme og lindrer uutholdelig smerte.

Krifeya vil være nyttig ikke bare for gastroenterologpasienter. Den fantastiske kjemiske sammensetningen hjelper til med å lindre tilstanden til astmatikere og allergikere. Det er et kraftig naturlig antihistamin som ikke har bivirkninger av døsighet og lav konsentrasjon..

Indikasjoner for bruk og dosering

Krifei tinktur og pulver anbefales for følgende sykdommer:

Intrasekretorisk og eksokrin insuffisiens i bukspyttkjertelen;

Betennelsessykdommer i tarmene, galleblæren og leveren;

Mat- og medikamentallergi;

Alkoholtinktur tas 0,5-1 ts 3 ganger om dagen før måltider (15-30 minutter) i 3 måneder, og ta en pause i 1 måned. Om nødvendig gjentas behandlingsforløp 3-4 ganger i året. Tørt pulver av krifei kan konsumeres 1 ts 3-4 ganger om dagen før måltider, vaskes med vann, eller du kan tilberede avkok i et dampbad fra samme mengde ingredienser. Den andre metoden er vanskeligere, men på denne måten fungerer medisinen bedre..

Effektiviteten av krifei ved kronisk pankreatitt

Etter et par uker med regelmessig inntak av krifei, føler pasienter med pankreatitt vanligvis en betydelig forbedring i deres velvære. På dette stadiet er det viktig å ikke ødelegge de hardt vant behandlingsresultatene. Prøv å behandle helsen din så nøye som mulig: ikke len deg på fet og søppelmat, ikke hengi deg til alkohol. Det er veldig vanskelig å drive pankreatitt i remisjon, men å la den streife igjen er like enkelt som å pelle.

Du bør heller ikke ta krifeya som nødhjelp. Selve mekanikken til den inflammatoriske prosessen i bukspyttkjertelen er slik at den ikke kan stoppes på få dager eller til og med uker. Hvis du ikke er klar til å ta medisinen forsiktig i tre måneder på rad, er det bedre å ikke starte, for ikke å bli skuffet..

Hvor å kjøpe Krifeya?

Prisen på en flaske krifei-tinktur, med et volum på 250 ml, er dyrt, i størrelsesorden 6000 rubler (men det er nok i omtrent 3 måneder)

Russland: I Russland kan Krifea bare kjøpes fra urtemedisiner. For eksempel på dette nettstedet

Trippel tinktur for å stimulere insulinproduksjonen

For å forbedre arbeidet i bukspyttkjertelen, som produserer insulin, må du gjøre følgende middel, bestående av tre tinkturer:

Ta 100 gram løk, hakk til velling dannes og hell 0,6 liter med vodka. Plasser på et mørkt sted i 5 dager, og filtrer deretter.

Ta 100 gram valnøttblader, hakk, legg 0,6 liter i en krukke og fyll med vodka. Plasser på et mørkt sted i en uke, og sil deretter.

Ta gressmansjettene, hakk og fyll med 0,6 liter vodka. Insister 7 dager, deretter sil.

For å forberede den endelige tinkturen, ta 150 ml løktinktur, 60 ml tinktur av valnøttblad og 40 ml tinktur med mansjetturt. Bland alle tinkturer i de angitte volumene og ta en spiseskje 2 ganger om dagen, om morgenen - 20 minutter før måltider og om kvelden - før leggetid.

Royal gelé - ernæring for hele det endokrine systemet

Dette biavlproduktet vekker ofte nysgjerrighet, og til og med forvirring - hvor kommer det fra? Selvfølgelig har bier ingen jur, men de har spesielle svelgkjertler, hvorfra det frigjøres en næringsrik væske når du tygger honning og biebrød, beregnet for å mate larvene til dronningbien. Melk akkumuleres i en oval kolbe med en kapasitet på 200-400 ml - en morslut, derav navnet.

Royal gelé har en hvit eller lys kremaktig farge, en surbrennende smak, en uvanlig lukt og konsistensen av tung krem. Ved romtemperatur lagres den ikke mer enn noen få dager, men i kjøleskapet og blandet med honning beholder melk sine nyttige egenskaper gjennom hele året.

Sammensetningen og fordelene med kongelig gelé

Den kjemiske sammensetningen av kongelig gelé er slående i en rekke nyttige stoffer:

Nesten alle kjente vitaminer, spesielt mye B-vitaminer;

Mikro - og makroelementer - kalsium, natrium, kalium, jern, magnesium, nikkel, mangan, krom, kobber, fosfor, kobolt, vismut;

De viktigste enzymene er amylase, glukoksidase, invertase, kolinesterase og andre;

En rekke aminosyrer involvert i cellulære reaksjoner i kroppen vår.

Kongelig gelé er en konsentrert livseliksir. Det er vanskelig å nevne en sykdom der dette produktet ikke vil ha en gunstig effekt. Og for restaurering av bukspyttkjertelen er melk rett og slett uerstattelig, fordi enzymene og aminosyrene i den bare hjelper til med å etablere normal funksjon av dette lille, men viktige organet.

I mange utenlandske land, for eksempel i Japan, regnes ikke gelé lenger som et sjeldent stoff. Den migrerte fra farmasøytisk industri til næringsmiddelindustrien, og japanerne spiser mye mer kongelig gelé enn de selv produserer, derfor tyr de til eksport.

Bruk av kongelig gelé mot pankreatitt

Det er best å ta kongelig gel sublingualt, det vil si oppløses i munnen så lenge som mulig. Hvis du bare drikker dette produktet, vil fordøyelsessaftene nesten ødelegge dets kjemiske struktur når det kommer inn i magen, og fordelene vil gå tapt. I en persons munn er det ikke et så surt miljø, derfra kan helbredende stoffer lett trenge direkte inn i blodet og spre seg gjennom kroppen.

Fersk kongelig gelé inntas på dagen for prøvetaking fra morsluten, og holder 1 ss tre ganger om dagen så lenge som mulig. En liten mengde av dette produktet inneholder også honningkaker. Hvis du kan få tak i dem, legg dem en om gangen under tungen. Du kan også blande kongelig gelé med honning og suge opp som godteri. En voksen kan ta opptil 100 mg melk per dag. Behandlingen skal fortsette i 2-3 måneder, hvorpå det anbefales å hvile i en måned..

Hvor å kjøpe kongelig gelé?

Kongelig gelé, hvis du ikke har en kjent birøkter (som kan bruke den i sin ferskeste form, som på bildet ovenfor), kan du kjøpe det fra de samme birøkterne som vanligvis befinner seg på messen, markedene og noen ganger i store kjøpesentre.

Den selges i flere varianter:

Frossen kongelig gelé er den mest effektive, da den beholder det meste av næringsstoffene

Kongelig gelé i pulverform er ineffektiv sammenlignet med frossen, siden bare de stoffene er igjen i den som ikke ødelegges av temperatur og oksygen.

Royal gelé kan også kjøpes fra distributører av Tentorium-selskapet, som har etablert seg som det største biproduktfirmaet i verden. Melk selges som en blanding med honning, som fungerer som et naturlig konserveringsmiddel.

Kvass med celandine ifølge Bolotov

Kvass i følge oppskriften til professor Bolotov er et gjæringsprodukt av celandine blandet med melk myse og sukker. Celandine inneholder alkaloider, potente giftige forbindelser som går inn i en melkesyregjæringsreaksjon og omdannes til nyttige stoffer.

Dr. Bolotovs forskning bekrefter at kvass i celandine har en uttalt betennelsesdempende og rensende effekt. Det ødelegger patogen flora og fremmer cellefornyelse i mage-tarmkanalen, lindrer betennelse i bukspyttkjertelen og gir varig lindring ved akutt og kronisk pankreatitt..

Kvass oppskrift

Hvis du tilbereder kvass med celandine på riktig måte, vil den ha en smak og aroma som ligner på eple og grapefrukt: det bør være en liten bitterhet og surhet, men generelt er det et veldig hyggelig produkt.

Matlaging ingredienser:

Rent kokt vann eller filtrert melk myse - 3 l;

Rømme 15% fett (naturlig) - 1 ts;

Granulert sukker - 1 glass;

Tørr celandine - 0,5 kopper (tørr celandine selges i pakker på 50 gram, vi trenger halvparten - 25 gram, dette vil være et halvt glass), eller fersk celandine - 1 kopp

Oppløs rømme og sukker i en tre-liters krukke med vann eller myse ved romtemperatur. Legg celandine på en steril gasbind brettet i 4 lag, og en liten vekt på glass eller rustfritt stål (kule, kvist), bind den i en pose og senk den til bunnen av krukken. Bind nakken med samme gasbind og skjul arbeidsstykket på et mørkt, tørt sted.

Kvass i celandine er forberedt i to uker. Innholdet i krukken må omrøres daglig og den resulterende formen må fjernes fra overflaten. På 5. dag vil sediment vises nederst i krukken. Deretter må kvassen helles i en annen krukke og fylles med vann til forrige nivå, og sedimentet kan kastes (celandine forblir i krukken). Den 10.-12. dagen begynner kvassen å skumme - dette er det riktige resultatet av gjæring.

Etter 14 dager kan du helle den første liter ferdig kvass og sette den i kjøleskapet for konsum. Dette volumet vil være nok for deg i 3 dager. Krukken kan fylles på med vann til det forrige nivået ikke mer enn 4 ganger. Deretter tilberedes kvass fra en fersk porsjon av urten. Containeren og lasten må vaskes grundig, og gasbindet bruker selvfølgelig et nytt.

Behandling av pankreatitt med kvass i celandine

Det er nødvendig å begynne å gjenopprette bukspyttkjertelen ved hjelp av kvass i celandine gradvis. Den første uken tar du en spiseskje en halv time før måltidene. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, økes dosen til 100 ml 3 ganger om dagen. I denne modusen fortsetter behandlingen av pankreatitt i 3 uker, og for å konsolidere effekten drikker de et halvt glass kvass en gang om dagen i en måned. Vanligvis, etter et slikt kurs, forsvinner akutt smerte i magen helt, og kvalme plager ikke lenger.

Spirer juice i følge N.V. Walker

Amerikansk naturmedisinsk lege N.V. Walker brukte mange år på å studere de gunstige egenskapene til ferskpresset grønnsaksjuice og fant den optimale kombinasjonen for behandling av betennelse i bukspyttkjertelen. Det viser seg at hvis du regelmessig drikker juice fra rosenkål, gulrøtter, salat og grønne bønner, kan du forbedre den ytre og indre sekretoriske funksjonen i bukspyttkjertelen, lindre løpet av diabetes mellitus og kronisk pankreatitt..

Det anbefales at du følger et lavkarbokosthold under denne behandlingen og regelmessig gir deg rensende klyster. For å tilberede juice må du ta de oppførte ingrediensene i like proporsjoner og passere gjennom en juicepresse. Hver morgen på tom mage, drikk et halvt glass med en så lett grønnsak fersk i en måned, og avbryt deretter kurset i 2 uker. Behandlingen kan fortsette etter behov.

Kilde: N.V. Walker, The Raw Vegetable Juice Treatment.

Linfrø for betennelse i bukspyttkjertelen

Avkok og linfrøgelé omslutter slimhinnen i fordøyelseskanalen og bekjemper effektivt høy syre. Regelmessig drikking av slike avkok gjør at du kan lindre smerter ved akutt pankreatitt, redusere og gradvis stoppe løpet av den inflammatoriske prosessen og beskytte bukspyttkjertelen mot mer alvorlige degenerative forandringer, det vil si ondartede svulster.

De gunstige stoffene i linfrø reduserer nivået av LDL ("dårlig" kolesterol) i blodet, styrker immunforsvaret, hjelper til med å senke blodtrykket ved hypertensjon og beskytte mot aterosklerose i blodkarene. Det bør tas i betraktning at linfrøte er et kraftig middel som kan være farlig for pasienter med gallestein. Rensingsreaksjonen er veldig uttalt, derfor må du konsultere legen din før du fortsetter med behandling av pankreatitt med lin..

Linfrøbuljong og geléoppskrifter

For å koke en porsjon linfrøgelé, hell 1 ss frø med et glass rent vann, kok og la koke i 10 minutter, stå i 1 time, sil og drikk om morgenen på tom mage. Hvis du har liten tid før jobb, må du linfrøet med en kaffekvern og koke geléen i 5 minutter, deretter avkjøles, siles og drikkes. Den andre metoden er raskere, men i det første tilfellet vil den gunstige effekten bli større..

Du kan lage linfrøgelé fra pankreatitt på forhånd om kvelden. For å gjøre dette, hell 3 ss frø i en liters termos, fyll med kokende vann, forsegl og la stå til morgen. Rett før bruk må geléen ristes og filtreres. Ta et halvt glass en halv time før måltider tre ganger om dagen.

For hjemmebruk tilberedes buljongen som følger: 80 g linfrø helles i en emaljekasserolle, helles med en liter vann, kokes og kokes over svak varme i 2 timer med et tett lukket lokk. Legemidlet er klart til bruk umiddelbart etter avkjøling. Behandlingsforløpet for pankreatitt med lin er vanligvis minst to måneder, bare da kan vi forvente en stabil positiv effekt.

Potet og gulrotjuice for pankreatitt

Ferskpresset potetjuice har lenge blitt anbefalt av tradisjonelle healere som sårheling og smertestillende. Revet poteter påføres kutt og forbrenning. Men du kan bruke potetjuice for betennelse i bukspyttkjertelen. Effekten vil være den samme - smerten vil avta, og patogene bakterier vil ikke være i stand til å formere seg aktivt.

Juice tilberedes best fra små små knoller, og du må bruke den umiddelbart før den blir mørkere. Et halvt glass fersk potetjuice drikkes en halv time før måltider to ganger om dagen, og 5 minutter etter inntak vaskes det med et glass kefir. Du kan kombinere poteter med gulrøtter i like store mengder - denne saften er enda sunnere, dessuten er den mye bedre. Et fullt glass gulrot-potetcocktail drikkes på tom mage og ligger deretter i en halv time slik at medisinen absorberes jevnt og raskt.

Hvis du ikke har en juicer, er det bare å raspe litt rå poteter og ta 1-2 ts potetmos 20 minutter før måltidene 3-4 ganger om dagen. Dette vil bidra til å unngå smerte etter et måltid. Behandling av pankreatitt med rå poteter er kontraindisert ved svært høy surhet i magen.

Klorofyll for bukspyttkjertelen

De fleste mennesker har for tiden dårlig helse fordi kostholdet vårt er overmettet med animalske proteiner, raffinerte karbohydrater og lipoproteiner med lav tetthet. Den andre årsaken til tidlig aldring og utvikling av kroniske sykdommer er en ugunstig miljøsituasjon. Vi inhalerer tungmetaller med luft hver dag og mottar radionuklider fra mat produsert av næringsmiddelbedrifter med kjemisk gjødsel.

I en alder av førti er kroppen til en gjennomsnittlig byboer så svekket og forurenset at systemiske destruktive prosesser begynner å finne sted i den. Resultatet er allergier, astma, autoimmune sykdommer, kroniske fordøyelsesproblemer. Giftig skade på bukspyttkjertelen er nettopp hovedårsaken til utvikling av pankreatitt..

Klorofyll, et stoff som gjør planter grønne og deltar i prosessen med fotosyntese, er også en kraftig naturlig avgiftningsmiddel. Molekylene binder tungmetaller og fjerner dem fra kroppen, opprettholder en sunn mikroflora av indre organer og fremmer enkel, riktig fordøyelse.

Pankreatitt og klorofyll

Japanske leger snakket først om den gunstige effekten av klorofyll på kroppen til mennesker som lider av akutt og kronisk pankreatitt. I Land of the Rising Sun er folkemedisin veldig godt utviklet, og alle naturressurser, inkludert alger, brukes aktivt til å behandle sykdommer. Klorofyllen i dem nøytraliserer den toksiske effekten av proteaseenzymer, og dette hjelper til med å lindre akutt betennelse i pankreatitt.

Når en syk kjertel frigjør store mengder enzymer i blodet, forårsaker det kroppsforgiftning, kvalme, galleoppkast, svette og en grå hudfarge. En lignende smertefull tilstand er velkjent for alle pasienter med pankreatitt. Du kan beskytte deg mot angrep forårsaket av enzymatisk forgiftning ved bruk av vanlig klorofyll, som nøytraliserer og fjerner overflødige enzymer fra kroppen..

Klorofyllplateholdere

Den encellede grønne algen Chlorella er en stor leverandør av klorofyll i den moderne farmasøytiske industrien. Den vokser og formerer seg raskt, krever praktisk talt ingen vedlikehold og er billig å resirkulere. I tillegg til klorofyll inneholder fordelaktige alger vitaminer, mineraler og verdifulle syrer som regulerer hormonproduksjonen i bukspyttkjertelen..

Du vil finne mye klorofyll i rosenkål, brokkoli, spinat, rødbeter (chard), alfalfa, nesle, hvete- og byggspirer og spirulina-alger. Generelt, hvis produktet er grønt, inneholder det sannsynligvis klorofyll, og jo mørkere skyggen er, desto mer klorofyll. Derfor, for å gjenopprette bukspyttkjertelen, må du spise så mye greener som mulig..

Hericium mot kreft i bukspyttkjertelen

Blackberry sopp, vitenskapelig referert til som "hericium kam" gjorde en virkelig revolusjon innen onkologi. Den vokser på døde trestammer og råtne stubber, når førti centimeter i diameter, og ser ut som en luftig gul pinnsvin med myke, lange nåler. Hericium har lenge vært brukt i tradisjonell orientalsk medisin, og for tiden foreskriver kinesiske leger det for behandling av ondartede svulster sammen med cellegift og stråling, eller i stedet for dem, når standard behandlingsmetoder ikke kan brukes..

Hericium inneholder fenoler, YA-2 fettsyrer, så vel som beta-glukaner og andre sjeldne polysakkarider, som hjelper til med å helbrede kreft i hud, munn, spiserør, bukspyttkjertel, tolvfingertarm, mage og lever. Disse stoffene øker effektiviteten av cellegift i gjennomsnitt 2-7 ganger..

I Japan ble det utført en studie på laboratoriemus som ble implantert med kreftceller, og deretter ble den resulterende svulsten behandlet med Hericium. Legene klarte å stoppe veksten av neoplasmer og til og med redusere dem i størrelse hos noen forsøkspersoner.

Klargjøring og påføringsmetoder

Hericium selges som tørt pulver i spesialiserte nettbutikker (eller du kan kjøpe ferdige tinkturer fra urtemedisiner).

For å gjenopprette arbeidet i bukspyttkjertelen og forebygge kreft, kan det brukes på fire måter:

Rist 1 g pulver i et glass varmt kokt vann, la det stå over natten, og drikk en tredjedel av glasset en dag før måltidet neste dag.

Drikk medisinen tilberedt på samme måte hele morgenen på tom mage en time før frokost..

Bland 10 g hericiumpulver og 150 ml vodka, hold det på et kjølig, mørkt sted i to uker. Ta for å forebygge onkologi 1 ts, og for behandling - 1 ss tinktur 3 ganger om dagen.

Varm opp 150 ml olivenolje eller solsikkeolje i et vannbad til 37 ° C, tilsett 10 g pulver, bland godt, hold det varmt i tre timer, og avkjøl deretter i 5 dager. Sil av den ferdige medisinen og ta den i henhold til ordningen fra s.3.

Sort valnøtt med pankreatitt

En nær slektning av valnøtten - sort valnøtt - vokser i Nord-Amerika, Canada og USA. Der har det lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper. Den sorte valnøtten inneholder mange vitaminer, mikro- og makroelementer, samt glykosider, takket være hvilken det hjelper å takle kronisk pankreatitt.

På amerikanske apotek selges sort valnøtt i pulverform. Det er foreskrevet for magesårssykdom, kolecystitt og betennelse i bukspyttkjertelen, en halv teskje tre ganger om dagen med litt vann. Svart valnøtt driver parasitter fra mage-tarmkanalen, normaliserer mikroflora, eliminerer flatulens, forstoppelse, diaré og oppblåsthet. Det anbefales på det sterkeste for eldre mennesker - det antas at svart valnøtt forlenger livet og forbedrer helsen generelt.

Hvor kan man kjøpe?

På apotekene våre kan du finne kosttilskudd merket "Black Walnut", men husk at de ikke er laget av valnøtt som vokser i Amerika, men fra den nære slektningen. Det er omtrent 4 ganger mer svært aktive biologiske stoffer i en ekte sort nøtt enn i en vanlig valnøtt, så du bør se etter originalen for å gjenopprette bukspyttkjertelen og behandle pankreatitt..

Du kan kjøpe et ekte sort valnøttblad fra "nettverksselskaper" som "Coral Club", som er GMP-sertifisert..

Silisiumvann til bukspyttkjertelen

Rent vann, der silisium har ligget i lang tid, får helbredende egenskaper.

Ved regelmessig bruk bidrar dette vannet til:

Rensing av kroppen for akkumulerte skadelige stoffer;

Normalisering av hormonnivåer;

Forbedre funksjonen av skjoldbruskkjertelen, prostata og bukspyttkjertelen;

Berikelse av blod med verdifulle mineraler;

Styrking av bein og muskler;

Harmonisering av karbohydrat-fettmetabolisme og vekttap.

Silisiumvann beskytter mikrofloraen av indre organer mot uønskede forandringer og forhindrer dannelsen av steiner i leveren og galleblæren, og derfor er det veldig nyttig å drikke slikt vann for kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen eller en disposisjon for dem. Det fungerer som en svamp, absorberer kreftfremkallende stoffer, radionuklider, giftstoffer og fjerner dem deretter fra kroppen. Regelmessig drikking av vann tilsatt silisium forynger og forlenger levetiden, fordi denne steinen faktisk nøytraliserer innflytelsen fra et ugunstig ytre miljø på en person.

Oppskrift på silisiumvann

Et stykke silisium eller silisiumknust stein er tatt basert på andelen 10 g stein per 1 liter vann. Materialet må vaskes grundig før bruk, legges i en glassburk, fylt med vann, dekkes med sterilt gasbind og skjules på et mørkt sted i et par dager. Du kan ikke bruke alt vannet - i løpet av de siste få centimeter over silisiumet akkumuleres skadelige stoffer som må kastes, og skyll steinen godt før neste bruk.

Ved fortsatt bruk bør silisium stå utenfor i flere timer tre ganger i uken for å ventilere. Hvis det har dannet seg plakett på steinen, legg den i bløt i 2 timer i en saltløsning, vask den, dypp den i en natronoppløsning og skyll grundig igjen. For at silisiumvannets effektivitet ikke skal reduseres over tid, skiftes steinen hvert halvår. Du kan forbedre de helbredende egenskapene til slikt vann ved hjelp av en kvartsaktivator. Ved kronisk pankreatitt lindrer silisiumvann pasientens tilstand etter omtrent tre måneders regelmessig bruk, i tillegg hjelper det med å konsolidere den positive effekten som oppnås som et resultat av behandling med tradisjonelle medisiner.

Bukspyttkjertelen er et viktig organ i fordøyelsessystemet med en blandet funksjon: ekstern (eksokrin) og indre (endokrin). Funksjonen til ekstern sekresjon er å frigjøre bukspyttkjerteljuice, som inneholder fordøyelsesenzymer som er nødvendige for fullstendig fordøyelse av maten. Endokrin funksjon.

Spredningen av kronisk pankreatitt oppstår som et resultat av en langvarig betennelsesprosess i bukspyttkjertelen. De mest utsatte for sykdommen er menn over 40 år, men de siste årene har det vært en økning i tilfeller av kronisk pankreatitt hos kvinner, hos yngre mennesker..

Bukspyttkjertelen er et indre organ som er nødvendig for assimilering av glukose som kommer inn i menneskekroppen med mat. Det utskiller hormoner som glukagon og insulin, så vel som andre enzymer og hormoner som trengs for å riktig metabolisere mat. Betennelse i dette organet kalles pankreatitt. Hvis enzymer stagnerer inn.

Et av de viktigste organene i fordøyelsessystemet, som lar det fungere jevnt, er bukspyttkjertelen. Den produserer både fordøyelsesenzymer og hormoner (insulin og glukagon), som igjen regulerer blodsukkernivået. For at orgelet skal fungere normalt, er det nødvendig å "mate" det riktig.

Pankreatitt er ikke en sykdom som du trygt kan glemme og vente på uavhengig utvinning av bukspyttkjertelen. Hvis det til og med er mistanke om denne patologien, bør du umiddelbart oppsøke lege. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan den behandles både hjemme og på sykehus.

Den vanligste årsaken til pankreatitt er et dårlig kosthold med et overskudd av fet og krydret mat og alkoholmisbruk. Denne sykdommen er preget av beltesmerter i den epigastriske regionen i magen, som kan utstråle til korsryggen. I motsetning til magesår, ledsages ikke smerte av halsbrann, øker ikke.

Bukspyttkjertelen er et organ med intern sekresjon som produserer glykogen, insulin og bukspyttkjerteljuice. Den første er et reserve næringsstoff for kroppen. Det er en slags energireserve som brukes av kroppen når det er nødvendig..

BAA Fohow Elixir "Phoenix" - anmeldelse

Vil du løse dine helseproblemer? Den veien!

Hallo! Jeg kom ikke til kinesisk medisin med en gang, men etter at jeg fikk pankreatitt ved hjelp av husmedisinen vår. Jeg ble behandlet med antibiotika i lang tid og nesten tilfeldig. Som et resultat ble leveren, bukspyttkjertelen og galleblæren plantet. Og jeg begynte å lete etter andre metoder for å behandle problemene mine og bestemte meg for å prøve kinesisk medisin..

Først var det Lee West, jeg drakk nesten alle medisinene de har. Men jeg likte ikke det faktum at ubehaget i bukspyttkjertelen ikke gikk bort med 100 prosent, men syntes å være kjedelig. Og da jeg sluttet å drikke stoffene deres, kom alt tilbake. Tilsvarende er urtene som utgjør deres sammensetning gode, men likevel ikke taklet problemet mitt.

Senere, mens jeg surfer på Internett, oppdaget jeg at de skrev om magiske cordyceps, som helbreder alt og hjelper alle. Det hørtes ut som et eventyr, prisen på cordyceps var også så. I tillegg fant jeg på Wuman historien om en jente som drikker cordyceps lenge og hardt og behandler hennes gynekologiske sår, som medisinen vår ikke kan kurere. hun var flott, da hun sammenlignet 4 typer cordyceps fra forskjellige produsenter, og konkluderte med at Fohow var den beste når det gjelder pris og kvalitet. Ok, jeg bestemte meg, jeg må prøve. Jeg fant en representant for dette selskapet og ble invitert til kontoret deres for en produktpresentasjon. Alt dette lignet sterkt nettverksmarkedsføring, men i prinsippet gjorde det ikke noe for meg om produktet viste seg å være bra. Til slutt, som jeg var bestemt, kjøpte jeg en pakke med Phoenix-eliksir og en Lingzhi-pakke for å prøve. Etter 3 dager med inntak av Phoenix og tilsvarende diett, stoppet smertene i bukspyttkjertelen, og jeg dryppet også phoenix i nesen i en måned, siden jeg hadde 2 purulent bihulebetennelse på en gang og bihulene mine med jevne mellomrom gjorde vondt og nesen nesten nesten var tett. Som et resultat forlot smertene i bihulene meg, de første 2 ukene kom slimet ut av nesen i stykker og nesen begynte å puste fritt. Som et resultat drakk jeg hele programmet fra Phoenix for å gjenopprette kroppen, slo rundt 70 tusen om det, og jeg angrer ikke litt. Siden jeg føler meg som en levende person, er mørke sirkler under øynene borte, huden min er god !! Mye bedre enn de fleste jenter rundt. Jeg bruker ikke toner i det hele tatt, fordi huden min er fantastisk. Jeg ble aktiv, smertefulle perioder forsvant. Pluss at jeg begynte å gå på treningsstudioet.

Jeg drikker fortsatt Phoenix fordi du ikke kan gjenopprette bukspyttkjertelen på tre måneder, jeg planlegger å drikke den i omtrent et år. Og Lingzhi drikker hvis hodet plutselig gjør vondt eller hvis jeg trenger å studere mye, det gjør informasjon lettere å fordøye og hjernen min fungerer raskere. Phoenix drakk 5 ml 2 ganger om dagen før måltider i en halv time med et glass varmt vann. Jeg skrev den med en sprøyte fra flasken og inn i munnen, jeg så ikke med øynene, du vil ikke gjette hvor mye det vil vise seg, men eliksir er dyrt, og jeg vil at det skal vare lenger. Det eneste, etter at Phoenix har åpnet, må det oppbevares i kjøleskapet.

Det hjalp veldig under influensa, jeg drakk det virkelig med Ingavirin, en feniks lindret fortsatt ikke alle symptomene på en gang. så jeg følte meg bra allerede på 3. dag fra sykdomsøyeblikket da jeg drakk Phoenix og Ingavirin sammen. Det eneste minus var at jeg drakk 7 og 10 ml av gangen, og så 3-5 ganger i tjære, det var selvfølgelig dyrt ((((( Nå drikker jeg når jeg ikke er syk. En gang før middagen klemte jeg også et glass varmt vann. Generelt sett anbefaler jeg absolutt Phoenix hvis jeg har helseproblemer! Nå går jeg på vanlige apotek bare for plaster, og takker Gud.!

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

Enzymmangel hos barn

Uttrykket "enzymmangel" refererer til begrenset sekresjon eller lav aktivitet av fordøyelsesenzymer. I denne tilstanden blir mekanismen for splitting eller absorpsjon av visse næringsstoffer forstyrret.

KOSE ETTER DIARRHEA I Voksne

Kosthold etter diaré, den viktigste komponenten i forebygging og behandling.Det er ingen slik person som ikke har led av diaré (diaré) minst en gang. Årsakene til sykdomsutviklingen kan være forskjellige, men hovedårsaken er alltid hva pasienten spiste før sykdommen, og hvilken diett han følger etter forverring av sykdommen.