Diagnose

Torskespråkanmeldelser

Hva er torskespråk

Torsk er en utmerket fisk både når det gjelder smak og bruksmuligheter. Alle deler av torsken behandles - fra finnene til tungen. Hva er torsketunger? Faktisk er ikke "torsketungen" tungen, men en del av underkjeven på fisken. Det er ingen bein i disse bitene i det hele tatt, de er veldig myke, ømme og mer fete enn torsken. Torsketunger blir sett på som et sjeldent og dyrt produkt fordi de blir kuttet for hånd, i motsetning til torskfilet, som er laget med maskin..
Frossen umiddelbart etter fiske i sjøen, beholder tungene sine ernæringsegenskaper. Språk er preget av et høyt innhold av vitamin B12 og D og sunt fett Omega-3, derfor anbefales de for inkludering i dietten til mennesker med svak immunitet.
Torsketunger er en favoritt delikatesse ved det skandinaviske kjøkkenet. Torsketunger og fiskere i det russiske nord er veldig glad i, med et ord, alle de som hadde muligheten til å prøve dette produktet.
Torsketunger er et veldig praktisk produkt for matlaging. De krever ingen spesiell behandling, og du kan lage dem på noen måte - stek, koke, bake. De vil være deilige i alle former.

Torskespråkanmeldelser

Kalorier, kcal 173

Zurich Tongue Salat (Oppskrift fra Cafe Bonsai)
mega kjempegod!

Ingredienser:
kokt oksetunge
fersk agurk
isbergsalat
omelett
majones

1. For å tilberede en omelett trenger du bare egg: rør grundig og stek i en panne, hell i et tynt lag.
2. Skjær tungen, agurk, salat og omelett i tynne strimler.
3. Tilsett salt, pepper, smak til med majones.

Shl. salat oss veldig bra liker det fordi det er veldig lett. Vel, hvis du sammenligner med andre oppskrifter, der det er mais og erter og mye av alt))

Språk "Atlantrybflot" torsk - anmeldelse

Torsketunger - denne delikatessen viste seg å være, for meg personlig, ikke spiselig.

Noen ganger vil jeg prøve noe nytt, sjelden sett og enda mer fristende. Og her har vi to alternativer: - Jeg liker produktet og blir en hyppig gjest på bordet, eller - jeg liker det ikke og kjøper ikke lenger.

Den verste opplevelsen jeg har er vanligvis forbundet med sjømat.

Døm selv, jeg leste beskrivelsen:

Hva er torsketunger? Faktisk er "torsketungen" ikke tungen, men en del av underkjeven på fisken. Det er ingen bein i disse bitene, de er veldig myke, ømme og mer fete enn torsken. Torsketunger blir sett på som et sjeldent og dyrt produkt fordi de blir kuttet for hånd, i motsetning til torskfilet, som er laget med maskin..

Torsketunger er en favoritt delikatesse ved det skandinaviske kjøkkenet. Fiskerne i det russiske nord er veldig glad i torsketunger, med et ord alle de som hadde muligheten til å smake på dette produktet. Torsketunger er et veldig praktisk produkt for matlaging. De krever ingen spesiell behandling, og du kan lage dem på noen måte - stek, koke, bake, de vil være deilige i alle former.

Når det gjelder det dyre produktet, til en pris de er 2-2,5 ganger billigere enn torskfilet, kjøpte jeg dem for 250 rubler. per kg.

Etter å ha lest metodene og oppskriftene på Internett, begynte jeg å jobbe. Deler mine 1,5 kg i tre deler, jeg stekte dem, stuet dem og prøvde til og med å lage koteletter. I ingen av de tre matlagingsalternativene likte mannen min og jeg dem. Dessuten fungerte kotelettene ikke ut av dem, kjøttdeigen falt i stykker, til tross for alle triksene mine viste det seg å være en gryte med fisk og grønnsaker..

De minnet meg om å smake på fett, og ikke smult eller melk, som noen amatører skriver, nemlig løs fett, som skjer etter matlaging på biter av billig kjøtt.

De kunne spises med en enorm mengde stuet grønnsaker med tomat etter at de hadde stått i kjøleskapet i mer enn en dag da de frøs. Jeg skriver dette allerede fra ordene til søsteren min, som jeg ga dem til prøve. Selv kunne jeg ikke få meg til å prøve dem igjen..

Jeg vil ikke si at dette er et dårlig produkt fordi jeg ikke likte det eller ikke kunne lage det ordentlig. Men jeg vil ikke anbefale det heller. Den som vil vil prøve, alle har forskjellig smak.

Stekte torsketunger

Torsketunger har en delikat smak, forskjellig fra kjøttet til denne fisken. De kan brukes til å tilberede en rekke snacks og hovedretter. I Norge regnes torsketungeretter som en delikatesse. Dette er et ganske nytt produkt i markedet vårt..

Ingredienser til stekte torsketunger:

  • Torsk (torsketunger) - 1 kg
  • Hvetemel / mel (til panering) - 5 ss. l.
  • Salt - 1 ss l.
  • Svart pepper (nykvernet) - 0,5 ss. l.
  • Olivenolje (for steking kan du ta hvilken som helst vegetabilsk olje) - 3 ss. l.

Steketid: 15 minutter

Porsjoner: 3

Ernærings- og energiverdi:

Ferdige måltider
kcal
1652 kcal
proteiner
173,8 g
fett
57,7 g
karbohydrater
112,4 g
Deler
kcal
550,7 kcal
proteiner
57,9 g
fett
19,2 g
karbohydrater
37,5 g
100 g fat
kcal
133,2 kcal
proteiner
14 g
fett
4,7 g
karbohydrater
9,1 g

Stekt torsketunger oppskrift:

Ta frosne torsketunger 1 kg

Vi tiner tungene på en naturlig måte, min.

Forbereder tungen for peeling.
Slik ser det ut før du tar av.

Fjern huden fra den ene siden (der huden er tykkere).
Vi begynner å skyte fra tuppen til basen med en kniv.
Hvis ikke hele huden fjernes, spiller det ingen rolle.
Du trenger ikke skyte alt ned til en millimeter.
Det ser ut som en tunge, skrelt.

Jeg rengjør ikke tungen fra baksiden.
Huden er veldig tynn der, og etter tilberedning kjennes den ikke i det hele tatt.

Slik ser skrellede tunger ut.

Bland salt, malt pepper i en separat bolle.

Tilsett mel til salt og pepper. Røre.

Vi sprer den resulterende melblandingen i en pose.

Legg de skrellede torsketungene i posen.

Rist posen slik at paneringen dekker alle bitene jevnt.

Varm olje i en stekepanne.

Vi sprer tungene i panering.

Stek i 3-4 minutter på den ene siden.

Snu tungene og stek igjen i 3-4 minutter.

Retten vår er klar.
Vi legger tungene på en tallerken med et hvilket som helst tilbehør som vi liker best (eller ikke noe tilbehør)..
Nyt måltidet!

Abonner på Povaryonka-gruppen i VKontakte og få ti nye oppskrifter hver dag!

Bli med på gruppen vår på Odnoklassniki og få nye oppskrifter hver dag!

Del oppskriften med vennene dine:

Jeg liker oppskriftene våre?
BB innebygd kode:
BB-kode brukes på forum
HTML innebygd kode:
HTML-kode brukes i blogger som LiveJournal
Hvordan vil det se ut?

Lignende oppskrifter

Stekt melk

  • åtte
  • 81
  • 4025

Krabbekjøttboller

  • 12
  • 118
  • 3137

Krabbe koteletter med ost

  • 7
  • 75
  • 2247

Kyllingelever for en søt tann

  • 17
  • 7
  • 2437

Stekt laksemelk med couscous

  • 64
  • 77
  • 3465

Krabbe koteletter med ost

  • femten
  • 114
  • 5038

"Uvanlige" koteletter med saus

  • 52
  • 114
  • 10163

Ørret marinert i hvitvin, bakt med cherrytomater

  • 18
  • 99
  • 3438

Torskelever soufflé

  • 78
  • 459
  • 31485

Prøv å lage mat sammen

Salat "Nyttårs boom"

  • 79
  • 1913
  • 42365

Varm forrett "New Year's Miracle"

  • 82
  • 2069
  • 34131

Greske kjeks "Constantinoupoli"

  • 87
  • 315
  • 12048

Bilder "Stekte torsketunger" fra kokken (1)

Kommentarer og tilbakemeldinger

  • Alt
  • Resept spørsmål
  • Anmeldelser

16. februar 2016 Lyubov Bedzhanyan #

15. februar 2016 olgapav77 # (forfatter av oppskriften)

14. februar 2016 AriBel #

14. februar 2016 shevakovas #

14. februar 2016 sibir77 #

14. februar 2016 nerolis #

14. februar 2016 qwerrty121 #

Legg igjen en kommentar eller anmeldelse om oppskriften

Registrer deg, eller logg inn hvis du allerede har registrert deg.

Du kan logge på nettstedet uten å registrere og skrive inn et passord ved hjelp av kontoen din på følgende nettsteder:

Torsketunger, i! ))

Så her i Russland kan du kjøpe torskespråk i en butikk hvis du setter deg et mål. Og de serveres på restauranter - i St. Petersburg kan du få mat til 650 rubler. Og i detaljhandel, tror jeg, fra 300 rubler per kg. de selges. Ja, et dyrt produkt! Men delikatessen, tross alt!
Jeg har ikke kokt eller prøvd dem ennå. Men nå fant jeg i LJ personen som gjorde det!
Skriver at det er deilig! Og bildene er deilige! Jeg ville legge tungen på tungen.

Så det har ikke gått noen dager siden jeg gjorde det! I går kokte jeg endelig hele pakken med torsketunger på en gang, det vil si et kilo. Vel, er jeg ikke en helt? ))

Til å begynne med har torsk, som annen fisk, selvfølgelig ikke noen språk. Men kanskje vil det være - hvem vet hvor evolusjonen vil styre etter at irriterende skadelige små mennesker slutter å forstyrre den..

Torsketunge er navnet på den delen av underkjeven - kjøttfull, benfri, øm og, som det viste seg uventet, velsmakende.
Like uventet viste det seg under etterforskningen at avanserte folk har kjent om de samme språkene i veldig, veldig lang tid, og mens det på noen lokaliteter blir sett på som en delikatesse, i andre - for det meste nordlige - er de en kjent og favorittmat. For eksempel i Norge, der det er vanlig å stole på utvinning av språk - som deres første erfaring med fiskeforedling. Samtidig tjener barn sitt første tugriks kroner.

bilde herfra

Jeg fant i dypet av LJ et fantastisk innlegg ranja, der denne prosessen blir beskrevet, man kan si, poetisk:
"For lenge siden, da olje ennå ikke ble funnet i Norge, og bare noen få i dette fjerne nordlige og ørkenriket visste hva sosialdemokrati var, så de gamle vintrene, så bare kalde, som alle de daværende normale vintrene lastet med nyfanget Med et krasj fortøyde fiskerbåter til kysten og langs gatene i byer, landsbyer og rett og slett gårder, hoppet og løp norske gutter. kasser med hoder av forferdelig torskfisk. I trefiskehytter fulle av hull hamret gutter torskhoder på negler og kuttet ut torsketunger. Guttene fikk betalt for antall tunger som ble kuttet ut - og det var mye penger. disse tidene ble solgt til en høy pris i byene.
.
Slik var de, de gamle norske guttene som hugget ut torsketunger ".

Dessuten ble det funnet en sky av oppskrifter på nettverket, hvorfra jeg forsto det viktigste: du kan gjøre nesten alt som kommer til tankene fra språk, det viktigste er ikke å være lat og rense produktet fra det som kalles en film, og etter en nærmere bekjenthet kalte jeg det en peeling. ))

Så det viktigste: Før du tar i bruk den kulinariske behandlingen av torsketunger, bør du selv bestemme om dette spillet er verdt lyset, siden peeling er en kjedelig, tidkrevende virksomhet, og hvis du ikke er vant til det, kan det hende at fingrene dine blir syke. Den andre dagen min gjør vondt.
Skallet må hentes med en negl eller tuppen på en skarp kniv, og deretter med en anstrengelse, klem den fast med fingrene, trekk den av som en hanske, som av en eller annen grunn har festet seg godt til huden. Resultatet er noe slikt - ømt, mykt, ganske spiselig i utseende. ))

Vel, så er alt enkelt og klart. Jeg fulgte en veldig enkel sti - jeg stekte tungene og hadde tidligere rullet dem i mel.

Jeg stekte i vegetabilsk olje, selv om jeg fant råd på Internett om at det var bedre å bruke smør. Saltet, pepper, dekket med halve ringer med hakket løk og finhakket hvitløk.


Når undersiden har fått en vakker gyldenbrun skorpe, dekket med et lokk i to minutter, snur du deretter bitene slik at løken var helt nederst.

Det er alt, faktisk. )) Da løken nådde ønsket tilstand, saltet jeg skivene på toppen. Det ble deilig, mykt, ømt - som jeg forventet. Du kan servere litt favorittsaus med retten slik at du har noe å dyppe i. Du kan klare deg uten saus.

Andre måter å forberede språk på er beskrevet her.

Torskespråkanmeldelser

Hva er torskespråk

Torsk er en utmerket fisk både når det gjelder smak og bruksmuligheter. Alle deler av torsken behandles - fra finnene til tungen. Hva er torsketunger? Faktisk er ikke "torsketungen" tungen, men en del av underkjeven på fisken. Det er ingen bein i disse bitene i det hele tatt, de er veldig myke, ømme og mer fete enn torsken. Torsketunger blir sett på som et sjeldent og dyrt produkt fordi de blir kuttet for hånd, i motsetning til torskfilet, som er laget med maskin..
Frossen umiddelbart etter fiske i sjøen, beholder tungene sine ernæringsegenskaper. Språk er preget av et høyt innhold av vitamin B12 og D og sunt fett Omega-3, derfor anbefales de for inkludering i dietten til mennesker med svak immunitet.
Torsketunger er en favoritt delikatesse ved det skandinaviske kjøkkenet. Torsketunger og fiskere i det russiske nord er veldig glad i, med et ord, alle de som hadde muligheten til å prøve dette produktet.
Torsketunger er et veldig praktisk produkt for matlaging. De krever ingen spesiell behandling, og du kan lage dem på noen måte - stek, koke, bake. De vil være deilige i alle former.

Torsketunger: hvordan lage mat deilig

Torsketunger er et vanlig delikatesseprodukt som du kan tilberede ikke bare snacks, men også en fullverdig andre rett. Det er mange oppskrifter: du kan koke dem, sautere dem i røre, steke dem i melkesaus eller lage en virkelig gourmetrett med bananer og ost..

I melkesaus

Dette produktet er veldig etterspurt på grunn av sin delikate smak, lave kaloriinnhold og høye proteininnhold..
Derfor kan en slik delikatesse forbrukes selv av de som følger en diett. Men før du kjøper denne delikatessen, er det bedre å lese anmeldelsene..

Det anbefales ikke å tilsette for mange krydder, de kan overmanne den pikante smaken av selve delikatessen.

  • Torsketunger kg
  • Pære løk 3 stk
  • Fettfri krem ​​1 pakke
  • Rømme 1 boks
  • Smør 10 gr
  • Sitronsaft 30 ml
  • Sennep 1 t / l
  • Salt, pepper, krydder - etter smak

Det viser seg å være en veldig velsmakende rett som kan overraske selv de mest kresne gjestene. Nyt måltidet!

Panert

Steketid - en halv time.

Porsjoner - 6.

Bedømt av vurderingene, er det en enklere oppskrift på matlaging av denne sjømaten. For å lage torsketunger i røren, må du skaffe deg følgende produkter:

  • fisketunger - 1 kg.;
  • 1 rått egg
  • mel - 1 håndfull;
  • krem - halvparten av pakken;
  • salt, sort pepper - etter smak;
  • vegetabilsk olje - til steking.


Det er bedre å tine denne delikatessen ikke ved bruk av romtemperatur, men i kjøleskapet. Så de vil ikke miste sin opprinnelige form, og deres smak vil ikke forverres..

Skrell fisketunger fra film, tilsett salt og sort pepper. La trekke, og på dette tidspunktet må du begynne å lage røre. I en beholder blandes kremen, en håndfull mel og piskes i ett kyllingegg. Tørk hver av bitene med et papirhåndkle eller servietter. Dette vil bidra til å eliminere fuktinntrenging, og røren holder bedre på hver tunge..

Dekk pannen med et lag med vegetabilsk olje og legg sjømaten på dem, stek på begge sider og legg på papirservietter. De kokte tungene skal se ut som det følgende bildet.

Best servert med favorittsausen din. Selv barn som ikke er veldig glad i sjømat, vil like denne forretten. Tungene er ømme og smelter bare i munnen.

Konklusjon

Torsketunger er en delikatesserett som er hjemmehørende i Norge. I Russland er tilberedningen av denne sjømaten ganske ny, men den får fart i popularitet veldig raskt. Vertinner og kjendiskokker eksperimenterer med forrettens ingredienser for å skape en uforglemmelig duo. Du kan lage disse torskedelene på forskjellige måter, men de viser seg ikke bare å være ømme, men også pikante. Dette er årsaken til den økende populariteten til dette produktet..

Riktig fisk! Vi deler, vi er ikke grådige;)

Temaalternativer
  • Abonner på denne tråden...
  • Søk etter emne

    Bacalhau no forno

    Endelig lærte jeg å lage torsk! Og alt fordi jeg lærte å elske å spise det! Høres rart ut, men det er slik jeg kan formidle følelsene mine.
    I går var det tredje gang i livet mitt da jeg lagde denne portugisiske fisken. Det er portugisisk, siden mange mennesker fanger det, men bare portugiserne utsetter det for saltbehandling. Dette gjøres som følger:
    Torsk blir fanget, den fremre delen blir kuttet av, innsiden trekkes ut, resten av kroppen blir dynket i salt og tørket ut. I butikkene ser det ut som et trekantet stykke papp, og slik miasma stammer fra det at det er på tide å henge deg selv.
    Så, før bruk, blir hele prosessen gjort i omvendt retning. Den blir dynket i "flere farvann", som portugisene sier, og deretter kokt på utallige måter. Forresten spises også torsketunge og kinn..
    Jeg spurte mannen min om det ville være mulig å lage identiske retter av fersk eller frossen torsk. Vel, hva startet her! De berørte nasjonalstolthet! Ropte at dette er en tradisjon, at Vasco da Gama gjorde dette på karavellene sine. Vel, hva kan du gjøre? Dessverre kan jeg ikke sjekke, det selges bare saltet torsk her. Og i supermarkeder, bare gjør det, frossen allerede gjennomvåt og klar til matlaging. Så jeg kjøper den for ikke å rote. For øvrig har jeg allerede beskrevet metoden for å suge tørr torsk i Culinary Traditions.
    Og så ga svigermor meg nylig en tynn (les billig) kokebok om hvordan jeg skal lage torsk. Mannen var veldig fornøyd med en slik gave. Han markerte med "fet kryss" alle oppskriftene som han vil at jeg skal gi liv. Vel, hva kan du si om dette? Kryss var på alle oppskrifter bortsett fra "torsk med fløte". Han sier at han er veldig feit og feit! Han er nå på diett og vekttapssport. Det skal bemerkes at nesten alle portugiser har et sårt poeng. Alle snakker om hvordan man kan gå ned i vekt, men få mennesker finner styrken til å gi opp favorittmatene sine.
    Så på en eller annen måte besøkte jeg en russisk kjæreste og ble til middag. Hun kokte, selv om ordene "kokt" knapt kan brukes her, siden det var absolutt ingenting å gjøre her.
    Inntil det øyeblikket hadde jeg bodd i Portugal i åtte og et halvt år og kunne aldri lære å elske torsk. Jeg tror at dette mer er en psykologisk avvisning enn en gustatory. Når jeg ser for meg denne stanken i butikkene hvor de selger tørket torsk, snur magen. Men etter å ha smakt bakt torsk med bakte poteter hjemme hos en venn, hadde jeg en følelse, hittil ukjent. Jeg bestemte meg for å prøve å lage den samme retten hjemme. Jeg advarte mannen min på forhånd om at jeg skulle mestre "Bakalyau", og han bestemte seg for at han fortsatt trengte å gå til supermarkedet og kjøpe et par biffer, bare i tilfelle. Skjønt, helt forgjeves. Torsken kom helt fantastisk ut! Siden den gang har jeg kommet med noen triks og så, i går til middag, sa mannen min at han aldri hadde spist så fantastisk kokt torsk i ovnen i løpet av livet. OM..
    Og i prinsippet er det ingenting komplisert der. Her er en oppskrift for deg:
    Olivenolje helles i bunnen av glasspannen, bare for å dekke hele overflaten. Grovhakket løk legges ut (vi lager en løkmadrass), gressløk uten skinn, en lavrushka. Saltet med fint salt. På toppen er tine torskestykker, små poteter med skinn (størrelsen skal ikke overstige størrelsen på et kyllingegg). Hell alt over med olivenolje og dryss over malt allehånde i forskjellige farger. Jeg har alltid i mitt kjøkkenarsenal en "duftende" pose med fem typer krydder - 4 typer erter (hvite, røde, svarte og grønne) og korianderfrø. Jeg heller zhmenkaen på bordet og knuser den på toppen med en trespatel. Videre blir hver potet saltet og sendt til en ovn som er forvarmet til 220 ° C og kokt i 40 minutter ved 180-190 ° C. Hemmeligheten er at i begynnelsen av bakingen dannes en brun skinn av potetene. Dette oppnås ved å bake i 10 minutter ved en temperatur på 220, deretter reduserer vi den til 180 og de siste 10 minuttene snur vi potetene og vanner fisken med den resulterende "sausen", og øker igjen til 200 slik at det dannes en brun skorpe på baksiden av poteten.

    Det er en lignende oppskrift "Bacalhau com batata a murro", bare potetene (i skinnet) til denne retten må først "knulles". Jeg spurte mannen min en gang hvem som ville gjøre dette? Vel, hva tror du, macho Latino svarte meg så verdig "familiens hode", og la deretter til at knyttnevene mine ikke ville være i stand til å "knulle" selv de minste unge potetene. Du må legge en potet på et skjærebrett og banke på den med baksiden av knyttneve slik at den "sprekker". Hva tenker du om dette? Jobben er ærlig talt ikke for femokek. Mannen sa at de knullede potetene ble bakt bedre og absorberer all juice og aroma.
    Deretter tilsettes rød og grønn paprika i denne retten, som gir en veldig hyggelig og spesifikk smak. De vaskes, grovkuttes i strimler og legges ut, først et par strimler på bunnen under "løkemadrassen", og deretter på toppen, mellom fisk og poteter. Veldig velsmakende, og lukten, rett og slett ros.
    Hvis noen bestemmer seg for å gjøre torsk utenfor Portugal, kan du gi meg beskjed om hvordan det skjedde. Det er veldig interessant å se om ønsket effekt kan oppnås fra ubehandlet torsk. Eller kanskje "portugisisk" torsk selges også utenfor Portugal? Jeg ser frem til kommentarer om dette.
    Gitt interessen vist i "Bakalyau", skal jeg skrive en egen artikkel om denne eldgamle portugisiske retten, oppkalt etter fisken (torsken) med samme navn..

    Torskespråkanmeldelser

    Det var en gang da olje ennå ikke ble funnet i Norge, og bare noen få i dette fjerne nord- og ørkenriket visste hva sosialdemokrati var, og så de gamle vintrene, så bare kalde, som alle de da normale vintrene lastet med nyfanget torsk fiskerbåter fortøyd til kysten og norske gutter løp langs gatene i byene, landsbyene og ganske enkelt gårdsplasser, hoppet og løp. Blonde og bare barberte, dystre og sjelden rene, suste de med kniver og grove forkle i hendene. Bare den raskeste, den lykkeligste mottatte boksen med hodene til den forferdelige torskfisken. I trefiskeboder fulle av hull hamret guttene torskhodene på negler og utskårne torsketunger. Gutter ble betalt for antall språk som ble kuttet ut - og det var mye penger. Barnearbeid ble ennå ikke ansett som en forbrytelse, men torsketunger ble allerede solgt til en høy pris i byene på den tiden.

    Sånn var de, de gamle norske guttene som skåret torsketunger.

    Torsketunger er fremdeles en favoritt vinterdelikatesse for mange. Vanligvis blir de frityrstekt i vegetabilsk olje og spist som chikken-nuggets foran TV-en på sofaen. Men du kan, som utdannede fra de beste husene i Vest-Oslo *, steke i smør. De kan spises med majones, rømme, en blanding av majones og rømme, men i dag lagde jeg en rask saus etter vennen min Cindys oppskrift. Resultatet er de mest delikate torsketungene. Nydelig middag, norsk, torsk og veldig grunnleggende. Roset. Jeg vil gjøre mer, og hvem vil tvile.

    Vintage-foto funnet på den norske bloggen Livet leker.

    * de rikeste familiene i Norge tradisjonelt og fortsatt bor i det vestlige Oslo

    Tok:

    2-3 ss mel
    salt pepper

    500-600 g torsketunger

    30 g smør

    saus:
    40 g smør
    3-4 ss hakket persille
    50-70 ml fløte fersk (kan erstattes med rømme)

    Handlingsforløp:

    Jeg la mel, salt i posen, pepper sjenerøst.
    Jeg ristet posen, alt inni ble rørt.

    Jeg vasket torsketungene, sjekket om noen var blodige (de kan ikke spises, de må kastes).
    Tørre tunger på et kjøkkenhåndkle.
    Jeg la tungene i posen og ristet posen, tungene blandet med mel.

    Varm opp olje i en stekepanne.
    Hun la tunga i en stekepanne og stekte over høy varme på begge sider i 8-10 minutter.
    (Tungene tar lengre tid å steke enn torskfisk!)

    Legg tungene på et fat.

    Laget sausen:
    Oppvarmet smør i en stekepanne.
    Tilsett hakket persille, rør inn et minutt eller to.
    Tilsett krem ​​fersk, omrørt, et minutt eller to til.

    Fordel de stekte tungene på platene.
    Helles saus på tungene.

    Spiste med kokte poteter og fersk grønnsakssalat.
    Velsmakende - ingen ord.

    Omtaler om kjøp av frossen fisk, alle fordeler og ulemper ved å kjøpe


    Profil
    Gruppe: JV-arrangører
    Meldinger: 63857
    Bruker #: 18986
    Påmelding: 28.05.2007 - 14:26

    Denne gangen bestilte vi flyndre, kjøttdeig - vi har ikke prøvd noe ennå, det lyver, men denne:

    KETA EXPORT-INDIVIDUELLE FRYSE cons. Hodeløs

    umiddelbart slaktet, saltet og bakt. Deilig, god kvalitet! Fisken i seg selv er ikke tørr, fargen er vakker, fet, men i moderasjon.

    Jeans AE 10 størrelse. 700 RUB

    I karmosinrøde bukser


    Profil
    Gruppe: brukere
    Innlegg: 1389
    Bruker #: 41739
    Påmelding: 23.09.2009 - 18:32

    I karmosinrøde bukser


    Profil
    Gruppe: brukere
    Innlegg: 2308
    Bruker #: 15006
    Påmelding: 10.02.2007 - 00:29


    Profil
    Gruppe: brukere
    Meldinger: 6545
    Bruker #: 78947
    Påmelding: 22.02.2011 - 14:15


    Profil
    Gruppe: brukere
    Meldinger: 16732
    Bruker #: 29101
    Påmelding: 20.02.2008 - 11:51

    I gule bukser


    Profil
    Gruppe: brukere
    Innlegg: 458
    Bruker #: 52252
    Påmelding: 27.05.2010 - 12:20


    Profil
    Gruppe: brukere
    Meldinger: 5279
    Bruker #: 65483
    Påmelding: 15.01.2011 - 23:47

    TORSKFILET PAKKET HVER FILET PAKKET I FILM. Det er praktisk å demontere og oppbevare (EXPORT-SEA FREEZE) glasur opptil 5% -514 rubler / kg, min vekt 3,405 kg. (Kassepris 1750 rubler)
    Fisken ble tatt med i går. Veldig skuffet
    Jeg pleide å ta store bokser på 6,8 kg., Jeg var glad. Denne gangen tok jeg en 3,4 kg eske utelukkende på grunn av det faktum at hver fil blir pakket inn, og på bildet, som jeg forsto, skulle fileten være stor.
    Ingenting som dette
    Boksen inneholdt 6 innpakkete blokker. Jeg tinte opp en blokk, og det var 3 filer i den. Boksen har størrelse S (140-227g), det vil si at vekten til en fil i gjennomsnitt er 200g. Og følelsen er at filetene er vridd sammen for å pakke med folie. For en slik pris, -514 rubler / kg - fisken vil bare gå til koteletter eller i røre, fordi ikke en eneste filet.
    Ingen klager på smak.
    Jeg tok en ny pollock i esker på 1 kg. Her vet jeg at den er mellomstor og frossen i en blokk, så jeg tar den til koteletter.

    Dette innlegget er redigert av Kulema - 13.11.2016 - 13:39


    Profil
    Gruppe: brukere
    Innlegg: 657
    Bruker #: 54367
    Registrering: 07/14/2010 - 07:56

    Dette innlegget er redigert av Д @ р @ - 27.11.2016 - 19:11


    Profil
    Gruppe: brukere
    Innlegg: 50
    Bruker #: 10812
    Påmelding: 09.21.2006 - 16:25

    Tok reker 90/120 kokt-frossen UTEN GLAS.
    Egentlig uten glasur. Ikke fast sammen, til og med. Jeg likte veldig godt.
    Hjemme la jeg dem i pakker (i porsjoner "på en gang"), fylte dem i fryseren. Skjønnheten)))
    Jeg er veldig fornøyd.

    Dette innlegget er redigert av Alyona - 2.12.2016 - 14:37


    Profil
    Gruppe: brukere
    Meldinger: 5279
    Bruker #: 65483
    Påmelding: 15.01.2011 - 23:47

    I karmosinrøde bukser


    Profil
    Gruppe: brukere
    Meldinger: 3052
    Bruker #: 57170
    Påmelding: 11.09.2010 - 12:24

    første gang bestilte dette
    TORSKSPRÅK i / på 400 rubler. Min bestilling 1 kg (400) gni
    Hva er torsketunger? Faktisk er ikke "torsketungen" tungen, men en del av underkjeven på fisken. Det er ingen bein i disse bitene i det hele tatt, de er veldig myke, ømme og mer fete enn torsken. Torsketunger blir sett på som et sjeldent og dyrt produkt fordi de kuttes for hånd, noe som gjør dem veldig enkle å lage mat. De krever ingen spesiell behandling, og du kan lage dem på noen måte - stek, koke, bake, de vil være deilige i alle former

    bortkastede penger:
    1. beskrivelsen indikerer ikke at produsenten er Moskva-regionen, dette er allerede et synonym for frosne forbruksvarer
    2. dette er ikke en delikatesse, det er en klump fiskeolje + en liten ts bokstavelig talt torskekjøtt + en slags brusk eller vener.

    Kort fortalt er det hennes egen feil - prisen på delikatessen burde ha varslet = billigere torskfilet. Men hvis jeg prøvde dette "produktet" som selger, ville jeg nøle med å ta det med sortimentet.
    Mannen sa at det var en FISK FOR SIND, spiste og ble klokere, slik at hun ikke skulle være så sjenert neste gang.

    Si vis pacem, para bellum


    Profil
    Gruppe: JV-arrangører
    Meldinger: 4059
    Bruker #: 52708
    Påmelding: 5.06.2010 - 13:59

    Irina, god ettermiddag! Takk for tilbakemeldingen din, og likevel vil jeg ikke være så kategorisk om torskespråk. For det første produksjonsspråk for vår eksporttorskprodusent. De kommer i store pakker, og i Moskva-regionen pakkes de rett og slett i vakuumpakker med lavere vekt. For det andre er det et spørsmål om smak. I beskrivelsen har vi antydet at de er mer fete enn torsk. Noen liker dem ikke, men noen bestiller dem hele tiden. Det er synd at språk ikke er etter din smak.
    Flere oppskrifter for matlaging av torsketunger:

    Produkter: kokt torsk yaki - 200-300 g, fersk agurk - 100 g, kokt egg - 2 stk., hermetiske grønne erter - 2-3 ss. l., løk - 1 hode, gulrøtter - 1 stk., majones - 2 ss. l., sitron - 1/5 stk., salt, krydder.

    Matlaging. Kok tungene i saltvann med løk og gulrøtter i 5-7 minutter, fjern fra buljongen og avkjøl. Skjær agurken i terninger, finhakk egget, tilsett erter, sitronsaft. Salt, krydder etter smak. Skjær tungene i kvart, tilsett majones og bland. Pynt med sitronkile og urter.
    SPRÅK I KREM

    Nødvendige produkter: torsketunger - 1 kg, løk - 2 hoder, krem ​​33% fett - 100 g, vann - 100 g, hvetemel, sitron - 1/5 stk., gurkemeie - 5 g, salt, hvit pepper, vegetabilsk olje.

    Matlaging. Tin tungene, sylt med sitronsaft med krydder og salt. Etter 10 minutter, tørk, rull inn mel og stek i vegetabilsk olje til den er gyldenbrun. Skjær løken i strimler, stek. Tilsett fløte, vann, stekt løk, gurkemeie og sitronsaft til tungene og la det surre i 5 minutter. Salt, krydder etter smak.
    Øre

    Nødvendige produkter: torsketunger - 300 g, vann - 1 liter, løk - 1 hode, gulrøtter - 1 stk., sellerirot, salt, krydder.

    Matlaging. Vi setter de tine tungene i kokende vann, tilsett løk, gulrøtter, sellerirot. Salt, laurbærblad, allehånde, bitter pepper - etter smak.

    Nødvendige produkter: torsketunger - 1 kg, løk - 2 hoder, tomatpuré - 50 g, vann - 100 g, hvetemel, sitron - 1/5 stk., gurkemeie - 5 g, salt, hvit pepper, vegetabilsk olje.

    Matlaging. Tin tungene, sylt med sitronsaft med krydder og salt. Etter 10 minutter, tørk, rull inn mel og stek i vegetabilsk olje til den er gyldenbrun. Skjær løken i strimler, stek. Tilsett tomatpuré, vann, stekt løk, gurkemeie og sitronsaft i tungene og la det surre i 5 minutter. Salt og krydder etter smak.

    Torskespråk i røren

    Produkter: torsketunger, til røre - 1 protein, 1 glass mineralvann, 1 ss. l. sukker, 0,5 ts. salt.
    Matlaging. Rengjør, vask, tørk tungene. Pisk produktene til røren. Tilsett mel i blandingen til konsistensen av tykk rømme.
    Tungene dyppes i røren og stekes i oppvarmet solsikkeolje (vegetabilsk) olje.

    STEKT TORSKSPRÅK

    Produkter: torsketunger, mel, salt, pepper, olje til steking.
    Matlaging. Rengjør, vask og tørk tungene. Krydre deretter med salt, pepper og mel. Stek i en panne som fisk.

    Produkter: torsketunger, majones, revet ost, pepper, salt, krydder etter smak.
    Matlaging. Rengjør, vask, tørk tungene. Dryss over salt, pepper og krydder, legg på et bakeplate og hell (helst separat) med majones. Sett i en forvarmet ovn (200 grader) i 10 minutter. Fjern, dryss med revet ost og sett i ovnen igjen i 5 minutter. Ferdig!
    Pynt med urter når du serverer.

    Dette innlegget er redigert av Zolotaya Rybka - 15/01/2017 - 21:22

  • Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

    Potetjuice for gastritt i magen

    Mange pasienter begynner å konsumere potetjuice for gastritt etter å ha prøvd andre behandlingsmetoder, inkludert medisiner. Dette enkle folkemidlet kan være effektivt. Men bare hvis indikasjonene, kontraindikasjonene og reglene for bruk av naturlig medisin blir overholdt.

    Hvordan lage havregryngelé for pankreatitt?

    Ved betennelse i bukspyttkjertelen er det viktig å inkludere diettprodukter med sunn effekt i kostholdet. De mest nyttige medisinske drikkene inkluderer havrebasert gelé: ved bruk av havregellé mot pankreatitt kan pasienten ordne forstyrret fordøyelse og forbedre helsen betydelig.