Mat

Homeopati Biologische Heilmittel Heel GmbH, Tyskland Momordica Compositum - gjennomgang

På grunn av en rekke sykdommer, må du ta mye medisiner. Hva påvirker fordøyelseskanalen. En gang, etter å ha tatt pillene i lang tid, var det problemer i bukspyttkjertelen. Gjennomgikk ultralyd - moderate diffuse endringer i bukspyttkjertelen (bukspyttkjertelen). Gastrologen anbefalte å gjennombore MOMORDIC COMPOSITUM 2,2 ml. Legemidlet tolereres godt. Etter å ha fullført injeksjonsforløpet, etter en stund gjorde jeg en ny ultralyd av de indre organene - tilstanden til bukspyttkjertelen forbedret seg tydelig. Omtrent et år senere tok jeg MOMORDIC COMPOSITUM-kurset igjen.

MOMORDICA KOMPOSITT
Legemidlet har en betennelsesdempende, antispasmodisk og antiexudativ effekt på bukspyttkjertelen og gjenoppretter dermed dens funksjonelle aktivitet. Virkningen av stoffet er basert på aktivering av kroppens forsvar og normalisering av forstyrrede funksjoner på grunn av stoffene av plante-, mineral- og animalsk opprinnelse som er en del av stoffet.
* Indikasjoner: Sykdommer og dysfunksjoner i bukspyttkjertelen, epigastrisk syndrom, regulering av den antihomotoksiske effekten ved pankreatitt.
* Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter. Ikke bruk i tilfelle skjoldbruskkjertelen uten å konsultere lege.
* Enkel dose: voksne og barn over 12 år - 2,2 ml, barn fra 1 til 3 år - 0,6 ml, fra 3 til 6 år - 1 ml, fra 6 til 12 år - 1,5 ml. Påfør en enkelt dose 1-3 ganger i uken i form av intramuskulær, subkutan, intradermal, intravenøs (jet) injeksjon, så vel som i akupunkturpunkter. Behandlingsforløpet er 2-5 uker.
* Bivirkninger: Mulige overfølsomhetsreaksjoner.
5 ampuller à 2,2 ml i en pappeske.
Produsent Biologische Heilmittel Heel GmbH, Tyskland

Legemidlet er effektivt. Riktignok har den steget i pris nå. Rådfør deg med lege før bruk.

Jeg ville være glad hvis rådene mine ville være nyttige for noen! Jeg ønsker dere alle god helse!

MOMORDICA KOMPOSITT

Klinisk og farmakologisk gruppe

Aktive ingredienser

Slipp form, sammensetning og emballasje

Løsning for intramuskulær injeksjon homeopatisk fargeløs, gjennomsiktig, luktfri.

1 amp.
Momordica balsamina (momordica balsamina) D622 ul
Jod (Jodum) (jod (jod)) D822 ul
Podophyllum peltatum (Podophyllum) (podophyllum peltatum (podophyllum)) D622 ul
Mercurius solubilis Hahnemanni (mercurius solubilis Hahnemanni) D822 ul
Ceanothus americanus (tseanotus americanus) D622 ul
Carbo veg. D1022 ul
Lyсopodium clavatum (Lycopodium) (lycopodium clavatum (lycopodium)) D622 ul
Lachesis mutus (Lachesis) (lachesis mutus (lachesis)) D1022 ul
Mandragora e radice siccata (mandragora e radice siccato) D822 ul
Argentum nitricum (argentum nitricum) D1222 ul
Veratrum album (veratrum album) D422 ul

Hjelpestoffer: vann d / i - 1958 mg, natriumklorid (for å etablere isotoni).

2,2 ml (2,2 g) - fargeløse ampuller av glass (5) - cellepakninger med konturerte plast (1) - papppakker.
2,2 ml (2,2 g) - ampuller av fargeløst glass (5) - konturerte plastcellepakker (20) - papppakker.

Momordica compositum

Nettstedet gir bakgrunnsinformasjon kun for informasjonsformål. Diagnose og behandling av sykdommer bør utføres under tilsyn av en spesialist. Alle legemidler har kontraindikasjoner. Det kreves en spesialkonsultasjon!

Momordica compositum er et homøopatisk middel fra det tyske selskapet Heel. Legemidlet er tilgjengelig i form av en væske til injeksjon i ampuller med en kapasitet på 2,2 milliliter. Pakken inneholder fem ampuller.

Sammensetningen av Momordica compositum fra Hel inneholder følgende komponenter, utarbeidet av en spesiell metode for homeopatisk potensering:
Momordica bær - brukes til oppblåsthet med kolikk, spesielt på venstre side, med betennelse i bukspyttkjertelen, med gastrocardiac syndrom.
Podophyllum - effektiv for betennelse i bukspyttkjertelen i akutt eller kronisk form, med diaré og utflod med en ubehagelig lukt. Det er også foreskrevet for å komme seg fra stråling, med plager i galleblæren og leveren, med konstant forstoppelse.
Amerikansk tseanotus - brukes til plager og svulster i milten, hevelse i øvre venstre del av magen.
Bjørk og bøkull - foreskrevet for flatulens, halsbrann, svak fordøyelse.
Clavate crimson - indikert for plager og betennelsesprosesser i leveren, galleveiene, fordøyelsesbesvær, diaré, metabolske forstyrrelser.
Mandragora - effektiv mot tarmsår, gastrocardiac syndrom, pylorisk stenose, hepatopati, kolecystopati, dårlig matfordøyelighet.
Hvit hellebore - foreskrevet for kald svette, med kollaps mot bakgrunnen av fordøyelsesplager og kolikk, med dysenteri, alvorlig stomatitt, gastroenteritt, psykiske plager.
Jod - indikert for tyrotoksikose, med økt aktivitet i skjoldbruskkjertelen, purulent betennelse i huden.
Løselig kvikksølv av Hahnemann - er foreskrevet for abscesser med forskjellig lokalisering, betennelse i cecum.
Sølvnitrat - indikert for migrene-lignende tilstander, fordøyelsesbesvær mot bakgrunn av nervøs overexitasjon, oppblåsthet, kolikk, diaré, hikke.
Surukuku slangegift - foreskrevet for sykdommer i de endokrine kjertlene, oppblåsthet, dårlig fordøyelse av mat, depresjon.

Den kombinerte virkningen av alle komponenter i Momordica compositum gir følgende effekt: regulering av bukspyttkjertelen, lindring av smerte, spasmer og betennelser, undertrykker oppkast, strikker, beroliger, binder frie radikaler, normaliserer produksjonen av enzymer i bukspyttkjertelen.

Når skal du ta dette stoffet?
Med pankreatitt i akutt og kronisk form, så vel som med pankreatitt.

Er det noen kontraindikasjoner for å ta dette stoffet?
Hypertyreose. Pasienter med en slik diagnose bør først besøke en endokrinolog konsultasjon.

Kan bivirkninger oppstå??
I noen tilfeller er hyperfunksjon i spyttkjertlene funnet. Det er å foretrekke at slike pasienter nekter behandling med dette homøopatiske middelet..

I hvilke mengder er Momordica compositum foreskrevet?
Babyer under to år gamle får forskrevet en kvart ampulle om gangen,
Barn fra to til seks år gamle foreskrives fra kvart til halvparten av ampullvolumet,
Pasienter i alderen seks år og eldre, så vel som voksne, kan forskrives en ampull. Legemidlet administreres to til tre ganger i uken. Med en akutt sykdomsutbrudd er daglig bruk tillatt. Introduksjonen utføres intravenøst, intramuskulært, subkutant, intradermalt. Hvis det er vanskelig å injisere, kan du bruke væsken fra ampullen gjennom munnen.

Forfatter: Pashkov M.K. Innholdsprosjektkoordinator.

Momordica compositum

Indikasjoner for bruk

Gruppe

Doseringsform

Løsning for intramuskulær administrering homøopatisk

Kontraindikasjoner

Overfølsomhet overfor komponentene i Momordica compositum-løsning, skjoldbruskkjertelsykdom.

Hvordan bruke: dosering og behandlingsforløp

IM - 2,2 ml Momordica compositum 3 ganger i uken.

farmakologisk effekt

Homeopatisk medisin, hvis virkning skyldes dets bestanddeler.

Bivirkninger

Allergiske reaksjoner på komponenter i løsningen av Momordica compositum.

Økt salivasjon (det anbefales å slutte å ta stoffet).

spesielle instruksjoner

I fravær av en terapeutisk effekt, så vel som utseendet på bivirkninger som ikke er beskrevet i instruksjonene for medisinsk bruk av Momordika compositum, bør du avbryte legemiddelinntaket og informere legen din om det.

Interaksjon

Det er tillatt å bruke andre medisiner som brukes til behandling av sykdommen samtidig med Momordica compositum.

Spørsmål, svar, anmeldelser på stoffet Momordica compositum


Informasjonen som er gitt er ment for medisinsk og farmasøytisk fagpersonell. Den mest nøyaktige informasjonen om legemidlet finnes i instruksjonene som følger med pakken av produsenten. Ingen informasjon som er lagt ut på denne eller andre sider på nettstedet vårt kan tjene som erstatning for en personlig appell til en spesialist.

Landsforum: hytte, hage, grønnsakshage, blomster.

Dacha forum: om dacha, om blomster, om din personlige tomt

  • Lenker
  • Ubesvarte meldinger
  • Aktive emner
  • Søk
  • vårt team

Momordica

  • utskriftsversjon

Status: Frakoblet

Momordica

  • Sitat
#1

Melding fra muskrat »09.08.2008, 00:11

Pro-meldinger: 12341 Registrert: 11.01.2008, 20:57 Takk: 39 ganger Takk: 1319 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 2

Skrevet av amplex 09.08.2008 00:28

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 3

Melding fra muskrat "09.08.2008, 23:26

Meldinger: 104 Registrert: 17.11.2007, 18:49 Interesser: DACHA Yrke: DACHNIK

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 4

Melding fra LANA »23.09.2008, 23:53

Meldinger: 368 Registrert: 20.11.2006, 11:43 Sted: Nizhny Novgorod Takk: 4 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
#fem

Melding fra Buttercup "24.09.2008, 12:05

Pro-meldinger: 12341 Registrert: 11.01.2008, 20:57 Takk: 39 ganger Takk: 1319 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 6

Skrevet av amplex 09.24.2008, 14:08

Meldinger: 104 Registrert: 17.11.2007, 18:49 Interesser: DACHA Yrke: DACHNIK

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 7

Skrevet av LANA "25.09.2008, 15:33

Status: Frakoblet

  • Sitat
#åtte

Melding fra muskrat "28.08.2008, 01:09

Meldinger: 104 Registrert: 17.11.2007, 18:49 Interesser: DACHA Yrke: DACHNIK

Status: Frakoblet

  • Sitat
#ni

Melding fra LANA »28.08.2008, 09:34

Meldinger: 24 Registrert: 07.10.2009, 11:18 Sted: Vilnius, Litauen Takk: 1 gang

Status: Frakoblet

  • Sitat
#ti

Skrevet av TheBest »07.10.2009, 16:33

Meldinger: 1954 Registrert: 29.12.2006, 23:42 Sted: Moskva Har takket: 65 ganger Har takket: 163 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
#elleve

Skrevet av limon på 09/16/2010, 10:44

Meldinger: 12 Registrert: 16.02.2011, 21:59 Sted: Russland Har takket: 1 gang

Status: Frakoblet

  • Sitat
# 12

Skrevet av Valerio »04.04.2011, 14:15

Meldinger: 1954 Registrert: 29.12.2006, 23:42 Sted: Moskva Har takket: 65 ganger Har takket: 163 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
#1. 3

Skrevet av limon 04.04.2011, 22:13

Meldinger: 1690 Registrert: 15.02.2011, 18:38 Yrke: pensjonist Sted: Tambov-regionen. Bursdag 11. februar. Har takket: 317 ganger Har takket: 1883 ganger

Status: Frakoblet

  • Sitat
#fjorten

Skrevet av Gala28 »04.05.2011, 10:14

Momordica Compositum

  • Sammensetning
  • Doseringsform
  • Farmakologisk gruppe
  • Indikasjoner
  • Kontraindikasjoner
  • Metode for administrering og dosering
  • Bivirkninger
  • Overdose
  • Bruk under graviditet og amming
  • Barn
  • Applikasjonsfunksjoner
  • Evnen til å påvirke reaksjonshastigheten når du kjører bil eller andre mekanismer
  • Interaksjon med andre legemidler og andre former for interaksjon
  • Farmakologiske egenskaper
  • Grunnleggende fysiske og kjemiske egenskaper
  • Uforenlighet
  • Holdbarhet
  • Lagringsforhold
  • Emballasje
  • Feriekategori
  • Produsent

Sammensetning

aktive ingredienser: 2,2 ml oppløsning inneholder: Argentum nitricum D12 - 22 mg, Carbo veg. D10 - 22 mg, Ceanothus americanus D6 - 22 mg, Jod D8 - 22 mg, Lachesis D10 - 22 mg, Lycopodium clavatum D6 - 22 mg, Mandragora e radice siccata D8 - 22 mg, Mercurius solubilis Hahnemanni D8 - 22 mg, Momordica balsamina D6 - 22 mg, Podophyllum peltatum D6 - 22 mg, Veratrum album D4 - 22 mg

hjelpestoffer: natriumklorid, vann til injeksjonsvæske.

Doseringsform

Injeksjon.

Farmakologisk gruppe

Kompleks homøopatisk medisin.

Indikasjoner

Sykdommer og dysfunksjoner i bukspyttkjertelen, epigastrisk syndrom, regulering av den antihomotoksiske effekten i pankreatitt.

Kontraindikasjoner

Overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter.

Ikke bruk i tilfelle skjoldbruskkjertelen uten å konsultere lege.

Metode for administrering og dosering

Enkel dose: voksne og barn over 12 år - 2,2 ml, barn fra 1 til 3 år - 0,6 ml, fra 3 til 6 år - 1 ml, fra 6 til 12 år - 1,5 ml. Påfør en enkelt dose 1-3 ganger i uken i form av intramuskulær, subkutan, intradermal, intravenøs (jet) injeksjon, så vel som i akupunkturpunkter.

Behandlingsforløpet er 2-5 uker.

Bivirkninger

Mulige overfølsomhetsreaksjoner, inkludert allergiske hudreaksjoner; endringer på injeksjonsstedet, inkludert rødhet / hevelse.

Overdose

Overdosering er IKKE synlig og forventes ikke på grunn av homøopatisk fortynning av stoffene som utgjør dette stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Toksisiteten under graviditet og amming av de homeopatiske fortynnede stoffene som utgjør dette legemidlet er ikke fastslått.

Ingen bivirkninger identifisert.

Spørsmålet om tilrådelighet ved bruk av legemidlet for gravide og ammende kvinner avgjøres av legen hver for seg, med tanke på fordelene / risikoen..

Det er ingen erfaring med barn under 1 år.

Applikasjonsfunksjoner

Hvis du har symptomer eller hvis tilstanden din forverres, bør du konsultere legen din.

Evnen til å påvirke reaksjonshastigheten når du kjører biltransport eller andre mekanismer

Interaksjon med andre legemidler og andre former for interaksjon

Kompatibel med andre legemidler.

Farmakologiske egenskaper

Legemidlet har en betennelsesdempende, antispasmodisk og antiexudativ effekt på bukspyttkjertelen og gjenoppretter dermed dens funksjonelle aktivitet. Virkningen av stoffet er basert på aktivering av kroppens forsvar og normalisering av forstyrrede funksjoner på grunn av stoffer av plante-, mineral- og animalsk opprinnelse, som er en del av stoffet.

Grunnleggende fysiske og kjemiske egenskaper

klar, fargeløs væske, luktfri og praktisk talt fri for partikler.

Uforenlighet

Holdbarhet

Utløpsdatoen bestemmer bruken av stoffet til den siste dagen i måneden.

Lagringsforhold

Oppbevares i originalemballasjen ved en temperatur som ikke overstiger 25 ° C utenfor barns rekkevidde.

Emballasje

5 ampuller eller 100 (5x20) ampuller à 2,2 ml i en pappeske.

Feriekategori

Produsent

Biologische Heilmittel Heel GmbH /

Biologische Heilmittel Heel GmbH.

plassering

Dr. Reckeweg-Straße 2-4, 76532 Baden-Baden, Tyskland /

Dr. Reckeweg-Str. 2-4, 76532 Baden-Baden, Tyskland.

Momordica compositum

Momordica compositum: bruksanvisning og anmeldelser

Latinsk navn: Momordica compositum

Aktiv ingrediens: momordica balsamina (momordica balsamina)

Produsent: Biologische Heilmittel Heel GmbH (Tyskland)

Beskrivelse og bilde oppdatert: 07/11/2018

Prisene på apotek: fra 589 rubler.

Momordica compositum - homøopatisk medisin for behandling av bukspyttkjertelen.

Slipp form og komposisjon

Momordica compositum produseres i form av en løsning for intramuskulær (i / m) administrering: luktfri homeopatisk fargeløs gjennomsiktig væske (2,2 ml (2,2 g) i glassampuller uten farge, 5 ampuller i blisteremballasje, i papp pakke med 1 eller 20 pakker).

I en ampulle er innholdet av aktive ingredienser 22 ul hver i følgende homeopatiske løsninger: D6 - Momordica balsamina (Momordica balsamin), Podophyllum peltatum (Podophyllum) [podophyllum peltatum (podophyllum)], Ceanothus americanus (Zeanotus American) (Lycopodyc clavus) lycopodium clavatum (lycopodium)]; D8 - Jod (Jodum) [jod (jod)], Mercurius solubilis Hahnemanni (mercurius solubilis Hahnemann), Mandragora e radice siccata (mandrake e radice siccato); D10 - Carbo veg. (Carbo vegetabilis), Lachesis mutus (Lachesis) [lachesis mutus (lachesis)]; D4 - Veratrum album (veratrum album); D12 - Argentum nitricum (argentum nitricum).

Hjelpekomponenter: natriumklorid, vann til injeksjonsvæske.

Farmakologiske egenskaper

Momordica compositum er et homøopatisk preparat, hvis sammensetning av flere komponenter gir en terapeutisk effekt i behandlingen av betennelse i bukspyttkjertelen.

Indikasjoner for bruk

I henhold til instruksjonene brukes Momordica compositum som en del av den komplekse behandlingen av kronisk pankreatitt.

Kontraindikasjoner

  • sykdommer i skjoldbruskkjertelen;
  • alder opp til 18 år;
  • overfølsomhet overfor medikamentkomponenter.

Med forsiktighet er det bare på anbefaling av lege mulig å bruke et homøopatisk legemiddel under graviditet og amming, forutsatt at den forventede terapeutiske effekten for moren er høyere enn den potensielle trusselen mot fosteret og barnet..

Instruksjoner for bruk av Momordika compositum: metode og dosering

Løsningen er ment for intramuskulær administrering.

Legen angir dosen og bruksperioden for legemidlet individuelt.

Anbefalt dosering: 1 ampulle 1-3 ganger i uken. Varigheten av behandlingsforløpet er 4 uker.

Bivirkninger

På bakgrunn av i / m-administrering av stoffet, utseendet til økt salivasjon, utvikling av allergiske reaksjoner.

Overdose

Overdoseringssymptomer er ikke fastslått.

spesielle instruksjoner

Bruk av et homeopatisk middel kan forårsake en såkalt primær forverring av tilstanden assosiert med en midlertidig forverring av de eksisterende symptomene. Det anbefales å stoppe administreringen av løsningen hvis symptomene på sykdommen eller utviklingen av bivirkninger utvikler seg og konsultere lege.

Innflytelse på evnen til å kjøre bil og komplekse mekanismer

Løsningen påvirker ikke pasientens evne til å kjøre biler og mekanismer.

Påføring under graviditet og amming

Bruk av Momordica compositum under svangerskapet og under amming er kun indikert i spesielle tilfeller når den tiltenkte legen mener at den tiltenkte effekten av behandlingen for moren er betydelig høyere enn den potensielle risikoen for fosteret og barnet.

Pediatrisk bruk

Resept på legemidlet for behandling av barn under 18 år er kontraindisert. Det er ikke tilstrekkelig klinisk database for å gi en objektiv vurdering av sikkerheten og effekten av homeopatisk oppløsning hos barn..

Narkotikahandel

En homøopatisk medisin med flere komponenter kan brukes i kombinasjon med andre medisiner.

Analoger

Det er ingen analoger av Momordika compositum.

Vilkår for lagring

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares ved en temperatur på 15-25 ° C, beskyttet mot fukt og lys..

Holdbarhet - 5 år.

Vilkår for utlevering fra apotek

Reseptert på resept.

Anmeldelser om Momordik compositum

Vurderinger av Momordik compositum er for det meste positive. Pasienter som lider av oppblåsthet, utseende av alvorlige magesmerter, kvalme og oppkast etter å ha spist fet tung mat, rapporterer at bruk av løsningen eliminerer disse kliniske symptomene. Den homøopatiske medisinen normaliserer aktiviteten i fordøyelsessystemet, har en smertestillende effekt. Noen mennesker føler seg lett bedøvet og anbefaler forsiktighet når de kjører..

Pris for Momordica compositum på apotek

Prisen på Momordica compositum for en pakke som inneholder 100 ampuller, kan variere fra 9 268 rubler, 5 ampuller - fra 495 til 794 rubler.

Momordica compositum: priser på nettapoteker

Momordica compositum løsning for intramuskulær administrering homøopatisk 2,2 ml 5 stk.

Utdanning: Rostov State Medical University, spesialitet "Allmennmedisin".

Informasjon om stoffet er generalisert, gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvmedisinering er helsefarlig!

Fire skiver mørk sjokolade inneholder omtrent to hundre kalorier. Så hvis du ikke vil bli bedre, er det bedre å ikke spise mer enn to skiver om dagen..

Tannråte er den vanligste smittsomme sykdommen i verden som til og med influensa ikke kan konkurrere med.

74 år gamle australske bosatt James Harrison har gitt blod omtrent 1000 ganger. Han har en sjelden blodgruppe hvis antistoffer hjelper nyfødte med alvorlig anemi å overleve. Dermed reddet australieren rundt to millioner barn..

Leveren er det tyngste organet i kroppen vår. Den gjennomsnittlige vekten er 1,5 kg.

Hostemedisinen "Terpinkod" er en av bestselgerne, ikke i det hele tatt på grunn av dens medisinske egenskaper.

Nyrene våre er i stand til å rense tre liter blod på ett minutt.

Å falle av et esel er mer sannsynlig å knekke nakken enn å falle av en hest. Bare ikke prøv å tilbakevise denne uttalelsen..

Millioner av bakterier blir født, lever og dør i tarmen. De kan bare sees i høy forstørrelse, men hvis de ble samlet sammen, ville de passe i en vanlig kaffekopp..

Ifølge mange forskere er vitaminkomplekser praktisk talt ubrukelige for mennesker..

Den sjeldneste sykdommen er Kurus sykdom. Bare representanter for Fur-stammen i Ny Guinea er syke med det. Pasienten dør av latter. Det antas at årsaken til sykdommen er å spise den menneskelige hjerne..

Det er veldig nysgjerrige medisinske syndromer, for eksempel tvangssvelging av gjenstander. 2500 fremmedlegemer ble funnet i magen til en pasient som led av denne manien.

Den menneskelige hjerne veier omtrent 2% av den totale kroppsvekten, men den bruker omtrent 20% av oksygenet som kommer inn i blodet. Dette faktum gjør den menneskelige hjerne ekstremt utsatt for skade forårsaket av mangel på oksygen..

Når elskere kysser, mister hver av dem 6,4 kalorier per minutt, men de bytter nesten 300 forskjellige typer bakterier..

Forventet levealder for venstrehendte er kortere enn for høyrehendte.

Ifølge WHOs forskning øker en daglig halvtimes samtale på en mobiltelefon sannsynligheten for å utvikle en hjernesvulst med 40%.

Enhver te betyr et naturlig produkt som består av forskjellige urter, blomster, knust frukt og krydder. Spesielle typer drinker produseres i dag.

Momordica compositum

Sammensetning

Dette preparatet inneholder naturlige ingredienser: momordica-frukt, podophyllum med røtter, amerikanske tseanotus-blader, kull, sporer av klubbformet lyre, mandrake-gress, rhizom av hvit hellebore, gift fra surukuku-slangen.

Slipp skjema

Momordica compositum produseres i form av en løsning for intramuskulær administrasjon, pakket i ampuller, 5 stykker per pakke.

farmakologisk effekt

Dette stoffet har en beroligende, snerpende, antiemetisk, krampeløsende, smertestillende og normaliserende virkning i bukspyttkjertelen..

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Den homøopatiske medisinen Momordica compositum er basert på plantematerialer, mineraler og animalske produkter. Det er foreskrevet for behandling av dispensary og pankreatitt - i akutt og kronisk form. Den aktive ingrediensen - momordica - er preget av: antiemetisk, snerpende, betennelsesdempende, beroligende, smertestillende, antispasmodisk og antioksidant effekt. Når de behandles med dette stoffet, stabiliseres de nedsatte funksjonene i bukspyttkjertelen og nivået av enzymer.

Virkningen av stoffet bestemmes av komponentene i det.

Podophyllum rhizom hjelper til med å redusere manifestasjoner av galleblæresykdom, lever, pankreatitt, diaré, hyppig forstoppelse, og så videre.

Blader av den amerikanske zeanotus er indisert for svulst og andre sykdommer i milten, følelser av oppblåsthet i bukhulen.

Bøk og bjørkekull er i stand til å eliminere flatulens, sterk gassdannelse, svakhet i fordøyelsesorganene.

Sporer av den klubbformede lymfoiden normaliserer fordøyelsesforstyrrelser, metabolske sykdommer, betennelse i leveren og galleblæren.

Mandrake-urt er nyttig for sår i tolvfingertarmen, gastrocardial symptomkompleks, kolecystopati, pylorisk stenose.

Rhizomet i hvit hellebore hjelper til med å bli kvitt kolikk, sykdommer i fordøyelsessystemet, dysenteri, aftøs stomatitt, diaré, gastroenteritt.

Indikasjoner for bruk

Dette stoffet er foreskrevet for:

  • dispancreatism;
  • akutt og kronisk pankreatitt.

Kontraindikasjoner for bruk

Den viktigste kontraindikasjonen for bruk av Momordic Compositum er intoleransen for komponentene. I alle fall må du imidlertid oppsøke lege før bruk..

Bivirkninger

Ved bruk av stoffet kan allergiske manifestasjoner, økt spyttdannelse utvikle seg.

Momordika Compositum, applikasjonsinstruksjon (måte og dosering)

Instruksjonene for stoffet indikerer at dosering, diett og behandlingsvarighet bestemmes av en spesialist, med tanke på sykdommens individuelle egenskaper og kompleksitet. I gjennomsnitt injiseres legemidlet intramuskulært 1-3 ganger i uken, en ampulle. Varighet av terapi - 1 måned.

Overdose

Tilfeller av overdosering er ikke rapportert.

Interaksjon

Under behandling med dette legemidlet er det mulig å bruke andre legemidler som er foreskrevet for lignende sykdommer.

spesielle instruksjoner

Noen ganger forårsaker bruk av homeopatiske medisiner en midlertidig forverring av de eksisterende symptomene, det vil si en primær forverring. Slike tilfeller, samt utvikling av bivirkninger, krever avslutning av bruken av dette legemidlet og en presserende appell til den behandlende legen..

Bruk av dette legemidlet påvirker ikke konsentrasjonen og hemmer ikke reaksjoner, derfor kan det brukes mens du kjører bil, andre kjøretøyer og utstyr.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Det anbefales å oppbevare løsningen på et mørkt, tørt sted utilgjengelig for barn, ved romtemperatur..

Holdbarhet

Analoger av Momordika Compositum

Det er ingen eksakte analoger av stoffet i moderne farmakologi..

Anmeldelser av Momordika Compositum

Det skal bemerkes at problemene som dette legemidlet er foreskrevet for, bekymrer mange mennesker. Derfor er rettsmidler for denne handlingen, spesielt homeopatiske, veldig populære hos pasienter. Samtidig er anmeldelser om Momordika Compositum vanligvis positive.

Ofte sier pasienter at de føler sterke magesmerter, oppblåsthet, kvalme og til og med oppkast når de spiser tung mat, for eksempel stekt eller røkt kjøtt, bacon. Bruk av Momordic bidrar til å eliminere disse symptomene, men selvfølgelig, i tillegg til behandling, krever slike pasienter et konstant kosthold..

I tillegg til den smertestillende effekten og normaliseringen av fordøyelsessystemet, noterer brukerne en beroligende effekt. Derfor, når du behandler med dette stoffet, er det fortsatt behov for forsiktighet når du driver med farlige aktiviteter..

Momordic Compositum-pris hvor du kan kjøpe

Pris Momordica compositum i form av en løsning for intramuskulær injeksjon, 5 stk. varierer mellom 680-720 rubler. Du kan kjøpe Momordica compositum på et hvilket som helst russisk apotek med resept.

Momordica Compositum: bruksanvisning og anmeldelser

Synonymer: Momordica compositum

Det tyske selskapet Hel er klar til å overraske igjen. Hun tilbyr seg å bli kjent med den homeopatiske medisinen Momordica compositum. Den produseres i ampuller på 2,2 milliliter. Ampuller inneholder en klar væske uten farge, som inkluderer momordica bær, podophyllum, Tseanotus American, trekull fra bjørk og bøk, klubbformet lyre, hellebore, mandrake, jod, løselig kvikksølv, sølvnitrat og slangegift.

La oss dvele ved sammensetningen mer detaljert og beskrive hvert verktøy..

Hovedingrediensene er Momordica bær. De er ofte foreskrevet for kolikk og oppblåsthet. Hvis du lider av betennelse i bukspyttkjertelen.

Hvis diaré er synlig, ledsaget av en ubehagelig lukt, mens pasienten klager over en akutt eller kronisk form for betennelse i bukspyttkjertelen, foreskrives podophyllum.

Tseanotus anbefales i tilfeller av neoplasmer på milten. Du kan ikke gjøre uten bøk og bjørkekull hvis du lider av forstoppelse, oppblåsthet, oppblåsthet og halsbrann.

Når de inflammatoriske prosessene finner sted i galle, lever, er det tilrådelig å foreskrive mottak av en klubbformet lyre. Det er effektivt mot diaré, forstyrrelser i fordøyelsessystemet og for forstyrret metabolisme.

Gastritt og sår er smertefulle. Tilordne mandrake for behandling. Det vil også hjelpe med kolecystitt, hepatopati og pylorisk stenose..

Med sykdommer i fordøyelseskanalen, kolikk, når kald svette og dysenteri dukker opp, hjelper det hvite helleborets virkning. Sår på huden, inflammatoriske prosesser i integrasjonen, aktiviteten til skjoldbruskkjertelen og manifestasjonen av tyrotoksikose behandles med jod. Pustler på blindtarmen fjernes med Hahnemanns oppløselige kvikksølv.

Mottak av sølvnitrat er foreskrevet under migrene, deres forverring. Når flatulens utvikler seg, oppstår kolikk, diaré og hikke. Hvis disse symptomene er forbundet med sykdommer i de endokrine kjertlene, kan surukuku ikke gjøre uten slangens gift.

Legemidlet inneholder komponentene som er oppført ovenfor, som fungerer gunstig i kombinasjon og er effektive i forskjellige sykdommer.

Hvordan påvirker det kroppen

  • Lindrer perfekt kramper, smerter, betennelse;
  • Hjelper med å undertrykke gagreflekser;
  • Har en beroligende effekt;
  • Regulerer arbeidet i bukspyttkjertelen;
  • Bidrar til normaliseringen av produksjonen av enzymer i bukspyttkjertelen.

Selv om du finner flere symptomer hos deg selv og er klar til å begynne å ta stoffet, må du stoppe. Bare en konsultasjon med en lege vil bidra til å etablere en nøyaktig diagnose og foreskrive et fullstendig kurs. Momordica compositum har sine positive og negative sider, du må vite om det.

Indikasjoner

Den homøopatiske medisinen fra Hel-firmaet anbefales til pasienter som lider av akutt og kronisk pankreatitt. Det brukes som et antiinflammatorisk, beroligende middel, oppkast, krampeløsende og antioksidant middel..

Kontraindikasjoner

Personer som får diagnosen hypertyreose, kan ikke ta stoffet uten å først besøke en endokrinolog. Hvis legen godkjenner behandlingen, kan du foreskrive.

Du kan ikke ta stoffet alene!

Det antas at personer under atten år ikke rådes til å ta Momordica compositum. Selv om det er en dose for barnet i bruksanvisningen, bør du være forsiktig, fordi det ikke har vært store kliniske studier på dette..

Pasienter med skjoldbruskkjertelproblemer er i fare.

  • Noen ganger er det en hyperfunksjon i spyttkjertlene;
  • Allergiske reaksjoner;
  • Personlig intoleranse overfor noen komponenter i sammensetningen.

Instruksjoner for bruk er i hver pakke med stoffet. Du bør lese den med en gang. Les doseringen nøye og ikke avvik fra anbefalingene. De kan bare brytes i en sak som er avtalt med homøopaten som leder sykdommen din. Sammensetningen er produsert i ampuller, den er en fargeløs, luktfri væske.

I andre tilfeller anbefales det:

  • Spedbarn og barn under to år tar en kvart ampulle på en gang;
  • Opptil seks år kan du øke dosen til en halv ampulle;
  • Barn over seks år og voksne bytter til behandling i en hel ampulle.

Vanligvis blir injeksjonene gitt en gang om dagen, to til tre ganger i uken. Hver dag foreskrives injeksjoner bare for det akutte sykdomsforløpet..

  • intramuskulært;
  • subkutant;
  • intradermalt;
  • intravenøst;
  • muntlig.

Det er verdt å diskutere disse metodene med legen din. Han vil bestemme metoden basert på medisinske journaler. Hvis det ikke er spesielle instruksjoner, er kurset fire uker.

Hva er verdt å vite

En homøopatisk medisin kan forårsake midlertidige oppblussinger. I dette tilfellet bør du oppsøke lege for råd, slutte å ta en stund..

Momordica compositum påvirker ikke oppmerksomhet og reaksjonshastighet. Den kan brukes uten frykt for å kombinere behandling med arbeid, kjøring.

Tilfeller av overdosering er ikke identifisert for øyeblikket!

Legemidlet kan brukes i kombinasjon med andre legemidler. Det er ikke i konflikt med dem og forårsaker ikke bivirkninger..

Apotek tilgjengelig på resept fra en homeopat.

På emballasjen angav produsenten en holdbarhet på fem år. Lagringsmetoden ligner på andre legemidler produsert i ampuller. Følg temperaturen mellom +15 og 25 grader Celsius. Må ikke utsettes for direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Analoger

Noen homøopater hevder at stoffet ikke har noen analoger. Faktisk er følgende stoffer produsert med lignende sammensetning:

Disse homeopatiske medisinene produseres i form av en sirup, har sin egen farmakologi og rimelige kostnader..

Det er verdt å merke seg at han er en av dem som ikke har en nøyaktig sammensetning, som i Momordica Compositum.

Bruk av urteprodukter har en gunstig effekt ikke bare på et bestemt organ, men også på hele kroppen som helhet. I motsetning til medikamenter fremmer homeopati et lengre behandlingsforløp som har varig effekt. Takket være det konstante tilsynet fra en lege, justeres doser og tidspunktet for eksponering for medisiner, som et resultat, pasienten blir ikke bare frisk en stund, men blir kvitt problemet for livet.

Anmeldelser

“Jeg har konstant fordøyelsesproblemer. Alltid, noen har ferie, men jeg har kontinuerlig smerte. Du kan ikke spise røkt, fet eller krydret mat, jeg lider umiddelbart av magesmerter, halsbrann og oppblåsthet. Noen ganger kom det til og med oppkast. Jeg brukte spesielle piller. Tilgjengelig på apotek uten resept. Jeg drakk etter å ha spist - alt forsvant. Det er selvfølgelig bra at det går over, men problemet forsvinner ikke, neste gang du må ty til dem igjen. Til slutt bestemte jeg meg for å bli kvitt sykdommen og vendte meg til en homeopat. Han foreskrev Momordika compositum-behandling til meg. Jeg kan si at i løpet av en måned har mange smertefulle symptomer forsvunnet, og jeg føler meg mye bedre. "

“Jeg har vært venn med pankreatin i over fem år. Behandlingen hjalp lite. Du tar pillene og etter en stund dukker symptomene opp igjen. Så flyttet en ny nabo inn i huset, på en eller annen måte kom de i samtale, og han rådet. Jeg stolte ikke på homøopati før, jeg trodde at smokker ikke var medisiner, men etter at jeg begynte å ta Momordica compositum fra Hel, glemte jeg hva pankreatitt er. Nå er det riktig at jeg gjennomgår forebyggende behandling to ganger i året, men det plager meg ikke i det hele tatt, det viktigste er at nå er jeg frisk og ikke klager. "

“Momordica compositum er alltid i min personlige førstehjelpsutstyr. Jeg unner meg selv og barnet med det. På en eller annen måte fikk han et angrep, bukspyttkjertelen ble betent. Selv lider jeg av pankreatitt, jeg vet hva det er. For meg selv kjøpte jeg forskjellige piller, men barnet er redd for å gi noe sånt. Overalt roper de at det er umulig å forgifte kroppen med kjemi. Jeg løp for å se en homeopat som foreskrev 1,1 ml av stoffet til sønnen min en gang hver tredje dag. Forbedringene var tydelige nesten umiddelbart. Jeg er veldig fornøyd med produktet, og sammensetningen er mer enn fornøyd. Det er ingen bivirkninger eller reaksjoner. Jeg gir det til barnet rolig, uten frykt for helsen. "

Materialet ble utarbeidet sammen med den homeopatiske legen Galiev Vladimir Alekseevich og mediebyrået E-Medica.

Du kan finne ut mer om forfatterne her..

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

Behandling av dysbiose med folkemedisiner

Behandling av dysbiose med infusjonDenne tradisjonelle metoden for behandling av dysbiose har en nesten øyeblikkelig effekt, og anses derfor i folkemedisin som den mest effektive måten å behandle dysbiose på.