Mat

Vis-Nol

I dag vil jeg fortelle deg om en effektiv medisin Vis-Nol. Det er ofte foreskrevet av leger å drepe bakteriene Heliclbacter pylori. Som til og med (hvis ikke behandlet) kan føre til de mest beklagelige resultatene.

Selvfølgelig er leger listige, og kanskje får de et tilbakeslag, men de foreskriver en dyr De-Nol. Så jeg ble foreskrevet det for antral erosiv gastritt med høy surhet og en positiv test for denne skadelige bakterien

Prisen for De-Nol er 350 hryvnia for 112 tabletter, men for Vis-Nol 150 hryvnia, dog for 100 tabletter.

Vis-Nol er foreskrevet i kombinasjon med to antibiotika og ett medikament, ofte Omez-Omeprazol-Lansoprazol og så videre.

Ordningen ble tildelt meg ganske rart, jeg måtte drikke en kapsel i timen etter måltider 3 ganger om dagen og en til om natten. Enig, ikke veldig praktisk. Først sto jeg opp klokken 7 om morgenen, spiste slik at jeg kunne drikke en kapsel klokka 8.00, vel, ikke i det hele tatt fra hånden min. Jeg gikk til en annen spesialist fordi jeg visste at Vis-Nol (De-Nol) ble utnevnt strengt en halvtime før måltider. Legen bekreftet og jeg drakk Vis-Nol i henhold til riktig opplegg. Antibiotika og lansoprazol i syv dager, og Vis-Nol fortsatte i ytterligere en måned.

Kontrollanalysen ble tatt to uker etter avsluttet behandling. Analysen for helikor er negativ, noe som betyr at Vis-Nol, selv om den har gjort jobben sin i komplekset.

Legemidlet "Vis-Nol": bruksanvisning

Sykdommer i fordøyelseskanalen kan neppe betraktes som en sjeldenhet. Og slike plager som gastritt og magesår finnes ofte i moderne gastroenterologi. Behandlingsregimet inkluderer i dette tilfellet å ta flere medisiner, inkludert Vis-Nol-legemidlet. Bruksanvisning, forresten, sier at middelet også hjelper med dyspeptiske symptomer.

Selvfølgelig er pasienter alltid interessert i tilleggsinformasjon om de foreskrevne medisinene. Hva er Vis-Nol medisin? Instruksjoner for bruk, anmeldelser og dets analoger, informasjon om hyppigheten av utvikling av bivirkninger - dette er punktene du bør ta hensyn til.

Informasjon om sammensetning og form for utgivelse

Først er det verdt å samle informasjon om sammensetningen. Dette produktet er tilgjengelig i form av gelatinøse harde kapsler med et hvitt skall og et gult lokk. De er pakket i blemmer på ti.

Hva er inkludert i preparatet "Vis-Nol"? Instruksjonen indikerer at den viktigste aktive komponenten av stoffet er vismut i form av et kolloidalt subcitrat. Kalsiumstearat og potetstivelse brukes som fyllstoffer i produksjonen. Det gelatinøse skallet inneholder fargestoffer, gul kinolin, samt gelatin og titandioksid.

Hvordan påvirker medisinen pasientens kropp?

Mange pasienter i dag står overfor behovet for å ta dette legemidlet. Hva er instruksjonen for bruk av stoffet "Vis-Nol"? Og hva er det til? Hvordan påvirker stoffet kroppen? Disse spørsmålene er av interesse for mange pasienter..

Legemidlet brukes ofte til å behandle magesår og lignende sykdommer i fordøyelseskanalen. Faktum er at når det kommer inn i magen (henholdsvis i et surt miljø), danner kolloid vismutsubcitrat en beskyttende film på overflaten av erosjon, som beskytter slimete vev mot effekten av magesaft. I tillegg øker stoffet intensiteten av dannelsen av mucin, stimulerer utskillelsen av bikarbonat og aktiverer syntesen av prostaglandin. Epidermale vekstfaktorer akkumuleres under vismutfilmen. Alt dette fremskynder vevshelingsprosessen..

Legemidlet reduserer aktiviteten til mageenzymer, nemlig pepsin og pepsinogen. Den har medisin og noen antibakterielle egenskaper. Spesielt hemmer legemidlet reproduksjon og vital aktivitet av Helicobacter pylori, mikroorganismer, hvis aktivitet ofte provoserer prosesser med sårdannelse i mageslimhinnen.

Farmakokinetisk informasjon

Faktisk utskilles stoffet nesten helt direkte fra tarmene sammen med avføring..

I følge forskning er vismutforbindelsen praktisk talt ikke absorbert av fordøyelseskanalen. Bare en liten mengde av det kommer fortsatt inn i blodet. Imidlertid skilles det raskt ut av nyrene. Spor av stoffet i plasma begynner å forsvinne nesten umiddelbart etter avsluttet behandling.

Legemidlet "Vis-Nol": bruksanvisning og hva er det til? Grunnleggende indikasjoner

Når foreskriver legene disse kapslene? På grunn av dets egenskaper hjelper stoffet til å takle en rekke sykdommer. Spesielt er indikasjoner for bruk:

  • magesår i tolvfingertarmen og magen;
  • akutt eller kronisk gastritt i det akutte stadiet;
  • kroniske og akutte former for gastroduodenitt;
  • stoffet er effektivt i tilfeller der betennelse og sårdannelse er assosiert med aktiviteten til Helicobacter pylori-bakterier;
  • kapsler er foreskrevet for funksjonell dyspepsi, men de er bare effektive i tilfeller der brudd ikke er forbundet med organiske lesjoner;
  • erosjon og ulcerative lesjoner i slimhinnen i fordøyelseskanalen, som er forbundet med langvarig bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
  • indikasjoner inkluderer også irritabel tarmsyndrom.

Medisin "Vis-Nol": instruksjoner for bruk og dosering

Som du kan se, er det mange problemer som disse kapslene er effektive med. Men til tross for at medisinen selges uten resept, er det bare en lege som kan velge riktig dose Vis-Nol. Bruksanvisningen inneholder bare generell informasjon som ikke skal brukes til selvmedisinering..

Doseringen avhenger av pasientens alder og type sykdom. For barn i alderen 4 til 8 år er den daglige dosen 8 mg av det aktive stoffet per kilo kropp (må deles i to doser). Kan ikke ta mer enn to kapsler om dagen.

Barn 8-14 år tar vanligvis en kapsel to ganger om dagen. Men barn over 14 år og voksne pasienter kan drikke en kapsel fire ganger om dagen. Legemidlet tas best en halv time før måltider med et glass rent vann. Behandling varer i de fleste tilfeller seks til åtte uker. Hvis sykdommen er assosiert med aktiviteten til gastriske bakterier, er samtidig administrering av anti-Helicobacter-legemidler obligatorisk. I slike tilfeller tas kapslene i omtrent to uker. Ikke bruk andre medisiner som inneholder vismut under behandlingen.

Er det noen kontraindikasjoner for å ta?

Kan Vis-Nol kapsler forskrives til alle pasienter? Instruksjoner for bruk indikerer at stoffet til og med kan brukes til å behandle barn. Imidlertid er det noen begrensninger, men ikke mange.

Legemidlet er ikke foreskrevet for personer med alvorlig nyresykdom, siden terapi i dette tilfellet bare kan forverre tilstanden til utskillelsessystemet. Før du starter behandlingen, bør du gjøre deg kjent med sammensetningen - kapsler kan ikke tas hvis du har en allergisk følsomhet overfor noen av stoffene i medisinen..

Legemidlet er ikke foreskrevet for kvinner under graviditet, selv om legen kan bestemme noe annet i tilfelle akutt behov. I tilfeller der avføringen får en mørk, svart farge under behandlingen, må du omgående slutte å ta kapsler og kontakte legen din..

Hvordan de mulige bivirkningene ser ut?

I følge statistiske studier tolereres dette vismutbaserte stoffet ofte av menneskekroppen. Bivirkninger er selvfølgelig mulige, men de registreres veldig sjelden..

Noen ganger, på bakgrunn av terapi, oppdager pasienter forstyrrelser i fordøyelsessystemet. Spesielt observeres kvalme, som kan ende med oppkast. Noen mennesker klager over forstoppelse, mens andre tvert imot opplever fortetting av avføring. Av og til kan avføring gi en ukarakteristisk svart farge..

Mindre enn 1% av pasientene utvikler hudreaksjoner - utslett, rødhet, lett hevelse og kløe. Upassende reaksjoner fra immunforsvaret (spesielt anafylaktisk sjokk, Quinckes ødem) utvikles bare hvis en person har en allergi. I alle fall, hvis du merker en forverring av velvære, bør du kontakte legen din - en spesialist vil ta den riktige avgjørelsen om hvordan du fortsetter behandlingen.

Overdosering og hovedtegn

Er en overdose av Vis-Nol mulig? Bruksanvisningen inneholder informasjon om at komplikasjoner kan oppstå når du tar for store doser av stoffet. Det er et brudd på nyrene, som er ledsaget av symptomer på nyresvikt og følgelig langsom eliminering av vismut fra kroppen.

I slike tilfeller gjennomgår pasienter gastrisk skylning og foreskriver sorbenter og osmotiske medikamenter. Slike stoffer er i stand til å absorbere vismut fra fordøyelseskanalen og fjerne den fra kroppen. Forresten, nyreproblemer utvikles som regel hvis pasienten har overskredet dosen i ti dager eller mer..

Kostnaden for stoffet og dets analoger

Leger bruker ofte Vis-Nol kapsler for behandling. Instruksjoner for bruk, anmeldelser, kontraindikasjoner - dette er informasjon som interesserer pasienter. Men det er også andre viktige spørsmål. Spesielt er kostnad en viktig faktor for mange mennesker. Prisen på et legemiddel kan variere avhengig av noen faktorer, men emballasjen koster vanligvis 400-500 rubler. Det er verdt å vurdere at en pakke kapsler noen ganger ikke er nok til å fullføre hele behandlingsforløpet.

Pasienter har ikke alltid muligheten til å ta nøyaktig "Vis-Nol". Instruksjonen sier at stoffet hjelper med magesårlesjoner og er effektivt for ulike fordøyelsessykdommer. Heldigvis er det nok medisiner på det moderne farmasøytiske markedet som kan takle disse problemene. For eksempel anbefaler leger ofte å ta slike produkter som Gaviscon, De-Nol og Ektis. Listen over erstatninger inkluderer "Drotaverin", "Talcid" og "Gastrozol" og "Zapak". Selvfølgelig er det ikke verdt å velge en analog selv. Det er bedre å overlate denne virksomheten til en erfaren spesialist..

Hva sier legen? Anmeldelser av spesialister og pasienter

I tillegg til offisiell informasjon, er det alltid verdt å spørre seg om ekspertene selv. Som du vet, kan mange sykdommer i fordøyelseskanalen elimineres ved hjelp av Vis-Nol kapsler. Instruksjonen (legevurderinger bekrefter dette) hevder at stoffet virkelig fremskynder helingsprosessen av slimhinner og beskytter vev mot ny skade. Selvfølgelig er det verdt å forstå at terapi som regel inkluderer samtidig administrering av flere medisiner..

Pasienter har også en positiv oppfatning av kapslene. Effekten av terapi kan sees etter noen dager - fordøyelsesforstyrrelser og ubehag begynner gradvis å forsvinne. Den utvilsomme fordelen er et lite antall kontraindikasjoner, og komplikasjoner under behandlingen er heller et sjeldent unntak. Prisen på medisinen er ikke så lav, men mange analoger er mye dyrere, og gir det samme resultatet.

Fortell meg hvem som tok / foreskrev stoffet Vis-nol / de-nol

Hva var indikasjonene dine ?: Hvor lang er løpet av behandlingen? Og viktigst, var det et resultat? Takk

Publisert 18. februar 2017, 22:57

Vet du at auksjonen på Kashalots vil hjelpe deg med å spare penger? Prøve.

8 minutter igjen

18 minutter igjen

7 minutter igjen

12 minutter igjen

12 kommentarer

YuliaSolod 18. februar 2017, 23:03

Foreskrevet til mannen sin for sår. Drakk kurset. Resultatet er bra, men det var fortsatt noen medisiner, jeg kan ikke huske hvilke + diett.

Vera199 18. februar 2017, 23:10

Takk, men hvor lenge var kurset, husker du ikke? Nå også på diett, eller spiser alt?

Barabolka 18. februar 2017, 23:12

kronisk gastroduedonitt, jeg drikker 2 tabletter under en forverring, deretter 1 hver, jeg kombinerer det med en diett og andre medisiner, behandlingsforløpet hjelper i 2-3 uker, men det virker for meg at det er individuelt. Jeg drikker også Borjomi eller Polyana kvass parallelt (ikke mer enn en måned).
gudfar drikker denol for et sår, sier at det hjelper, men det lukter ikke diett)

YuliaSolod 18. februar 2017 23:16

Jeg husker ikke kurset, det var for et år siden. Omtrent halvannen måned spiste jeg alt, men uten fanatisme.

Nezzabudka 18. februar 2017, 23:23

Foreskrevet for Helicobacter som en del av kompleks behandling.

Provizor 18. februar 2017 23:31

Hvis økonomien tillater det, er det bedre De-nol.
Resultatet er enda raskere.

Vasilisa_3 18. februar 2017, 23:46

hva forvirrer deg?
det aksepteres bare med diagnoser. uten diagnose, selvmedisinering ninada
de-nol. måned for opptak. alt i en haug!

Mama_Gleba 18. februar 2017, 23:47

Foreskrevet til mannen sin for sår. Komplett med andre medisiner og diett. Jeg husker ikke nøyaktig varigheten av opptaket, omtrent en måned, ser det ut til. Effekten er

Lerik 19. februar 2017, 00:18

Det ble foreskrevet i 3 dager, det var da Helicabacter ble oppdaget etter min mening, men hovedsakelig med en forverring, men ikke med en ulcer-omez eller esolong

Julia013 20. februar 2017, 03:43

Inntil antibiotika ble drukket av Helicobacter, kom gastritt tilbake og de-nol ble foreskrevet. Det lindrer symptomene godt, undertrykker Helicobacter, men kurerte meg ikke helt.

Vera199 20. februar 2017, 23:16

Takk, hvilket antibiotikum drakk du? Jeg spør legen igjen. Noe han ikke hjelper meg for mye (

Julia013 21. februar 2017 11:33

Jeg behandlet blærebetennelse med flere antibiotika, og helbredet magen. Hvilken som hjalp vil jeg ikke si sikkert, men det faktum at de nol i mitt tilfelle var ett sted er sikkert

Instruksjoner for bruk av "Vis-nol"

Gastrobeskyttende midler er nå aktivt foreskrevet til pasienter med patologier i mage og tolvfingertarm. De er i stand til å gjenopprette og beskytte den skadede slimhinnen mot de aggressive effektene av saltsyre. Et av stoffene: "Vis-nol" - et høyt aktivt medikament som er foreskrevet i kompleks terapi for å eliminere mange sykdommer i mage-tarmkanalen.

Sammensetning

En kapsel av dette legemidlet inneholder 499,8 mg av den aktive aktive ingrediensen - kolloid vismutsubcitrat. For å opprettholde doseringsformen kreves en gelatinøs membran. Bestående av gelatin, titandioksid, E 104 og E 110. Hjelpestoffer i blandingen inkluderer: potetstivelse, kalsiumstearat.

Slipp skjema

Produsert av produsenten i form av harde kapsler, belagt på utsiden med et gelatinøst skall. Hver kapsel inneholder 120 mg aktivt stoff. Kapslene er i form av en sylinder, kroppen er hvit, lokket er malt gul. Hvis kapselen sees fra innsiden, inneholder den et hvitt pulver i form av små hvite granulater. Kan ha en liten gul fargetone, en svak ammoniakk-lukt.

Kapsler plasseres i blisterpakninger på 10 stykker hver. Legemidlet produseres og selges i en pappeske som inneholder 10 blemmer av stoffet. Instruksjoner for bruk av dette verktøyet må være inkludert.

Produktutseende

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Legemidlet brukes aktivt i gastroenterologi på grunn av dets gastrobeskyttende virkning. Det er nødvendig slik at kolloidalt vismutsubcitrat under virkningen av saltsyre danner en slags beskyttende film på mageslimhinnen. Dette beskytter den mot ytterligere skade, dekker sår og erosjon, og reduserer manifestasjonene av smerte. Dette stoffet fremmer produksjonen av prostaglandin E 2 og mucin. Under påvirkning av vismutsubcitrat øker utskillelsen av bikarbonat, som er i stand til å nøytralisere det aggressive sure miljøet i mage og tolvfingertarm. I området med skade begynner epidermal vekstfaktor å akkumuleres aktivt, så såret leges raskere.

I fordøyelseskanalen absorberes ikke det aktive stoffet "Vis-nol". Mindre konsentrasjoner kan komme inn i blodet og skilles ut via nyrene. Den lokale virkningen av stoffet dannes. Etter avsluttet behandling blir den raskt eliminert fra kroppen uten å forårsake skade. Hovedveien for eliminering av dette stoffet er gjennom avføring..

Indikasjoner og kontraindikasjoner for "Vis-nol" og hvorfor er det nødvendig?

Instruksjonene for bruk av "Vis-nol" sier: du kan bruke den hvis pasienten har:

  • gastritt i den akutte fasen;
  • magesår og sår i tolvfingertarmen under en forverring;
  • gastroduodenitt.

Det er få kontraindikasjoner for medisinen, men det må tas i betraktning. "Vis-nol" kan ikke brukes under forhold:

  • høy følsomhet i kroppen for vismut eller andre komponenter i stoffet;
  • alvorlig nedsatt nyrefunksjon.

Bivirkninger

De uønskede konsekvensene av å ta stoffet er delt inn i systemer. Hovedpunktet for påføring av stoffet er mage og tolvfingertarm. Som bivirkninger kan det bemerkes: oppkast, kvalme, avføringsforstyrrelser. En karakteristisk manifestasjon er farging av avføring i svart. På huden uttrykkes uønskede effekter fra å ta medisinen i utslett, kløe. Med overfølsomhet oppstår allergiske reaksjoner, alvorlighetsgraden av manifestasjonen avhenger av organismens individuelle egenskaper.

Dosering og overdose

Denne medisinen kan foreskrives for voksne pasienter, og for barn fra 14 år, 1 kapsel 4 ganger om dagen. Du kan redusere inntaket: 2 kapsler 2 ganger om dagen.

Hvordan ta "Vis-nol" i barndommen? Hvis medisinen skal forskrives til et barn på 8-14 år, er den optimale dosen 2 kapsler per dag. Du må ta før måltidene, dele den daglige dosen i 2 doser. Barn 4-8 år skal ikke forskrives mer enn 2 kapsler per dag.

Varigheten av behandlingen er individuell, i gjennomsnitt 1-2 måneder. Etter å ha gjennomgått et kurs med medisinering, anbefales det ikke å i tillegg ta farmakologiske midler som inneholder vismut.

Hvis legemidlet brukes til utryddelse av Helicobacter pylori i et integrert regime, må du følge anbefalingene fra gastroenterologen nøye, ikke avbryt medisinering før slutten av kurset.

For å øke prosessen med sårdannelse og beskytte mageslimhinnen, må du ta "Vis-Nol" 1 kapsel 4 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bør være 1-2 måneder, så avbrytes stoffet. Om nødvendig, etter en pause på 2-3 måneder, foreskrives medisinen igjen.

Interaksjon

Det anbefales ikke å ta vismutpreparater samtidig med syrenøytraliserende legemidler - dette reduserer den farmakologiske aktiviteten til førstnevnte. Det anbefales også å avstå fra melk, fruktjuice (lignende effekt).

Vismutpreparater kan ikke kombineres med hverandre, dette kan forårsake en uttalt opphopning av vismut i blodet.

"Vis-nol" og dets analoger

NavnVirkestoffPris
"Gastro-Norm"Bismuth subcitrate103 rbl
"De-nol"Vismut subcitrate315 rbl
"Ulkavis"Vismut subcitrate108 rbl
Analog

2 - 3 anmeldelser

Gastroenterolog Yupatov. S.A.:

I følge nye kliniske data anbefales dette legemidlet å tas av nesten alle pasienter med sår, betennelse i gastritt og tolvfingertarm. "Vis-nol" takler funksjonene sine godt: pasientenes tilstand kommer seg raskt, bivirkninger er sjeldne. Jeg anbefaler pasientene mine for kompleks behandling av gastrointestinale sykdommer.

Vera Viktorovna, 59 år gammel:

Jeg fikk diagnosen magesår. Jeg drakk et kurs med medisiner, som inkluderte Vis-nol. Jeg likte at stoffet er billig, fordi behandlingsforløpet er ganske langt. Jeg så ingen bivirkninger av stoffet, helsetilstanden ble bedre. Kontroll EGD vil vise tilstanden til magen etter behandlingen. Bruk av stoffet er fullt berettiget.

Olga Leonidovna, 34 år gammel.

Erosiv gastritt har utviklet seg på nervøs basis. Gastroenterologen anbefalte å ta gastrobeskyttere for å beskytte mageslimhinnen, og kjøpte Vis-Nol. Jeg tok det i halvannen måned. Takket være stoffet føler jeg meg bra, smerter i magen er borte. Jeg la ikke merke til noen bivirkninger, bortsett fra svart avføring, men det forårsaker ingen ulempe. Det stoppet umiddelbart etter seponering av stoffet.

Pris i RF

Legemidlet selges hovedsakelig i Ukraina, prisen er 78 - 330 UAH. Kostnaden avhenger av antall kapsler i pakken. Legemidlet kan bestilles på apotek, i rubler omtrent 37-175 rubler.

En liten konklusjon

Gastroprotectors har mange fordeler, slik at de kan brukes i sykdommer i mage-tarmkanalen. Fremme regenerering av indre fôr i magen, lindre ubehagelige smerteopplevelser. Medisinen har sine egne kontraindikasjoner, bivirkninger, så stoffet bør tas etter å ha konsultert en kvalifisert lege. Han kan utføre nøyaktig diagnostikk, bestemme behandlingsregimet, foreskrive piller og andre midler for å forbedre pasientens tilstand.

Ytterligere informasjon om stoffet finner du i videoene:

Vis-Nol anmeldelser

for medisinsk lagring av lykarsky zasobu

(VIS-NOL)

Lager:

diyucha tale: vismut subcitrate;

1 kapsel for å hevne seg på subcitrat av koloidale 499,8 mg i tilfelle forfalt på Bi2O3 120 mg;

ekstra tale: stivelse av tegneserier, kalsiumstearat.

Likarska-form. Kapsler.

Den viktigste fysiske og kjemiske kraften: faste gelatinkapsler av sylindrisk form nr. 1, kroppen av den hvite fargen, skorpen av den gule fargen. I stedet for en kapsel - et pulverlignende granulat, en sum av en hvit eller en hvit, en litt saftig farge, er en lukt av amiak tillatt.

Farmakoterapeutisk gruppe. Sørg for behandling av peptiske infeksjoner og gastroøsofageal refluksplager. Vismut subcitrate. ATX-kode A02B X05.

Farmakologiske myndigheter.

Farmakodynamikk.

MAє gastroprotective diyu. I den sure midten av oppslemmingen blir den subcitrate coloidal satt på overflaten av oppslemmingen og erosjonen vil presse vannet, slik at cicatrix vil søle slimet inn i slimjuicen. Legemidlet stimulerer syntesen av prostaglandin E2, øker produksjonen av mucin og utskillelsen av hydrokarbonat, for å øke akkumuleringen av epidermal faktor til veksten i defekte sonen, redusere aktiviteten til pepsin og pepsinogen.

Legemidlet har antimikrobiell aktivitet 100% Helicobacter pylori.

Farmakokinetikk.

Det er praktisk talt umulig for den koloidale subcitrat å bli våt i nærheten av tarmkanalen, hvis mengden aktiv tale forbrukes på taket er ubetydelig, og mengden aktiv tale forbrukes på taket av huset, og det er skjult fra nettet, med en høy konsentrasjon av røyk, begynner plasmaet å brenne. Det er viktig å utføres med avføring.

Vist.

- Virazkov-sykdom i tarmene med slank og tofinger, gastritt, inkludert årsaken til Helicobacter pylori (på lageret med anti-Helicobacter-terapiordninger);

- kronisk gastritt og gastroduodenitt i den akutte fasen, inkludert årsaken til Helicobacter pylori.

Prototype.

Følsomheten for komponentene i preparatet er justert. Alvorlig nirkov-mangel.

Spesielt kommer trygt inn.

Når stoffet forbrukes, er det mer mulig å låve avføringen i Chorniy colir. På et slikt tidspunkt er det nødvendig å henvende seg til en konsultasjon før en lege.

Ikke ta et syrenøytraliserende middel og levende melk i en periode på opptil et og et halvt år når du tar stoffet, noe av den åpenbare slurryjuicen er nødvendig for å danne en ball..

Trivial stasis på en spoluk vіsmutu anbefales ikke gjennom en diagnose hos barn med encefalopati. På samme tid som anbefalt legemiddel for det tatt stoffet, er Rizik ansvarlig for den ondartede effekten. Det anbefales imidlertid ikke å ta de andre stoffene ved å strekke ut Vis-Nol®, men å hevne seg på vismut.

Vzaєmodіya med інshі lіkarskiye zasob og іnshі vidi vzaєmodіy.

Enhver form for drikke, syrenøytraliserende midler, frukt eller fruktjuicer lever uansett ikke et år før, hvis du tar Vis-Nol®, slik at stanken kan fnuse livet ditt.

Zmenshu vmoktuvannya tetracykliner; øyeblikkelig medisininntak, hevnvismut (vikalin, vikair, roter), øker risikoen for overveldende konsentrasjon av vismut i blodet.

Funksjoner ved lagring.

Stagnasjon i perioden med vaginosti eller et år med amming.

Påvirker reaksjonshastigheten i tilfelle keruvannas ved motortransport eller andre mekanismer.

Dani om den negative injeksjonen av Vis-Nolu® på reaksjonens hurtighet på dagen. Imidlertid en lignende injeksjon til stoffet maloimovirny.

Hvordan lage en dose.

Godta internt, drikk en liten mengde vann.

Vi vokser opp og for barn minst 14 ganger å gi 1 kapsel 4 ganger for en dobout i 30 minutter før og for en natt eller for 2 kapsler for 2 ganger for en dobout i 30 minutter før.

For barn fra 8 til 14 år, gi 1 kapsel 2 ganger for en dose i 30 minutter før.

Barn fra 4 til 8 år bør gis i en dose på 8 mg / kg / dob, etter å ha tilsatt en ekstra dose i 2 doser, eller ikke mer enn 2 kapsler for dob.

Kursets trivialitet er 4-8 år. Med en strekning av utbruddet av 8 tendenser, ikke ta forberedelsene for å erstatte vismut.

I nærvær av Helicobacter pylori, vicoristovuvati Vis-Nol® i anti-chelikobacter-terapi for tegn på stoffet. For kvadroterapi anbefales det å ta Vis-Nol® 120 mg 4 ganger per dose med tetracyklin 500 mg 4 ganger per dose, metronidazol 500 mg 3 ganger per dose med protonpumpehemmere (omeprazol, lanzaprozol, standard pantaprazole abo) doba. Trivialiteten til kombinert terapi - 10-14 dager.

For å forbedre regenereringen av en vridd defekt, kan du videre bruke Vis-Nol®: 1 kapsel 4 ganger for et supplement i 30 minutter før søvn, for kvelden og for fjerde gang - før sengetid. Den store trivialiteten til Vis-Nolom®-behandling - opptil 6 typer (maksimalt 8 typer).

Vis-Nol® zastosovuvati for barn med 4 rokv.

Overdose.

Ved hyppig bruk av høye doser av legemidlet er det mulig å overdose, noe som kan manifestere seg etter 10 dager med symptomer som er karakteristiske for en ikke-ondartet mangel (en økning i mengden røyk i blodplasmaet).

I en rekke nedsatt funksjon av nirok, hvor overflødig er en høy mengde røyk i blodplasmaet, stagnasjon av kompleksdannende spoluca - dimercaptoburshtinova og dimercaptopropanesulfonsyre.

Lіkuvannya polyagaє ved det industrielle slunk med inntaket av doser av aktive fugler og osmotiske overføringer. Absorpsjon er ikke nødvendig. I tilfelle alvorlige sykdommer utfører nirok gled hemodialyse.

Side reaksjoner.

På siden av urteveien: blomstrende svart farge, nudota, blues, forstoppelse, diaré.

På siden av skolen og barnets seng: hengende, sverbіzh.

På siden av immunforsvaret: anafylaktiske reaksjoner.

Vedleggsperiode. 4 steinete.

Ikke vikoristovuvati stoffet for slutten av overholdelsestiden, angitt på pakken.

Umovi zberigannya.

Ta bort fra stjålet lys ved en temperatur på 25 ° C. Zberigati vekk fra musene som er utilgjengelige for barn.

10 kapsler per blister. 3 eller 10 blemmer hver, deponert i en pakke.

Opptakskategori. Uten oppskrift.

Diverse vyrobnik og adressering diverse levering av yogo ytelse.

Vis-Nol vismutbasert medikament

Vis-Nol er et gastrobeskyttende middel. Legemidlet brukes av gastroenterologer til å behandle personer med magesår og gastroøsofageal reflukssykdom.

Dette stoffet inneholder kolloidalt vismutsubcitrat - et stoff som kan danne en film på overflaten av erosjoner / sår i slimhinnen i gastrointestinalkanalen.

Filmen beskytter de berørte områdene mot effekten av magesekresjoner, fremmer arrdannelse. Vis-Nol har også bevist seg godt som et antimikrobielt medikament i nærvær av Helicobacter rulori.

1. Bruksanvisning

I medisinsk praksis brukes Vis-Nol til å behandle en rekke sykdommer, ledsaget av dannelse av erosjoner og sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen. Innholdet av vismut i preparatet innebærer visse begrensninger i bruken. Produsenten beskriver detaljerte data om farmakologisk virkning, indikasjoner, behandlingsregime og kontraindikasjoner i instruksjonene for legemidlet.

Det er forbudt å bryte anbefalingene. Et unntak er justeringen av behandlingsforløpet av en spesialist..

farmakologisk effekt

Vis-Nol tilhører gruppen medisiner med gastrobeskyttende virkning. I medisinsk praksis brukes stoffet til behandling av gastroøsofageal reflukssykdom og magesår. På grunn av innholdet av vismutsubcitrat, skaper denne medisinen effekten av en bestemt film på overflaten av erosjonen av slimhinnene..

Farmakologiske egenskaper:

  • stimulering av syntesen av prostaglandin E2;
  • reduksjon i økt aktivitet av pepsin og pepsinogen;
  • akselerasjon av prosessen med dannelse av mucin;
  • forbedring av kvalitetsindikatorene for mageslim;
  • akkumulering av epidermal vekstfaktor i området av de dannede lesjonene;
  • en økning i perioden med remisjon av ulcerøs patologi;
  • økt sekresjon av bikarbonat;
  • akselerasjon av helingsprosessen av sår på slimhinnene;
  • gir antimikrobiell aktivitet mot Helicobacter Pylori.

Indikasjoner for bruk

Leger foreskriver et medikament for:

  • kronisk gastritt og gastroduodenitt i det akutte stadiet, inkl. forårsaket av Helicobacter pylori;
  • magesår i mage og tolvfingertarm, inkl. forårsaket av Helicobacter pylori (brukt som en del av kompleks anti-Helicobacter pylori-terapi);
  • erosive og ulcerative lesjoner i slimhinnene i tolvfingertarmen og magen forårsaket av inntak av NSAIDs;
  • funksjonell dyspepsi, ikke assosiert med organiske plager i mage-tarmkanalen;
  • irritabel tarmsyndrom med tegn på diaré.

Påføringsmåte

Instruksjonene for stoffet sier at det er ment for oral bruk..

Kapslene svelges hele og skylles ned med litt vann. Produsenten anbefaler å ta Vis-Nol før måltider (en halv time før det).

Doseringsregimet og bruk av medisiner bestemmes av pasientens alderskategori:

  • Barn under 4 år: Det anbefales ikke å ta stoffet.
  • Barn 4-8 år: Dosen bestemmes basert på barnets vekt (8 mg / kg / dag). Den daglige mengden av legemidlet er delt inn i to doser (i denne alderskategorien kan den terapeutiske dosen ikke overstige 2 kapsler per dag).
  • Barn 8-14 år: Vis-Nol skal tas to ganger om dagen, 1 kapsel 30 minutter før måltider.
  • Barn over 14 år: stoffet tas fire ganger om dagen, 1 kapsel (tre ganger før måltider og en gang før sengetid). Det er et annet behandlingsregime: to ganger om dagen, 2 kapsler (rekkefølgen for bruk med hensyn til måltider er den samme).

Som regel varer det terapeutiske løpet en og en halv til to måneder. Etter seponering av stoffet, bør du midlertidig slutte å ta medisiner som inneholder vismut.

Hvis det ikke er tvil om at pasienten har Helicobacter pylori, brukes dette legemidlet som et ekstra middel parallelt med andre antibakterielle legemidler..

Utgivelsesform, komposisjon

Vis-Nol leveres til apotek i form av sylindriske hvit-gule harde gelatinkapsler. Hver kapsel inneholder et granulært pulver med lukten av ammoniakk og hvit eller hvit-gul farge. Kapsler er pakket i blisterpakninger og papppakninger (10 kapsler i en blisterpakning, 10 blisterpakninger i en pakning).

En kapsel av stoffet inneholder kolloid vismutsubcitrat (500 mg) og ytterligere inaktive ingredienser (potetstivelse, kalsiumstearat).

Interaksjon med andre legemidler

Den farmakologiske aktiviteten til det gastrobeskyttende medikamentet Vis-Nol kan forstyrres av samtidig inntak av andre legemidler, antacida, drikke (inkludert melk), mat, fruktjuice, frukt, etc..

Kombinert bruk av tetracyklinantibiotika og Vis-Nol bidrar til å redusere absorpsjonen av førstnevnte. Det anbefales også å unngå samtidig bruk av vismutbaserte medisiner (Rothera, Vikair, Vikalin): en slik kombinasjon kan føre til et økt innhold av vismut i blodet.

2. Bivirkninger

Mottak av Vis-Nol kan være ledsaget av noen bivirkninger fra pasientens kropp:

  • Mage-tarmkanalen: oppkast, forstoppelse, kvalme, flyting av fekale masser og farging av dem svarte.
  • Immunsystemet: utseendet på tegn på anafylaktoid natur.
  • Dermatologi: kløe, forskjellige epidermale utbrudd.

Ved en systematisk overdose av legemidler (innen ca. 10 dager) kan pasienten oppleve symptomer på nyresvikt (vanskeligheter med å utskille det aktive stoffet, bekreftet av en økning i plasmakonsentrasjonen av denne komponenten).

For terapeutiske formål anbefales det å ta adsorberende, osmotiske avføringsmidler, så vel som magesvask. I tillegg tar de medisiner som kan absorbere vismut.

Overdose

Begrepet for å ta Vis-Nol er begrenset til to måneder. Vismuten i preparatet kan akkumuleres i sentralnervesystemet. Ukontrollert legemiddelinntak eller konstant overskudd av tillatte doser kan ha en ekstremt negativ effekt på kroppen. Konsekvensen av brudd på instruksjonene kan være utviklingen av encefalopati..

Konsekvenser for overdosering:

  • utvikling av nyresvikt;
  • diaré og ubehag i fordøyelsesorganene;
  • forekomsten av anafylaktiske reaksjoner;
  • en økning i vismutnivået i blodplasmaet;
  • hevelse i huden og utslett av forskjellige lokaliseringer.

Kontraindikasjoner

Leger foreskriver ikke Vis-Nol i nærvær av:

  • overfølsomhet overfor stoffets ingredienser;
  • graviditet, amming;
  • alvorlig nyresvikt.

Legemidlet brukes heller ikke til barn under fire år..

Under graviditet

Mottak av Vis-Nol er uønsket.

3. Vilkår og betingelser for lagring

Kapslene har en holdbarhet på fire år. Slik at stoffet ikke mister egenskapene i løpet av denne perioden, lagres produktet på et kjølig (opptil 25 grader) og beskyttes mot lett sted.

4. Pris

Gjennomsnittspris i Russland

Vis-Nol-emballasje er dyrere for pasienter fra Russland enn for pasienter fra Ukraina. Den omtrentlige kostnaden for stoffet på Russlands føderasjon er 400 rubler per pakke nr. 30.

Gjennomsnittlig kostnad i Ukraina

30 kapsler av stoffet kostet innbyggere i Ukraina 70 hryvnia, og 100 kapsler - 190 hryvnia.

Video om emnet: De-Nol instruksjon. Analoger er billigere og mer effektive.

5. Analoger

Om nødvendig kan Vis-Nol erstattes med et lignende medikament, for eksempel: Gastro-Norm, Sukralfat-Darnitsa, De-Nol, Vikalin, Domstal-O, Gastrocepin, Vikair, Ampilop, Gastrofarm, Gaviscon, Venter, Gaviscon, Rabiril eller Omez D.

6. Anmeldelser

På forumene er anmeldelser av Vis-Nol-stoffet sjeldne, men de fleste av dem er positive. Ofte klager pasienter over bivirkninger som urolig mage, kvalme, avføring.

Alt dette gjør at folk henvender seg til en gastroenterolog for ytterligere råd for å utelukke sannsynligheten for blødning..

7. Oppsummering

  1. Vismutpreparater (inkludert Vis-Nol) bør ikke tas lenger enn åtte uker, fordi langvarig bruk øker sannsynligheten for å utvikle encefalopati på grunn av opphopning av vismut i sentralnervesystemet. Hvis doseringsregimen foreskrevet av legen overholdes, minimeres risikoen for å utvikle denne bivirkningen..
  2. Det anbefales ikke å drikke melk og ta antacida medisiner en halv time før og etter bruk av Vis-Nol, siden den eksisterende magesaften er nødvendig for å danne et beskyttende lag..
  3. Bruk av produktet kan føre til svart flekker av avføring.
  4. I løpet av behandlingsperioden bør konsentrasjonen av vismut i urin og blod, samt nyrefunksjonen overvåkes.

Basert på det foregående kan følgende konklusjon trekkes: Vis-Nol er et effektivt medikament som utfører en gastrobeskyttende funksjon. Legemidlet selges hovedsakelig på territoriet til Ukraina. Utleveres fra apotek uten resept fra lege.

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt