Diagnose

Som hjalp Izotovs havregryngelé?

Del din personlige opplevelse av behandling med havregryngelé tilberedt i henhold til Izotovs eller Momotovs oppskrifter. Hvilke sykdommer som ble kurert, hvor lang tid tok de, ble bare behandlet med gelé eller i et kompleks ved hjelp av andre metoder?

Er det mulig å bruke gelé kontinuerlig, eller blir det tatt på kurs?

Jeg er bare sjokkert over geléen selv! Mannen min hadde vondt i magen, svelget 2 ganger (slange)), dommen var gastritt og ikke alt var i orden med galleblæren.... De skrev ut en haug med piller (jeg gikk veldig ned i vekt, ryggen stakk allerede ut på ryggen min, som en drage) (((alt var veldig trist. De foreskrev også en streng diett, jeg begynte å storme på Internett. Hvordan kan jeg hjelpe ham. Og jeg kom over en oppskrift på denne veldig havregryngeléen!) Begynte straks å studere oppskriften. Som et resultat, 3 måneders strengt kosthold + KISEL OG BRØD I MORGEN!!

Selv trodde jeg ikke på et mirakel, jeg trodde kanskje pillene hjalp (han drakk de foreskrevne pillene uten å stoppe). Men det har gått 2 år, mannen min har aldri husket noe om magen) Jeg hadde sannsynligvis ikke trodd på gelé, hvis ikke 1 problemer hadde skjedd igjen, men allerede med meg. Etter to operasjoner (et stort antall piller og en haug med injeksjoner ble svelget) Etter 3 ukers hjemmebehandling begynte magen til tider å plage meg, og hver dag ble alle verre og verre. ((Og så en fin dag fikk jeg besøk av magesmerter at jeg selv til og med var redd (jeg trodde det var verdt å ringe ambulanse, men etter å ha drukket et par glass vann, gikk smertene bort). Og så begynte det at jeg spiste noe, smerte, bare etter vann kjente ikke smerte. Mannen kjøpte piller til magen, omsluttende og beroligende, bulgarsk stor leilighet. Ja, det ville hjelpe. men igjen smertene (. Det var da jeg husket på geléen! Å, GUDS. Jeg drikker og vil nå drikke, det er alt borte 3 uker spiser jeg allerede surkål))) og før det kunne jeg ikke engang spise en dråpe (jeg spiser 2-3 skjeer til frokost og middag og med grått brød (jeg baker selv uten gjærbrød) Nå kan jeg si HJELP til alle med stor tillit! prøvd!) Det viktigste er ikke å være lat og elske deg selv!)) Forresten, jeg har hypotyreose i skjoldbruskkjertelen.. Huden på fingertuppene begynte å sprekke kraftig (det var sprekker i blodet) nå selv det har gått. Og tilgi meg for en annen oppriktighet)) fra forstoppelse er et supermiddel)) Men dette er ikke med en gang, tilsynelatende er det nødvendig Å spise gelé regelmessig om morgenen, så blir resultatet. Hva mer vil skje med kroppen min vet jeg ikke, men jeg kommer definitivt ikke til å slutte!)) Bestemødrene våre var kloke, vi må fortsatt lytte. Tidligere behandlet de også uten piller. Forresten er mannen min festet til geléen om morgenen og nå). Han sier at etter en slik frokost smiler magen!)))) Jeg ønsker alle god helse og tro meg, det fungerer !!)))

Håravfall Forum

Ulike behandlinger for skallethet

  • Ubesvarte emner
  • Aktive emner
  • Søk
  • vårt team

Kissel Izotova for helse: en helbredende havregryn

Skrevet av Jek »12. august 2018 06:08

Havre regnes som en av de mest fordelaktige frokostblandingene for kroppen vår. Dens unike egenskaper har lenge vært kjent og har blitt brukt i både offisiell og tradisjonell medisin i mange århundrer. Anvendelsesområdet for havre og forskjellige medisinske preparater fra det er ganske bredt, og opptellingen av sykdommer der havre er en reddende mirakelkur kan ta en hel side. Døm selv: havregryn, avkok, damp, gelé, etc. De hjelper med å styrke immunforsvaret, etterfylle energiunderskuddet under overarbeid og stress, forhindrer trombedannelse, forbedrer metabolske prosesser, arbeidet i det kardiovaskulære systemet, renser blodet fra kolesterol og har en anti-sklerotisk effekt, hjelper til med å behandle nesten alle sykdommer i mage-tarmkanalen. I tillegg, la oss ikke glemme at havre, eller rettere sagt, kosmetikk laget av det (masker, skrubb), renser huden perfekt, forbedrer hudfarge, hårtilstand.

Selvfølgelig er dette ikke en fullstendig liste over alle muligheter for havre og medisiner laget av den. Men i vår artikkel vil vi snakke om den mest unike, kanskje, retten - den berømte havregryngeléen Dr. Izotov.

Hva er geléen til Izotov og hva er bruken av den?

Dette produktet, som er nyttig i alle henseender, fikk navnet takket være Vladimir Kirillovich Izotov, en virolog. Det var denne drikken som ble en ekte frelse for Izotov etter en sykdom, fra konsekvensene som han ikke kunne komme seg på lenge. Forresten, dette produktet er patentert i Vesten, hvor det allerede har blitt døpt "Russian balsam" og "Miracle gelé av Dr. Izotov".

Hva er hjernebarnet til en berømt lege, og hva er dens mirakuløse egenskaper?

Kissel tilberedt på grunnlag av havre i henhold til Izotov-metoden er et unikt terapeutisk og helseforbedrende produkt med det bredeste spekteret. Produktet oppnås ved gjæring, og det inneholder en utrolig mengde stoffer som er nyttige og nødvendige for kroppen vår - melkesyrebakterier, B-vitaminer, samt vitamin E, A, PP, stivelse, mineralsalter, biotin, flerumettede fettsyrer. Ved å bruke denne mirakelgele regelmessig, kan du ikke bare rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer, men også forynge den, aktivere forsvarsmekanismer, og dermed øke effektiviteten og energien. På grunn av den myke og innhyllende effekten, er den nyttig for alle som har forstyrrelser i mage-tarmkanalen og det kardiovaskulære systemet, diabetikere og de som lider av aterosklerose.

I tillegg har ikke Izotovs havregryngelé den minste kontraindikasjonen, vel, bortsett fra kanskje, bortsett fra individuell intoleranse, og er nyttig for alle - både voksne og barn.

Matlaging gelé i henhold til metoden til Dr. Izotov

Det er ikke noe komplisert i tilberedningen av dette helbredelsesmidlet, men du må fortsatt tukle, for i flere dager må du nøye overvåke både gjæringsprosessen og sedimenteringsprosessen. Derfor beskriver vi den mest detaljerte og trinnvise beskrivelsen av tilberedningen av Izotovs gelé for å unngå feil..

Så hva kreves: en ren 3-liters krukke, Hercules havregryn, havre, kefir (eller sur melk eller yoghurt), varmt kokt vann.

Trinn ett: klargjøring av basen

1. Fyll en tørr krukke med en tredjedel med havregryn (ca. 500 gram) og formalt på en kaffekvern (eller knust) havre - 10-15 ss. l.

2. Hell i 100 ml gjæret melkeprodukt - kefir eller sur melk. For tilberedning av gelé er det best å ta, nyttige egenskaper av gelé Izotov, selvfølgelig hjemmelaget surmelk, som inneholder mye mer levende bakterier enn kjøpt kefir.

3. Hell 2 liter varmt kokt eller renset vann på toppen av hele massen. Vann helles ikke helt til toppen, ellers kan gjæringsprosessen rive av lokket når gjæringsprosessen begynner.

4. Rør hele massen godt med en ikke-metallisk skje (helst en tre), lukk lokket og fjern glasset til et sted hvor det er varmt og mørkt for gjæring. Denne prosessen vil ta omtrent to dager, men ikke mer. Dette er imidlertid fortsatt langt fra Izotovs havregryngelé..

Trinn to: filtrering

1. Etter to dager vil blandingen i krukken bli delt inn i to deler: havreflak forblir under, og væske vil samle seg på toppen.

2. Sil hele innholdet i krukken (gjennom en fin dørslag), og tøm den uttrykte væsken i en separat bolle, og la flakene være i en dørslag..

3. Skyll flakene grundig med kokt, kaldt vann, og samle væsken som strømmer ned etter skylling i en separat tallerken. Skyll til rent vann begynner å renne.

4. Hva skal resultatet være: servise (det er best å også bruke rene, tørre krukker) med væske etter siling og retter med væske etter skylling. Forresten er det best å merke dem for enkelhets skyld. Lukk alle glassene godt med lokk og la dem ligge i 16-18 timer.

Mange lurer på hva de skal gjøre med kornresten. Du skal ikke kaste den, det er tross alt et ganske nyttig produkt for kroppen. Begrunnelsen kan brukes når du tilbereder frokostblandinger eller tilsettes bakevarer. Det renser tarmene perfekt, og fjerner akkumulert "søppel" fra det.

Trinn tre: filtrering

1. Etter den angitte tiden vil væsken i boksene igjen dele seg i to lag. Uten å riste samler du forsiktig den øvre delen med et gummirør i en bolle, og det konsentrerte sedimentet i en annen. Toppen er den såkalte havrekvassen, og bunnen er et hvitt tett sediment.

Havrekvass kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager, ved å bruke den som en drink. Den slukker tørsten perfekt, metter kroppen med vitaminer og næringsstoffer. Og bunnsedimentet vil bli brukt direkte til å lage Izotovs gelé. Hold det tett lukket i kjøleskapet, men ikke mer enn 21 dager. I gjennomsnitt bør det resulterende konsentratet vare i en uke med daglig bruk..

Stadier med tilberedning av Izotovs gelé

Izotovs havregryngelé: oppskrift og påføring

Konsentrer deg i mengden 3-4 ss. hell skjeer med rent filtrert (eller kokt) vann (200 ml eller 1 glass). Kok geléen under omrøring i ca 5 minutter - denne gangen er nok til at massen begynner å tykne.

Siden den tilberedte retten er helt smakløs, kan du legge til honning, forskjellige tørkede frukter eller salt (best av alt havsalt), vegetabilsk olje til den. Izotovs havregryngelé er en sunn og solid frokost og et utmerket profylaktisk middel mot enhver sykdom. Men for å oppnå ønsket effekt, må du bruke den hver dag..

Kissel for vekttap

Mange bruker Izotovs gelé for vekttap, og tilskriver den egenskapen til å kvitte seg med overflødig vekt. Men denne oppfatningen er ikke helt sant. Faktisk har denne drikken ingen mirakuløs fettforbrenningseffekt. Vekttap kan oppnås ved å normalisere metabolske prosesser, forbedre funksjonen i mage-tarmkanalen, fjerne giftstoffer, giftstoffer og annet "søppel" fra kroppen. I tillegg gir gelene til Izotov en langvarig metthetsfølelse, så behovet for litt snacks forsvinner av seg selv. Sannsynligvis kan alle disse egenskapene sammen gi en slankende effekt..

Vi legger til på våre vegne: en aktiv livsstil, å drive sport, revidere dietten og ta en mirakuløs drink i henhold til Dr. Izotovs resept, kan godt bidra til vektnormalisering.
Kissel for pankreatitt og gastritt

Kissel Izotova med pankreatitt, gastritt med høy surhet, hjelper hvis du ikke blir kvitt disse sykdommene for alltid, så overfør dem i det minste til en tilstand av langvarig remisjon.

Med de ovennevnte sykdommene anbefales det å bruke gelé tilberedt i henhold til følgende skjema.

Kok filtratet med lav syre (såkalt kvass) over svak varme. Fortynn deretter med kaldt kokt vann et par ss. ss kraftfôr og hell i kokende vann. Rør med en tresleiv og kok opp. Drikken er klar.

For å smake, kan du legge til vegetabilsk olje til den - olivenolje, havtorn eller andre (for 250 ml gelé 1 ss olje), honning eller salt, sukker. Men det er bedre å nekte de to siste produktene helt..

Det anbefales å drikke gelé varm om morgenen. Etter bruk av gelé, ikke spis i minst 3 timer.

Skrevet av Jek »12. august 2018 06:09

59 kommentarer til artikkelen.


Olga / 3. oktober 2013, 14:55 Legg igjen en anmeldelse
Vi må ta det i bruk, prøve det. Havre er nyttige i alle versjoner, men her er et helt mysterium... Jeg anbefaler deg å kjøpe en yoghurtmaker og gjære deg selv og kefir og yoghurt og rømme. Det selges tørre bakterier. Og bruk hjemmelaget kefir til å lage denne geleen. Hjemmelagde meieriprodukter skiller seg fra butikk kjøpte som himmel og jord. Takk for artikkelen.

Kjærlighet / 29. mars 2018, 14:36 ​​Legg igjen en anmeldelse
Jenter, fungerer denne geleen for onkologi? Takk

Maria / 5. oktober 2013, 05:24 Legg igjen en anmeldelse
Takk for den informative artikkelen.!

Tatyana / 5. desember 2013, 20:04 Legg igjen en anmeldelse
Takk for oppskriften!
Men fortell meg hvor mye havre du trenger å ta, oppskriften er ikke spesifisert?

yasina / 6. desember 2013, 13:40 Legg igjen en anmeldelse
Tatiana, i "Cooking gelé" i første fase, er proporsjonene skrevet. Det er nødvendig å fylle glasset med havregryn 1/3.

Dolly / 26. mai 2016, 19:52 Legg igjen en anmeldelse
utmerket Laâ; ch ​​& # 8230nIu € ™ m aldri nok av via internett besøkende å fullføre opp sannferdig men dine individuelle spesielle nettsteder veldig utrolig, ferie den aller største! Dekk vanligvis ikke egentlig forsinkelse - oppdager andres nettsted en annen i noen grad ekstra...

Anonym / 11. mars 2014, 13:18 Legg igjen en anmeldelse
500 gram er skrevet der, omtrent... Jeg tar en pakke med Hercules...

Prudence / 26. mai 2016, 19:29 Legg igjen en anmeldelse
Retraité de la fonction publique, je suis parti à la retraite avec 80% de mon salaire de base, c'est vrai. MAIS, mon dernier salaire à © tait constituà © de 50% de primes diverses et 50% de mon salaire de base. RESULTAT ma retraite reprà © sente 45% de mon dernier sa & Ilrei # 8230; al ne faut pas croire que nous sommes mieux lotis que les autres, sachant que les primes sont la pour compenser une différance de salaire avec les cadres du privé qui ne se retrouve pas forcement © la retraite...

Celina / 19. august 2016, 23:19 Legg igjen en anmeldelse
Eve, A HCON vitában szemà © ly szerint azt az egy fÅ's kisebbsà © get kà © peztem, amely azt állÃtotta, hogy a HVGs cikkÃrónak igaza van, csak à © ppen a cikk Egyà ©... :-) bkà © nt ugyanarról beÃzà © ls¼nk.à ‰ n à © ppen a CON-on döbbentem rÃ, hogy gettóról pofázunk, de ezerrel húzzuk magunkra a gettókaput, háthalaki ny talà akkor ki kell là © pnünk rajta. Ez egyà © bkà © nt asszem alapvetÅ 'là © lektani beidegzÅ'dà © s a hosszú gettólà © t után. Csak à © ppen az új generációkat nem kellene erre trenÃrozni...

Natalia / 18. desember 2013, 13:29 Legg igjen en anmeldelse
Men det står der - fyll 1/3 med havregryn og havre

Natalia / 20. januar 2014, 13:06 Legg igjen en anmeldelse
betyr i like stor andel

India / 26. mai 2016, 20:42 Legg igjen en anmeldelse
Endelig litt raoalnitity i vår lille debatt.

Valentina / 23. september 2014, 16:20 Legg igjen en anmeldelse
Takk for at du påminner meg om, jeg har denne oppskriften! Det faktum at HELSE er forståelig, men hvorfor ISOTOVA? Hver storfaste, min bestemor tilberedte den i henhold til bestemorens oppskrift osv. Og Mr. Izotov skyndte seg og patenterte det under sitt eget navn). Men takk for at du delte gratis. God appetitt og hestes helse, alle sammen!

SVETLANA / 20. november 2014, 10:19 Legg igjen en anmeldelse
Ønsker dere alle en god dag! I dag er den første dagen, da jeg begynte å drikke gelé, ble det ikke dårlig. Først var matlagingsprosessen pinlig med sine problemer, men faktisk ingenting komplisert. Men da jeg tok den for en uke siden, gjettet jeg å lage bare gelé fra havregryn. Jeg malte flakene til mel, og til og med denne geleen hjalp veldig... etter 3 timer gikk tyngden bort, selv om smertene forble, men det ble mye lettere. Sultet i en uke på denne geleen... Nå gjærte jeg den i henhold til oppskriften! Jeg tror det vil hjelpe, siden den vanlige hjalp. All helse.

Olga / 5. desember 2014, 11:22 Legg igjen en anmeldelse
Jeg bruker gelé til frokost hver dag i en måned. Jeg tilfører søt syltetøy til den: Jeg har gastritt med høy syre og en galleblære med bøyning. Så langt har jeg ikke observert noen magisk effekt. Jeg håper det blir noen forbedringer. Det er lite sannsynlig at flerårige sykdommer kan helbredes raskt med bare gelé. Ellers ville ikke legemiddelindustrien være nødvendig. Helse til alle!

Anonym / 8. januar 2015, 11:29 Legg igjen en anmeldelse
Olenka, du har en søt tann! Prøv gelé uten tilsetningsstoffer. Tenk deg at dette er et medisin. Og jeg tror om 10 dager vil du sette pris på det. Og etter ytterligere 10 dager, ta en ultralydsskanning og sammenlign med forrige resultat. Og søtt er en god venn av gastritt: jo mer søt, jo mer omfattende gastritt.

Irina / 12. desember 2014, 02:45 Legg igjen en anmeldelse
Jeg hadde høye kolesterolnivåer, over 3 ganger. Jeg skrev på Internett hva jeg skulle gjøre med høyt kolesterol - datamaskinen ga meg informasjon om Dr. Izotovs gelé. Jeg begynte å lage den som skrevet. Jeg drikker om morgenen på tom mage. Etter 2 uker donerte jeg blod for analyse og ble positivt overrasket over at kolesterol var normalt. Var - 9,5, og nå 4., 5. To uker senere, som det skjedde, sendte de meg for å gi blod for analyse, og resultatet var 3,3 kolesterol. Og gastritt plager ikke halsbrann. Tusen takk til Internett, Izotov, gelé...

Dmitry / 28. desember 2014, 16:38 Legg igjen en anmeldelse
Si meg, hva skal jeg gjøre med vannet som jeg vasket bunnen til geléen med? Kan du lage gelé av det? Og ved hvilken temperatur du skal forsvare drikken?

yasina / 29. desember 2014, 09:53 Legg igjen en anmeldelse
Dmitry, vannet fra skyllingen tilføres fortsatt i omtrent 20 timer (se punkt 3 i det andre trinnet med gelepreparasjon). Deretter "skilles" det øvre og nedre laget av væsken. Kissel er kokt fra bunnlaget.
Du må insistere på det varmeste stedet (men du trenger ikke å "lage" dette stedet spesielt).

Svetlana / 10. januar 2015, 10:08 Legg igjen en anmeldelse
Min mann og jeg har drukket denne geleen i seks måneder. Det er forbedringer! En bølge av energi. Hemoroider er borte. Mannen ble permanent krakk. Kolesterol er normalisert. Da plasmaforese ble gjort, ble legen veldig overrasket og sa at med vår sykdom var testene som for en baby. Hun begynte å tilberede gelé spesielt for mannen sin til å ta medisiner (hormoner og kalymin). Nå er dette vår vanlige frokost. Og mannen min drikker mer medisin. Blodtrykket har ennå ikke blitt normal, men vi håper virkelig.

Valentina / 27. januar 2015, 15:49 Legg igjen en anmeldelse
Hvor mange havre trenger du å ta og hvilket gummirør du skal samle det øverste innholdet på?

yasina / 28. januar 2015, 12:11 Legg igjen en anmeldelse
Havre trenger 10-15 ss (malt!).
Hvis det ikke er noe gummirør (slange), kan du bruke en sprøyte uten nål til å "pumpe" innholdet.

Tatyana / 26. februar 2015, 3:04 Legg igjen en anmeldelse
Jeg drikker kvass, noen ganger lager jeg gelé i mer enn 2 år. Utmerket helse!

olga / 30. mai 2015, 7:56 Legg igjen en anmeldelse
I to år har jeg spist gelé til frokost. Analysene er utmerket! Jeg er 55 år gammel. All denne tiden var det ingen forkjølelse - kroppen ble sterkere.

Mila / 30. juni 2015, 09:17 Legg igjen en anmeldelse
Har noen fått psoriasis eller andre hudsykdommer fra denne cocktailen?

Mira / 26. mai 2016, 21:07 Legg igjen en anmeldelse
Fiallny! Dette var akkurat det jeg lette etter.

Lena / 14. november 2015, 8:08 Legg igjen en anmeldelse
Er det mulig å bruke bare fortynnet stivelse?

yasina / 17. februar 2016, 12:02 Legg igjen en anmeldelse
Lena, til hvilket formål bruker du det? Potet? Jeg vil si dette: det er mulig, MEN det er ikke nødvendig!

Cassie / 26. mai 2016, 21:08 Legg igjen en anmeldelse
Historien din var virkelig inmerfativo, takk!

Nadezhda / 17. november 2015, 09:18 Legg igjen en anmeldelse
Jeg har drukket gelé i 2 måneder. Det kroniske utmattelsessyndromet passerte, kolesterolnivået ble normal. Overraskende nok er sukkeret nær idealet - det var 11 til 7,4. Jeg drikker ikke sukkerreduserende piller og drikker ikke gelé med honning. Det er ingen steder å sette energi! Hun begynte å gå og drive med sport som i ungdommen. Jeg er 53 år gammel.

Star / 26. mai 2016, 20:17 Legg igjen en anmeldelse
Falt ut av sengen og følte meg nede. Dette har økt dagen min!

Valentina / 8. februar 2016, 08:25 Legg igjen en anmeldelse
Vi kaster ikke alt som er igjen etter filtrering, men legger det i en beholder. Når du lager mat, tilsett en spiseskje "avfall" til geléen - ren fiber, så nødvendig for kroppen. Jeg fortynner geléen med nøyaktig vannet som har lagt seg etter filtrering. Pankreatitt plager ikke lenger på 5 år. Vi lager og spiser sammen med hele familien, men vi lager ikke mat av flak, men fra hele malte korn (men ikke til mel!).

Irina / 22. mars 2016, 17:47 Legg igjen en anmeldelse
Bruk slangen fra kruset til Esmarch.

Zoya Nikitina / 24. mars 2016, 22:08 Legg igjen en anmeldelse
Oppskriften er ikke klar for meg. Trinn to, paragraf 4 - det står at to bokser har vist seg (dvs. to retter). Videre i trinn tre, punkt 1 "Etter den angitte tiden, væsken i BANKEN". Hvorfor i en bank, og ikke i banker, når vi har to containere? Igjen snakker du om en bank. Hvor forsvant den andre retten??

yasina / 28. mars 2016, 10:22 Legg igjen en anmeldelse
Jeg forstod ikke spørsmålet. Jeg ser ikke hvor det i andre etappe står skrevet "kan".... Der snakker vi om to fartøy... Kanskje jeg ikke forstår hva du snakker om...

Tamara / 11. desember 2016, 08:14 Legg igjen en anmeldelse
Skriv inn søkemotoren "Izotovs havregryngelé." Det er en video, alle spørsmål vil forsvinne. Jeg ønsket å gi en lenkebeskyttelse (.

nik / 3. april 2016, 18:14 Legg igjen en anmeldelse
Jeg spirer havre, maler dem i kjøttkvern, heretter...

Anonym / 25. april 2016, 19:02 Legg igjen en anmeldelse
og når den andre gangen står på 16-18 timer, trenger du også et varmt, mørkt sted?

Bunny / 26. mai 2016, 20:41 Legg igjen en anmeldelse
Og jeg trodde jeg var den fornuftige. Takk for at du satte meg i stjernelys.

Anonym / 28. april 2016, 20:12 Legg igjen en anmeldelse
Jeg har det samme spørsmålet. Forsvar andre gang (16-18 timer), også på et varmt og mørkt sted?

Anna / 27. mai 2016, 19:01 Legg igjen en anmeldelse
Er det noen som har noen anelse om hvordan man skal beregne kaloriinnholdet i denne geleen?
Jeg fikk 450 gram kraftfôr fra 500 gram flak. Jeg så informasjon fra 35 til 60 kcal. per 100 gram gelé (slik jeg forstår det, ferdig, ikke konsentrat)
Hvis noen kan fortelle deg hvordan du korrekt skal beregne kaloriinnholdet i dette nyttige produktet, vil jeg være veldig takknemlig)

Diana / 30. mai 2016, 17:25 Legg igjen en anmeldelse
Jeg prøvde å lage gelé for første gang. Jeg er ikke sikker på hva som viste seg riktig. For det første er det konsentrerte sedimentet ikke så tykt, men som flytende rømme. For det andre sier oppskriften at den ferdige geléen er helt smakløs, men min viste seg å være sur. Jeg kokte den på den såkalte kvass (filtrat). Nå er jeg redd for å drikke for ikke å gjøre det verre. Hvem kan fortelle om geléen virkelig skulle bli smakløs? Takk på forhånd.

Anna / 4. juni 2016, 12:10 Legg igjen en anmeldelse
Første gang jeg også kokte den i kvass - den ble sur. Nå koker jeg den i vann, det viser seg med en liten syrlighet.

Pedalhest / 21. august 2016, 15:36 Legg igjen en anmeldelse
Hvis du publiserer, hvorfor i helvete er du kopibeskyttelse? Ja, for mange av din beskyttelse på en hyuyuy Geit!

ппрп / 15. september 2016, 12:18 Legg igjen en anmeldelse
chmaavy

Valentina / 26. september 2016, 09:21 Legg igjen en anmeldelse
hvordan deler Izotovs gelé med kolelithiasis din mening takk

Anastasia 26. oktober 2016 / 26. oktober 2016, 9:26 Legg igjen en anmeldelse
for gelé, takket være meg 70 problemer nok gelé Jeg har brukt 10 år på fordøyelsessykdommer, spesielt for restitusjon etter ferien, modernisert legger jeg opp til 50% myse i væsken, den faste massen av forskjellig tetthet og farge, jeg blander alt og bruker det utvilsomt hjelper bukspyttkjertelen og etter seks måneder la jeg merke til at den sluttet å knase Jeg bruker ledd av og til, men det har en positiv effekt, og det er heller ikke smakløs syrlighet, annerledes, det gjærer også, jeg elsker det med kald krem ​​eller kaldbakt melk, geléen er varm, til og med deilig

Antonina / 16. januar 2017, 02:26 Legg igjen en anmeldelse
For mange år siden kokte jeg denne geleen. Min gamle mor og jeg spiste den med glede om morgenen. Jeg husker ikke om det var en klar effekt. På den tiden ble jeg plaget av galldyskinesi, og moren min led av høyt blodtrykk. Etter et hjerneslag levde moren min til å være 81 år gammel, og hvis ikke for komplikasjonen etter influensa (lungebetennelse), hadde hun levd mer. Nå husket jeg igjen mirakel av gelé. Jeg begynte å bruke. Jeg vil vente på resultatet!

pavel / 17. januar 2017, 16:16 Legg igjen en anmeldelse
Er kvaliteten på flakene viktig? Kan vi bruke løst?

Olechka / 1. mars 2017, 19:21 Legg igjen en anmeldelse
Pavel, du kan bruke hvilken som helst, bare ikke øyeblikkelig matlaging.

anya / 1. februar 2017, 17:08 Legg igjen en anmeldelse
Er det mulig å drikke havregryngelé ikke tidlig på morgenen, men på tom mage, og legge seg? Noen vet det?

olechka / 1. mars 2017, 19:17 Legg igjen en anmeldelse
Anya, han inviterer munterhet. Før sengetid anbefales ikke.

Irina / 5. mars 2017, 06:38 Legg igjen en anmeldelse
Forsto ikke hva jeg skulle drikke - kvass eller gelé? Fortell meg er du snill.

Clementine / 29. mai 2017, 19:02 Legg igjen en anmeldelse
Hvorfor slike vanskeligheter med matlaging? Kefir, vann... hele leiligheten stinker. Det er nødvendig å helle flakene med kokt vann og insistere på et varmt sted til det er surt, så sil, tørk, kok på svak varme. Avkjøl det og spis det. Slik gjorde bestemoren min.

Tatyana / 13. august 2017, 08:25 Legg igjen en anmeldelse
Disse vanskelighetene forbløffer meg også. Jeg sovner i en krukke med havre, hell varmt kokt vann. For i morgen er alt surt. Jeg rører, filtrerer. Jeg forsvarer ikke den resulterende havremelk lenge i det hele tatt (selv om jeg virkelig vil drikke den akkurat slik, men jeg er redd). Jeg tømmer den øvre halvdelen av væsken (jeg bruker den til en ny surdeig), og den nedre delen med tykt sediment i en kjele, og brygger med konstant omrøring. Jeg tilsetter litt salt. Det viser seg sursalt gelé.

Anonym / 10. mars 2018, 20:36 Legg igjen en anmeldelse
Hvordan blir alt surt på en dag, selv uten kefir? Jeg gjorde det et par ganger - hun vil ikke vandre, og det er det...

Anonym / 19. februar 2018, 10:18 Legg igjen en anmeldelse
Og det er det!

Zoya / 18. februar 2018, 21:08 Legg igjen en anmeldelse
Og hvem vil si det samme - drikker eller ikke drikker? Det er spørsmålet.

Svetlana / 18. mars 2018, 6:30 Legg igjen en anmeldelse
Definitivt prøve! Etter forverring av magesår (blødning) ble hun behandlet med medisiner. Og etter at jeg begynte å lage denne geleen. Siden jeg ikke liker søtsaker, la jeg til persille eller dill, pluss vegetabilsk olje. Jeg kom meg helt, tarmene ble renset, den generelle tilstanden er super, munterhet, letthet. Og det var for over 15 år siden. Jeg glemte såret. Drakk gelé i 3 måneder. Anbefale! Det er ikke vanskelig å gjøre, det viktigste er å forstå hvordan)

Izotovs medisinske havregryngelé

Oppskriften, patentert av den russiske virologen V. Izotov i 1992, er basert på en gammel oppskrift på surkål. Og forhistorien til oppdagelsen var helt fantastisk: før legen ga den magiske geléen til verden, helbredet legen seg med den. Etter å ha fått flåttbåren encefalitt, var legen syk i lang tid, og som et resultat av behandlingen ble den sterkeste allergien tilsatt, og hypertensjon og nyrestein. En gammel oppskrift på en havregryngelecocktail ble en frelse: om noen år helbredet "legen" seg selv og ga andre pasienter en sjanse for normal (om ikke fantastisk) velvære.

Den mest gunstige effekten av drikken på nervesystemet, immunforsvaret, kardiovaskulærsystemet, mage-tarmkanalen. Det renser kroppen for skadelige stoffer og metninger med nyttige - vitaminer og mineraler, inkludert sjeldne.

  • 300 g havregryn
  • 10 ss grov havre
  • 100 ml kefir (yoghurt)
  • 2 l vann

STEG-FOR-TRINN TILBEREDNINGSRESEPT

Denne geleen må blandes med hvilken som helst olje for bedre absorpsjon. Oliven, linfrø, havtorn, til og med kremaktig vil gjøre. Men hvis det er pankreatitt eller andre problemer med bukspyttkjertelen, bør oljen utelukkes. For resten har Izotov havregryngelé ingen kontraindikasjoner.

Izotovs havregryngelé: et unikt helseprodukt

Izotovs havregryngelé, som jeg vil fortelle deg om, er et biologisk stimulerende middel, en immunmodulator, en trygg måte å helbrede og rense kroppen på. Det hjelper med å gjenopprette tone, vitalitet, forlenge livet.

Alle vet at helsen vår avhenger mye av maten vi spiser. Mange sykdommer i fordøyelsessystemet oppstår fra hyppig og overdreven entusiasme for mat av animalsk opprinnelse.
Animaliske proteiner, som ikke har tid til å bli behandlet, forårsaker gjæring i tarmene, forårsaker oksidativt stress, hvor giftstoffer frigjøres.

Og de kom seg i blodet igjen og spredte seg i hele kroppen og forårsaket sykdommer forbundet med overmetting av kroppen med giftstoffer. Med andre ord forårsaker forgiftning.

Hva er havregryngelé ifølge Izotov

Dette fantastiske helseproduktet, fikk navnet sitt fra navnet på oppfinneren - Vladimir Kirillovich Izotov, en lege-virolog.

Izotov led en rekke komplekse sykdommer, hvoretter han måtte drikke opptil 30 tabletter om gangen for å komme seg. Fra en slik mengde kjemikalier begynte komplikasjoner og svikt i alle organer og systemer. Legen selv fant en sunn metode for å rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer i folkemedisinen, som var havregele..

Han drakk det hver dag i åtte år. Jeg var i stand til å kvitte meg med alle sykdommer, følte energi og styrke i kroppen min, og viktigst av alt, jeg gjenopprettte min tapte immunitet, som er grunnlaget for helsen. Ifølge Izotov: "Dette produktet helbreder selv i tilfeller der tradisjonelle behandlingsmetoder er ineffektive..."

Han fant en omtale av dette legemidlet i Domostroy, som var populært på 1500-tallet. Etter å ha supplert den gamle oppskriften med moderne kunnskap, mottok Izotov sin egen oppskrift, med større helbredelsesmuligheter.

Oppfinnelsen hans ble godkjent av offisiell medisin og patent ble utstedt for et helseprodukt ikke bare i Russland, men også i utlandet, der han kalles "Russian balsam".

Hva er de nyttige stoffene i geleen

Kissel Izotov, den bredeste terapeutiske og profylaktiske effekten, oppnås ved gjæring av havre, der den er mettet med melkesyrebakterier som er nyttige for kroppen. Og tilstedeværelsen av vitaminer og mikroelementer i frokostblandinger, sammen med bakterier, gjør gelé til et unikt helseprodukt..

Den kjemiske sammensetningen inneholder:

Et bredt spekter av aminosyrer (tryptofan og lysin, metionin, kolin og lecitin); Metionin er kjent for å kontrollere metabolismen, forbedre funksjonen i bukspyttkjertelen og hindre leveren i å lagre overflødig fett..

Rollen til lecitin er viktig for å bryte ned kolesterol og eliminere det fra kroppen. Og kolin er kjent for å regulere fettmetabolismen, opprettholder normalt kolesterol og har antisklerotiske egenskaper..

Vitaminer i gruppe B (B3, B6 og B1), E, ​​A, PP, inneholdt i gelé, spiller også en viktig rolle i kroppen. Så, med mangel på vitamin A, er det en disposisjon for pustulære hudsykdommer og nattblindhet, et tegn på at det er fotofobi og nedsatt syn i mørket..

Med en mangel på vitamin B 2 blir huden tørr, det oppstår mikrosprekker og håret faller ut. Når vitamin PP mangler, og enda verre, svikter ikke bare diaré og hukommelse, men psykiske lidelser opp til depressive forhold.

Mineralstoffer som beriker geléen: fluor, jern, kalsium, magnesium, kalium. Gi normale vitale funksjoner i kroppen (trykk, tarmfunksjon, galleutskillelse, blodproppsmekanismer). Oppretthold vann-saltbalanse, aktiver enzymaktivitet.

Melkesyrebakterier normaliserer tarmfloraen, styrker immunforsvaret, aktiverer syntesen av vitaminer i kroppen, normaliserer surhetsnivået i magesekken, bidrar til rettidig rensing av tarmene.

Med tanke på at antall gunstige bakterier i tarmene synker med alderen, kan gelé være en god hjelp..

Proteiner og stivelse er uerstattelige byggematerialer for kroppen, uten hvilket liv bare er umulig..

Havregryngelé ifølge Izotov: fordeler og skader

De fordelaktige egenskapene til gelé bestemmes av sammensetningen, fordi det er kombinasjonen av ingredienser som gjør det mulig å oppnå en unik helende effekt.

Forskningsinstituttet for den statlige patentundersøkelsen, hvor nytten av det oppfunnede produktet ble bekreftet, konkluderte med fordelene ved denne balsam. Det ble bemerket at:

“Produktet har høy biologisk aktivitet, noe som fører til en sunnere kropp..

Alle ingrediensene som utgjør geléen er lett fordøyelige, har evnen til å bevare sine organoleptiske egenskaper og stabilitet i lang tid.

Havregryngelé gir ingen bivirkninger.

Har en enkel tilberedningsmetode som ikke krever komplisert utstyr, noe som gjør det enkelt å reprodusere hjemme.

Produktet er unikt, som ikke har noen analoger i hele verden, men veldig effektivt og effektivt, som, når det gjelder effekten på menneskekroppen, kan konkurrere med mange dyre importerte medisiner, og oftere bare erstatte dem. "

Ved å inkludere havregryngelé i kostholdet, får en person utmerket helse, helse og lang levetid. Tross alt hjelper gelé:

  • forbedre metabolske prosesser og rensing,
  • styrke immunforsvaret, strømmen av energi og vitalitet i kroppen,
  • dannelsen av normal avføring og lindring av forstoppelse,
  • økning i forventet levealder,
  • har antiinflammatoriske og koleretiske egenskaper, gjør en person sunn.

Hvis du drikker gelé daglig på bare en kort periode, renser det kroppen for giftstoffer, giftstoffer og skadelige stoffer.

Gjenoppretter arbeidet i mage-tarmkanalen (på grunn av dens innhyllende egenskaper), metabolske prosesser, styrker nervesystemet og er et utmerket profylaktisk middel for hjertesykdom.

Den rike sammensetningen av vitaminer, mineraler og sporstoffer gir deg muligheten til å bekjempe kroniske sykdommer. Det aktiverer kroppens forsvar, forbedrer tone, effektivitet, utholdenhet og energi. Som et biologisk stimulerende middel hjelper det å bremse aldringsprosessen og forynge kroppen.

Hvilke sykdommer behandler gelé?

Nesten alle sykdommer kan behandles i varierende grad, og kroppen blir gradvis frisk. Men dette produktet er spesielt nyttig for:

  • sykdommer i mage-tarmkanalen,
  • bukspyttkjertel,
  • lever og mage,
  • nyre- og hjerte- og karsykdommer,
  • metabolske sykdommer, rus i kroppen,
  • redusert immunitet og tidlig aldring,
  • redusert ytelse,
  • for forebygging av hjerneslag og hjerteinfarkt.

Tilbakemelding fra folk som tar dette produktet

Dr. Izotov har samlet tusenvis av brev i arkivet med takknemlige svar fra mennesker, der de bemerker at de ikke bare ble kvitt plager, men også forbedret deres generelle helse.

I bokstaver bemerker folk at gelé reduserer tretthet og øker effektiviteten, hjernen fungerer bedre, og letthet vises i kroppen..

Flere strålende anmeldelser kommer fra mennesker i eldre og eldre mennesker. Dette skyldes sannsynligvis at det i denne alderen er mye flere sykdommer, og derfor er de positive endringene i behandlingen med gelé mest merkbare. Folk bemerker at arbeidet i mage og tarm, lever og galleblære, bukspyttkjertel, hjerte og blodkar forbedres, at rehabilitering etter hjerteinfarkt er mye raskere og mer vellykket.

  • Og her vil du finne ut hvilke sykdommer blåjod kan behandle.

Det er også interessant at folk i brevene rapporterer om en betydelig forbedring i de sykdommene som ikke responderer eller er vanskelig å behandle med tradisjonelle metoder og metoder. Dette antyder at påvirkningen av gelens helbredende egenskaper er på det intracellulære nivået. Cellene blir helbredet, deres normale vitale aktivitet er regulert og hele organismen blir innstilt for helbredelse..

I en av utgavene av avisen "Argumenter og fakta" ble V. Izotov stilt spørsmålet: "Har han eksempler på folk som har drukket havregryngelé i flere år?"

Følgende svar fulgte:

“Sist jeg allerede sa at ved hjelp av havregryngelé, helbredet jeg meg først. I tillegg kan jeg gi mange eksempler fra brev fra de som tar det til både behandling og forebygging..
Så i 5 år observerte jeg en 70 år gammel pasient som led av kronisk kolecystitt med involvering i den inflammatoriske prosessen i leveren, bukspyttkjertelen, tolvfingertarmen, magen.

Sykdommen ble uttrykt i uorden i mage-tarmkanalen, hyppig forstoppelse, etterfulgt av rikelig diaré. I denne forbindelse utviklet hun magesmerter, som ble ledsaget av oppkast med en blanding av galle. Ofte intensiverte smertene, kroppstemperaturen steg til 40 grader, og deretter begynte en kulde å plutselig begynne med et kraftig blodtrykksfall, svekkelse av hjerteaktiviteten.

På min anbefaling inkluderte pasienten havregryngelé i kostholdet sitt, som hun tålmodig og vedvarende spiste daglig til frokost. Gradvis begynte tegn på lindring å dukke opp: redusert smerte, forstoppelse og diaré opphørte, generell tilstand forbedret.
Før pasienten begynte å ta gelé til mat, var det vanligvis 6-7 angrep per år.

Imidlertid, etter 4 års behandling med havregryngelé, reduserte antallet kramper til et minimum, og deretter forsvant de fullstendig: fullstendig utvinning fra sykdommen kom. "

Kan gelé være skadelig, er det kontraindikasjoner?

Leger oppgir med tillit at dette produktet ikke har kontraindikasjoner. Det har ingen bivirkninger når det konsumeres, bortsett fra intoleranse. Produktet bør brukes med forsiktighet i tilfelle tarminfeksjoner med tegn på diaré. Det øker peristaltikken, noe som kan provosere en økning i eksisterende symptomer..

I alle andre tilfeller fordeler havregryngel ikke bare voksne, men også barn. Det gir bare helse! Og mer lang levetid!

Stadier for å lage et unikt produkt, trinn for trinn

Kokeprosessen består av flere trinn, som jeg nå vil skissere for deg..

Den første fasen er gjæring

Hell 2 liter kokt vann i en 3-liters krukke og avkjøl den til romtemperatur.

Hell 300 g havre i vannet, ca 3 kopper og tilsett 4 ss kefir (det er bedre å bruke kefir med bifidobakterier).

Og tilsett knust havre for bedre gjæring (8-10 ss), du kan male det selv i en kaffekvern. Bland alt godt med en treskje.

Lukk glasset med et nylonlokk slik at luft ikke kommer inn, du kan trekke i en gummihanske, der gjæringsgassene vil samle seg. For akkumulering av gasser lar vi imidlertid plass i banken, fordi vi ikke fyller den opp til toppen.

Krukken kan pakkes med papir eller klut slik at lys som ødelegger vitaminer ikke trenger inn i og legges på et varmt sted for gjæring.

For gjæring er det nødvendig å lage et temperaturregime på minst 25-28 grader. Hvis huset er kaldt, må du dekke krukken og legge den nærmere varmesystemet. Hvis temperaturen er over 28 grader, vil også gjæringsprosessen forstyrres..

Stratifisering skal begynne inne i selve væsken, og bobler skal dukke opp på overflaten. Hvis du ser disse skiltene, har gjæringen begynt, den skal vare innen 48 timer. Lengre gjæring påvirker geléens smak og forverrer kvaliteten.

Påminnelse: Under gjæring er det viktig å følge følgende forhold: tetthet, beskyttelse mot lys, varme og fri plass i glasset for akkumulering av gasser.

Andre trinn - filtrering

Oppnå et filtrat med høy surhet. Etter at gjæringen er fullført, må infusjonen filtreres (filtreres). Bruk et dørslag eller en sil som et filter..

Hvis hullene i dørslag er store, kan du bruke et stykke gasbind. Den filtrerte væsken kalles høyt surhetsfiltrat..

Få et lavt surhetsgrad filtrat. Etter siling må havregrynproppen vaskes med 2 liter kokt kaldt vann og dele den i halvdeler.

Hell det en liter vann over ostemassen, rør med en treskje, sil. Gjenta deretter denne prosedyren igjen. Sil igjen. Dette vil være et filtrat med lav surhet, hell det i en annen beholder, atskilt fra det første filtratet.

Filtratet med høy og lav surhet kan dreneres i en krukke, eller du kan insistere på dem separat (i forskjellige glass). I fremtiden vil vi brygge gelé fra filtratet.

Den vasket havremelproppen tilsettes frokostblandinger, brød og flate kaker blir bakt av den. Du kan bare gi den til kjæledyrene dine, fordi det også er en bioaktivator, mettet med gunstige bakterier, vitaminer, aminosyrer og mineraler.

Den tredje fasen er filtratfelling og prosessering

Det resulterende filtratet må få stå. Denne prosessen tar opptil 20 timer. I løpet av denne tiden dukker det opp et tykt sediment i krukken som legger seg på bunnen av krukken og på toppen - et lag med lett væske.

Nå må det øverste laget av væske helles i en annen beholder uten å riste innholdet i boksen. Det er veldig praktisk å bruke et gummirør til dette..

Plasser krukken du vil helle den klare væsken rett under boksen med filtratet (for eksempel på en stol), dypp den ene enden av røret i filtratet (forsiktig slik at væsken ikke blandes). Og senk den andre enden i krukken, som er på stolen. I henhold til loven om kommunikasjonsfartøyer vil væsken strømme inn i den nedre krukken.

Den drenerte væsken er en behagelig drink eller kvass med surhet, som kan være:

  • brukes til å lage gelé,
  • bare drikk i små porsjoner,
  • legg til juice.

Konsentratlagring. Overfør det hvite sedimentet fra bunnen av krukken til en liter krukke og avkjøl; det lagres i opptil 2 uker. Dette er havrekonsentrat, som senere vil være nødvendig for den daglige tilberedningen av kvass. Det brukes også i stedet for kefir, i det første gjæringsstadiet, for påfølgende porsjoner for tilberedning av filtratet, 2 ss hver.

Påminnelse: Det anbefales at du bruker glass- eller emaljeretter for å tilberede filtratet. Utstyr av metall og plast kan frigjøre skadelige stoffer i oppløsningen under gjæring..

Matlaging havregele ifølge Izotov

Kok opp to glass vann, hell konsentratet som tidligere er fortynnet med vann i en strøm (5-10 ss). Hvor mye kraftfôr du bestemmer etterpå for deg selv (hvem liker det tykkere og surere, og hvem liker det tynnere og mindre surt). Kok opp under omrøring og fjern straks fra varmen. Husk at oppvarming ødelegger vitaminer og ødelegger gunstige bakterier..

  • Mer konsentrert, og derfor surere gelé brukes til å behandle gastritt med lav surhet og pankreatitt.
  • Mindre surt - for behandling av gastritt med høy surhet, dysbiose og hypertensjon.

Tilsett smør (smør eller grønnsak) i ferdig gelé. Så snart den stopper, kan du legge til honning, hvis du vil - sukker, frukt, grønnsaker, plantefrø. Og drikk eller spis (hvis den er tykk) til frokost med et stykke frokostblanding eller rugbrød.

  • Tilhengere av et sunt kosthold erstatter ofte kefir, når man tilbereder gelé, med spesielle fermenter som inneholder bifidobakterier, for eksempel som Kurungs Sourdough, som tilbys av Zdoroveevo nettbutikk. Klikk på banneret:

De som ønsker å forbedre helsen sin med en mirakelgele, må du være tålmodig. Det er nødvendig å spise det daglig, om morgenen er behandlingen lang. Kissel øker kroppens tone, så kveldsmottaket avbrytes. Izotov selv ble behandlet i 8 lange år. Alt avhenger av helsetilstanden.

Etter 3 timer kan du ta vanlig mat.

Se en video om hvordan du koker Izotovs havregryngelé:


Helse og lang levetid for deg!

Bloggartiklene bruker bilder fra åpne kilder på Internett. Hvis du plutselig ser forfatterens bilde, kan du informere bloggredaktøren om det via tilbakemeldingsskjemaet. Bildet vil bli fjernet, eller en lenke til ressursen din blir plassert. Takk for forståelsen!

Hvordan lage Izotov havregryngelé. Oppskrift

Det er mange nyttige teknikker og produkter for helse og forebygging av forskjellige typer sykdommer..

Izotovs havregryngelé er en lys representant for slike produkter. Denne helseeliksen har nyttige egenskaper, dens unike egenskaper i forebyggende og helbredende egenskaper.

Den berømte virologen Izotov tok som basis for sin trylledrikk en oppskrift på gelé laget av surkål som kom til oss fra uminnelige tider, tilsatte ingredienser som forbedrer og øker dets medisinske egenskaper.

Hvorfor er Izotovs gelé nyttig? Hva er kontraindikasjonene

Fordelene og skadene (eller rettere fraværet) av Izotovs havregryngelé skyldes sammensetningen. Kombinasjonen av ingrediensene til ingrediensene gir den unike helbredende effekten.

Sur havregele, inkludert i et sunt kosthold, gir lang levetid og god velvære.

  • renser kroppen;
  • lindrer forstoppelse;
  • senker kolesterolnivået;
  • forbedrer stoffskiftet;
  • styrker immunforsvaret;
  • gir en tilstrømning av energi og styrke;
  • øker forventet levealder;
  • har antiinflammatoriske og koleretiske egenskaper;
  • inneholder vitaminer, mineraler og essensielle aminosyrer.

Miracle Izotovs gelé takler perfekt og på ekstremt kort tid oppgaven med å rense kroppen vår for giftstoffer og skadelige stoffer. Takket være egenskapene behandler den perfekt sykdommer i mage-tarmkanalen, nervesystemet, hjelper til med å øke hastigheten på stoffskiftet, og fungerer som et utmerket verktøy for forebygging av hjertesykdom.

På grunn av tilstedeværelsen av en enorm mengde vitaminer, mineraler og aminosyrer, er det et effektivt verktøy for vellykket å bekjempe mange kroniske sykdommer..

Havregryn gelé sammensetning:

  • mineraler: fluor, jern, kalsium, magnesium, kalium;
  • vitaminer: gruppe A, B (B6, B3, B1), PP, E;
  • aminosyrer: tryptofan, lysin, metionin, kolin, lecitin;
  • proteiner, stivelse.

Skader fra havregryngelé

Det er absolutt ingen skade fra bruken av denne magiske geléen for kroppen. Det gir bare helse og lang levetid. Det er ingen bivirkninger når du bruker den. Legene sier: Izotovs havregryngelé har ingen kontraindikasjoner.

Izotovs geléoppskrift. Matlagingsetapper

En trinnvis oppskrift på Izotovs havregryngelé gjør det mulig å tilberede et helbredende produkt av høy kvalitet. Den er basert på et konsentrat av havregryn, med tilsetning av kefir og grov havre. Det er flere stadier av klargjøring av surdeigen:

  1. Tilberede retter.
  2. Konsentratforberedelse.
  3. Filtrering.
  4. Arbeider med filtrat.
  5. Separasjon av filtreringsprodukter.

Konsentratforberedelse

For to liter vann må du legge 10 ss grov havre, 8 ss. kefir eller annet gjæret melkeprodukt - du trenger omtrent 100 g og 300 g havregryn (havregryn).

Vannet skal være varmt, men ikke kokende. Kvernen er flott for knusing av havre.

Et viktig poeng i tilberedningen av konsentratet er at det er nødvendig å la det være nok tomrom til toppen, siden karbondioksid vil frigjøres ganske aktivt under gjæringen..

Hvis stoffet er til randen, vil lokket rive av under gjæring. Etter at alle ingrediensene er lagt i krukken, blandes de grundig med en tre- eller plastskje..

Deretter må blandingen plasseres på et varmt sted beskyttet mot sollys så mye som mulig. Gjæringsperioden for startkulturen er ikke mer enn 3 dager. Den optimale tiden er fra 30 til 36 timer ved en maksimumstemperatur på opptil 33 grader.

Filtrering

Etter gjæringsperioden med en blanding av kefir, knust havre og havreflak, er det nødvendig å filtrere og skille flakene fra filtratet. Dette gjøres med et dørslag eller en sil. Lekkert væske - filtrat med høy surhet.

Deretter vaskes flakene med kaldt vann over en annen bolle, mens de må blandes godt. Den resulterende væsken er et filtrat med lav surhet.

Beholderne med de oppnådde filtratene oppbevares i ca. 18 timer på et mørkt sted. Resterende havre brukes til å lage frokostblandinger eller som fôr til kjæledyr.

Arbeider med filtrat

Etter en viss tid vil filtratet skille seg i to stoffer. På bunnen vil havrekonsentrat forbli i form av et sediment, og på toppen vil det være en væske - havrekvass.

Konsentratet er grunnlaget for å lage Izotovs fantastiske medisinske gelé, og kvass kan også tilsettes i geléen under tilberedningen..

Du kan lagre kvass i en uke. I løpet av denne tiden er alle dens nyttige egenskaper bevart. Hvit havrekonsentrat kan lagres i ikke mer enn ti dager, siden kefirsopp lever i omtrent denne tiden, så trenger de en ny porsjon toppdressing.

Hvordan lage Izotovs gelé

Å ha et ferdigstilt Izotov havregellakonsentrat, vil det ikke være vanskelig å tilberede. Ta 3 til 5 ss kraftfôret og tilsett i en liten gryte med ett til to glass vann.

Bland så grundig og kok opp ved ikke for høy temperatur. Under tilberedningen (5-7 minutter) må du røre gelé hele tiden. Det er bedre å røre med en skje laget av tre eller spesiell plast, metall kan ikke brukes.

Avhengig av sykdommen tas et konsentrat med høy eller lav surhet for tilberedning.

Konsentrat med høyt surhet brukes til å behandle:

  • pankreatitt;
  • gastritt med surhet over normalt.

Konsentrat med lav surhet brukes til å behandle:

  • hypertensjon;
  • gastritt med surhet under normal;
  • dysbiose.

Video: hvordan man lager Izotovs havregryngelé.

Hvordan bli behandlet med Izotovs gelé

Behandlingsregimet med Izotovs gelé er enkelt og tilgjengelig for alle. Det er bedre å konsumere det regelmessig om morgenen til frokost. Kisel Izotova er den beste helsefrokosten for hver dag. Det er regelmessigheten i bruken som hjelper til å takle sykdom, dårlig humør og til og med overvekt..

Om hvordan du tar Izotovs gelé riktig, kan vi si følgende: du kan spise den med smør, honning, syltetøy, fruktbiter. Alt kan legges til det.

Hva sier de som brukte Izotovs gelé

Anmeldelser om Izotovs gelé er helt positive. Alle som noen gang har prøvd å bli behandlet med det, snakker med én stemme om dets fantastiske fordelaktige egenskaper og gunstige effekter på kroppen..

Den helbredende kraften og det totale fraværet av kontraindikasjoner tillater bruk av en mirakelbalsam for både barn og voksne.

Min mor er allerede i ganske høy alder, hun har et uendelig antall kroniske sykdommer som hindrer henne i å leve et fullverdig liv. På råd fra gamle venner begynte hun å spise frokost med havregryngelé i henhold til oppskriften til Dr. Izotov.

Etter en stund begynte de første tegnene på forbedring av tilstanden hennes å dukke opp. Hørselen og hukommelsen hennes ble bedre, blodtrykket begynte å stige sjeldnere, og hun så til og med yngre ut. Takk til legen for magien.

Jeg begynte å bruke gelene fra Izotov etter min kone. Nylig ble jeg veldig sliten, jeg var i dårlig humør hele tiden, jeg fikk forstoppelse, og leveren min spilte sprell. Hun kokte den til meg selv og fikk meg til å bruke den.

Som et resultat kom arbeidsevnen tilbake med hevn, neuroser forsvant, og jeg sover godt om natten. Geléen fungerer feilfritt, nå skal jeg hele tiden spise frokost med den. Nå trenger du ikke å tvinge meg, spør jeg meg selv om morgenen.

Anmeldelser av leger om Izotovs gelé er de mest positive.

Selv er jeg lege, etter å ha studert i detalj sammensetningen av geléen til legevirologen Izotov, kan jeg uttrykke en kompetent mening om dette produktet. Den inneholder et helt kompleks av vitaminer, mineraler og viktigst av alt et antall aminosyrer som er avgjørende for kroppen for at den fungerer korrekt. Ved regelmessig bruk kan du trygt garantere å bli kvitt mange sykdommer..

Av admin

Vis alle oppføringer etter bruker: admin

Lignende innlegg

  • Hvordan ta lakserolje for forstoppelse
  • Drikkevarer og matvarer med vanndrivende effekt
  • Fordelene og skadene med mandarin for menneskekroppen
  • Fordelene med cashewnøtter for kvinner og menn

66 svar

Jeg suger de rullede havrene uten kefir, den har ligget på bordet i to dager. Så tømmer jeg det klare vannet og legger det i kjøleskapet. Jeg koker grøt til 1 glass vann 2 ss gjæret havregryn, ¼ eple, 3 biter tørkede aprikoser og svisker. Veldig velsmakende, velvære forbedret, og dette er det viktigste.

Uten kefir er dette helt annerledes. Hele poenget med å gjære havregryn. Bare et enzymatisk produkt har slike helbredende og unike egenskaper. Og oppskriften din er som å spise bare havregryn.

Kisel Izotova er virkelig en mirakelkur, hele familien min var overbevist om dette!

I januar 2017 ble bukspyttkjertelen betent. Livet har stoppet. Jeg begynte å lete på Internett etter hvordan jeg kunne hjelpe meg selv. Fant Izotovs gelébeskrivelse og video hvordan man lager surdeig.

Uten å nøle kjøpte jeg havregryn, laget surdeig. Etter tre dager kokte jeg denne geléen for meg for første gang, da den avkjølte seg litt, gned jeg en halv banan i den. Jeg spiste med glede. Nå, i stedet for en banan, legger jeg en skje honning i gelé, etter at den er avkjølt litt.

Jeg har tatt denne geleen i nesten 4 måneder, regelmessig. Såret og bukspyttkjertelen forstyrrer ikke lenger, tarmene fungerer. Stemningen er flott, men hva trenger du mer? Ikke vær lat, prøv å hjelpe deg selv, ta det med jevne mellomrom, og endringer vil ikke få deg til å vente.

Også jeg har spist frokost med gelé i lang tid, og jeg kan med sikkerhet si at dette er ungdomseliksen!

Dette er første gang jeg lager det, men det står for en dag på et varmt sted, men som jeg leser er det ingen bobler ennå, og når de skal vises

Bobler vises den andre dagen. Generelt avhenger forsuringshastigheten av temperaturen hjemme. Jeg har vanligvis -19-20 grader, om kvelden den andre dagen er det bobler og lukten er litt sur, behagelig.

Jeg gjør alt i henhold til oppskriften Vanntemperaturen og romtemperaturen er riktig, men det er ingen bobler for den tredje dagen Kast det hele eller vent?

Du har mest sannsynlig allerede syr, lukt det, lukten skal være behagelig med syrlighet, og smak den, den skal være sur. Hvis det er noen skumle toner i lukten og smaken, så gikk noe galt. Det har jeg aldri hatt. ville ikke fungere. Ja, og kefir må være naturlig (ikke langvarig lagring))

En interessant oppskrift på utvinning, en gang i min fritid vil jeg prøve å lage gelé.

Jeg har fått pankreatitt i tre år nå og føler meg bra i bukspyttkjertelen, jeg prøvde å ikke bruke litt hvile, jeg følte meg veldig dårlig nå begynte jeg igjen

Det er ingen slik vitenskapskandidat Izotov i Wikiperia):

Generelt er det ingen slik kandidat heller

Hvor en slik lege jobbet er ikke kjent, generelt er det ingen biografi. (? Jeg håper gjæring av havre ikke vil fremkalle uforutsigbare konsekvenser, fordi jeg ikke fant anmeldelser av ekte leger. - skilsmisse av mennesker og hvorfor?

For ikke-troende som deg. Ikke tro ikke drikk, uten tro vil du ikke bli kurert!

Det er produkter som fungerer enten du tror på dem eller ikke. Og tro har ingenting med det å gjøre. Dette produktet er et stoff og har et materielt aspekt, ikke et åndelig. Produktet fungerer bra. I alle mennesker, uten unntak. Og til og med skeptikere. Prøve

Det er ikke klart om det er en skilsmisse eller ikke. For første gang, som jeg forsto, ble artikkelen publisert i Argumenter og fakta allerede i 2001. Det er ganske mulig at de publiserte en oppskrift av noen Marya Petrovna fra Tobolsk for å publisere i det minste noe.

Hva er forskjellen hvis oppskrift, hvis den pålitelig hjelper folk i utvinning? Det er ikke flyagarikken som antyder at du insisterer og prøver. Og havregryn.

Jeg er 59 år gammel, bestemoren min kokte slik gelé som barn. Fordelene er enorme.

Jeg husker også denne geleen fra barndommen, oldemoren min pleide å lage den. Tykt og surt. Litt salt og vannet med duftende solsikkeolje.

En flue i salven. Hvis du ikke har prøvd denne geleen, trenger du ikke å skrive om skilsmisse fra mennesker. det viktigste denne geléen ikke vil skade. Og fordelen, ja. Alle bestemmer selv om de vil godta eller ikke. Jeg har tatt denne geleen i to år. Jeg er 66 år gammel. bukspyttkjertelen sluttet å plage meg, trykket fra pillene sluttet å drikke, tarmene fungerer, ønsket om å gjøre om alt. Jeg føler meg yngre enn mine jevnaldrende. Jeg anbefaler deg også å prøve det og tro på dets helbredende egenskaper. all helse.

Fyll med varmt vann, det kan være veldig varmt, så til batteriet, du kan også pakke det med et teppe, det vil være bobler for alle, alt avhenger av varmen.

Hva betyr det å spise frokost med gelé? Bare denne geleen og det er det? Eller du kan spise og deretter drikke gelé.

Galina, du må starte dagen med gelé på tom mage, og om omtrent en time eller to kan du allerede spise frokost.

Folk, du ser kanskje ikke boblene akkurat her, tegn på lett gjæring på veggene over og det er det. Du smaker på det, hvis det er litt surt. Det betyr at alt er bra. Jeg gjør det noen ganger etter en og en halv dag. Generelt, se videoen mer.

du kan spise frokost, men etter 15-20 minutter. La først geléen omslutte magen

Vel, hvis det kurerer pankreatitt, kan diabetes kureres? Er det noen som har slik erfaring??

Takk som svarer!

Min sønn og jeg prøvde geléen Mer enn 3 ganger, fordi det var en effekt av diaré. Det kom mye avføring, dette er bra, men magen svingte på den tiden, svette dukket opp og til og med kvalme Kanskje fordi sedimentet ikke ble vasket med vann og det var for konsentrert

Nina, og hva lagde du geléen fra? Skyll flakene med vann, ikke sedimentet. Og bunnfallet omrøres med vann.

Du har en forverring, noe som indikerer at du har helseproblemer! Og det var ikke behov for å stoppe, det var nødvendig å fortsette, og alt ville ha blitt normal og gjenoppretting kom! Og du stoppet prosessen!

Jeg tar havremel-kissel ifølge Izotov i 3 dager. Først av alt la jeg merke til at det gir lyshet til hele kroppen, humøret ble bedre, søvnen ble dypere, appetitten avtar om kveldene. Den gunstige mikrofloraen som fyller kroppen setter sinnet i orden! Takk for meg selv for å finne denne fantastiske oppskriften og begynne å forberede mirakelbalsam for hundreårige.

Spørsmålet oppstår: I alle anbefalingene for tilberedning av gelé tas det to glass vann, og du må ta gelé 200 g. I de samme anbefalingene. Og er det mulig å ta gelé mer enn 200 g.

Jeg drikker havregryngelé siden 28. januar, den universelle utmattelsen er borte.

Vi tar til frokost med mannen min, tilsett frosne grønnsaker til dressing retter, skiver svart brød slått med olivenolje 1 ss, salt etter smak, pepper og sesamfrø 1 ss

Jeg håper skjoldbrusk hyperfunksjon vil også være nyttig som du tror?

12 timer gikk, det kom noen bobler på overflaten, og det er det. Innholdet i krukken er tydelig delt inn i tre deler: nederst er det flak og havre, deretter et tynt lag kefir, en overskyet topp og ikke en hvit væske med flere bobler. Ok, la oss vente litt til.

Selv om det ikke er noen bobler, etter to dager er det fortsatt surt, må du blande det godt, så sil, skyll kaken med to liter kokt vann, legg den i krukker og i maksimalt en dag, og tøm deretter væsken osv..

Jeg bruker denne geleen og liker virkelig forbedringen dukket opp med en gang

Jeg har spist gelé i to måneder, lag det deilig og raskt, jeg har ikke lagt merke til noen forbedringer ennå, men det har dukket opp problemer med leddene, jeg vil tro at renseprosessen har startet, som du tror?

Hei, jeg vil også prøve gelé, bare nå har jeg et problem, melkintoleranse. mangel på enzymer og fra denne løse avføringen.

Kan noen drikke med de samme problemene? Vennligst skriv, takk på forhånd!

Hvis geléen omslutter magen, er det kanskje bedre å drikke om natten? Hvem drakk om natten, svarer, hva er resultatet?

God ettermiddag! Ulike kilder skriver at når man bruker gelé, øker aktiviteten, derfor anbefales det å drikke om morgenen for å unngå søvnløshet.

God kveld. Utmerket gelé. i smak en til en som i et sanatorium i Essentuki. vi drakk den hver dag - der var den sukkerfri og alltid varm med tilsetning av olje. Jeg ønsker alle god helse. munterhet og godt humør.

Jeg håper du finner tid og lager Izotovs havregryngelé for deg selv og dine nærmeste. Det er veldig nyttig, og hvis du viser fantasien din, vil den være veldig velsmakende. For eksempel kan du diversifisere det med bær (havtorn, bringebær, jordbær), nøtter, honning. Denne geléen med havtorn er veldig velsmakende.

Måtte Gud gi helse til personen som oppfant denne mirakelgeléen. Gjenoppretter alt i kroppen! Og nervesystemet og DREAM sier takk til meg !

Fortell meg hvor jeg kan få grov havre?

Du kan kjøpe hele havre fra kornfabrikker, markeder, racerbaner eller helsekostbutikker. Og knus deretter hjemme til ønsket tilstand.

Jeg kjøpte skallhavre fra en butikk som selger hageartikler eller ser på en butikk som selger fuglemat.

Jeg tar havregryngelé i et par måneder. Jeg håper virkelig å bli kvitt forstoppelse. Men dette har ikke skjedd ennå, men energien og vitaliteten har merkbart økt. Anbefaler for alle! Havregryngelé er en MAT-MEDISIN.

Hvorfor kan du ikke bruke en metallskje? Vi spiser alt med disse skjeene - kålsuppe og borsjtt og grøt, dvs. og surt og søtt.

i to dager spiste jeg gelé om morgenen om kvelden tok tak i galle - jeg drakk to noshpa jeg sitter. Jeg får nok ikke det i tilfelle kolelithiasis?

Jeg kan ikke gjøre det med bobler - det er ingen gjæring. Fortell meg hva som er grunnen. Jeg gjør alt etter oppskriften.

All fermentert mat er veldig nyttig for mennesker, jeg studerer dette emnet fordi jeg er interessert i sunn mat, jeg lærte å bake brød med surdeig, gjærede grønnsaker, laget denne geleen med kefir i lang tid, og nå bestemte jeg meg for å prøve å lage fermenterte melkebakterier på ruggjæring også fordi!

Tenk deg min overraskelse da jeg av nysgjerrighet bestemte meg for å finne ut om noen andre gjorde dette og kom over informasjon om at det var akkurat slik våre fjerne forfedre laget gelé. det er deilig gelé, det er magisk!

Jeg anbefaler alle! Som alle gjærede preparater er det veldig godt fordøyd, fordi mikroorganismer allerede har fordøyd det litt og har gitt ut avfallsproduktene til det, noe som er veldig nyttig for oss!

Lyudmila, du er flott! Jeg koker også denne geleen med surdeig, men fra mel av 2 grader. På en 5 liters krukke satte jeg 1 ss surdeig, den gjæres en dag. Jeg lager av rullet havre, jeg tilfører ikke havre.

Jeg har tatt Izotovs gelé siden april 1997. Jeg gjærer de valsede havrene - 500 g i en glassfaske på fem liter. Jeg koker vannet og kjøler det ned til temperaturen på fersk melk. Jeg tilsett 5-7 ss malt havregryn og tilsett 3-4 ss kraftfôr fra forrige surdeig. Jeg insisterer på 4-5 dager. Mindre om sommeren lenger om vinteren.

Jeg drakk gelé og alt var i orden, og nå drikker jeg og får umiddelbart halsbrann. Hva å gjøre?..

Ikke bruk myse når du koker gelé, som i videoen. Spesielt hvis du har høy surhet. Kok gelé i vann.

Serum er "vannet" som legger seg betinget etter 16 timer.

Og hvis surheten er lav, tvert imot - kok gelé med myse.

Det ser ut til å være skrevet om det overalt, hvis du googler "Izotov's gelé".

Siden 2016 ble jeg torturert av bukspyttkjertelen. Jeg leste om miraklet med havregryngelé ifølge Izotov. Jeg tilberedte den i henhold til oppskriften og begynte å ta den om morgenen. (bare to dager til). Jeg melder meg ut av resultatene om en måned eller to. Jeg håper det blir en forbedring.

bena hovner om vinteren; de innrømmet åreknuter; jeg drikker gelé om morgenen, 200 g hver; hevelse, sov, bena ble vakre; jeg føler meg god gelé; tryllestaven min er en livredder

Jeg tror at navnet er en bastard. Jeg er over 60. De kokte havregryn i farmorens familie på 30 år. Ifølge foreldrene behandlet bestefaren mest sannsynlig gastritt med 0 surhet. Det hjalp. Alle spiste denne retten. Jeg lager det også. Jeg har ikke gjort noen reservasjoner, vi spiser det. Dette er en gammel russisk rett. De spiser vanligvis varme om morgenen, men de kan også være kalde. Spises med vegetabilsk olje eller smør. Frosset kutt som geléert kjøtt, kan du drikke melk. Spis med brød. Hvis det blir surt, er det bedre med hvitt, og hvis det er litt surt, så kan det være med rug. Jeg anbefaler det ikke, hvis surheten er høy, kan det være halsbrann. Hvordan lager jeg? Jeg maler hercules i en kaffekvern, fyller det med varmt vann. Omtrent 1: 3. For første gang kan du legge et stort stykke rugbrød til surdeig eller litt gjær (erfaring kreves her). La alt stå på et varmt sted over natten. Rør om morgenen, sil gjennom osteklær eller en klut. Salt væsken litt og kok under stadig omrøring. Rør alltid hele tiden! Kok i 5-10 minutter fra kokingen. Kysselen skal tykne til middels tykkelse. Erfaring kommer over tid for å beregne proporsjonene av vann og havregryn riktig. Jeg kaster ikke ut den pressede massen, jeg legger den i 500 gram. krukken er tett og jeg oppbevarer den i kjøleskapet som en surdeig. Jeg legger den i stedet for gjær, den viser seg bedre. Kissel er mindre sur, den blir øm. Jeg spiser til frokost med neraf. smør og brød. Hjertelig. De som aldri har smakt retten, oppfatter den ikke umiddelbart. Det er finesser i matlaging. Første gang du lager mat med gjær kan det smake som gjær, det er bedre å tilsette brød eller surdeig. Tykt eller rennende. Også her, opat. Kissel skal ikke være flytende. Prøv å koke det flere ganger, det ordner seg og smaker på det. En nyttig ting. God appetitt. De russiske bøndene var ikke dårer.

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

Bukspyttkjertelfunksjoner

Funksjonene i bukspyttkjertelen er varierte. Og hvis det fungerer riktig, så fungerer hele organismen uten problemer. Men hvis bare prosesser som ikke er karakteristiske for den er aktivert i den, noe som fører til en redusert funksjonalitet, lider nesten alle indre organer og systemer.

Blod på papir etter avføring

Å finne blod på toalettpapir får mange til å få panikk. Dette symptomet er typisk for forskjellige sykdommer: rektal sprekk, rektal fistel, hemoroider, ondartet svulst. Den vanligste tilstanden er hemoroider.