Spørsmål

PANKRAGEN

Pankragen hjelper til med å normalisere funksjonell tilstand i bukspyttkjertelen, brukes i tillegg til behandling av andre legemidler.
Pankragen er en kilde til peptider som har vevsspesifikk virkning på bukspyttkjertelceller.
Resultatene av kliniske studier har vist at peptidene som utgjør Pankragen bidrar til normalisering av karbohydratmetabolismen med økt glukostoleranse og type 2 diabetes mellitus. Pankragen peptider bidrar til å forbedre syntesen av fordøyelsesenzymer av celler i bukspyttkjertelen og til å normalisere fordøyelsesprosesser (redusere oppblåsthet, tyngde i magen og andre symptomer på eksokrin insuffisiens).
Det anbefales å bruke Pankragen for å forhindre den negative effekten på bukspyttkjertelen av forskjellige giftige faktorer, alkohol og medisiner som tas.

Indikasjoner for bruk:
Bruk av Pankragen øker effektiviteten av kompleks behandling av forskjellige sykdommer i bukspyttkjertelen og type 2 diabetes mellitus.

Påføringsmåte:
Anbefalinger for bruk: voksne 1-2 kapsler Pankragen - 1-2 ganger om dagen med måltider.
Opptakstid: 20-30 dager.
Det anbefales å gjenta kurset om 4-6 måneder.

Bivirkninger:
Bivirkninger ved bruk av Pankragen ble ikke identifisert.

Kontraindikasjoner:
Kontraindikasjoner for bruk av Pankragen-preparatet er: individuell intoleranse mot komponentene, graviditet, amming. Det anbefales å oppsøke lege før bruk..

Svangerskap:
Under graviditet er det kontraindisert å ta Pankragen..

Lagringsforhold:
Pankragen skal oppbevares på et tørt, mørkt sted ved romtemperatur.

Utgivelsesskjema:
Pankragen - kapsel 0,200 g.
Emballasje: 60 kapsler i en eske (3 blisterpakninger).

Sammensetning:
1 kapsel 0,200 g Pankragen inneholder: peptidkompleks AKS-P (lysin, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan).
Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose, sukkerroer, laktose, stivelse, tween-80.

Bukspyttkjertelpeptider - Forskningsresultater

Studiemedikamentet er en peptidbioregulator. Den består av 4 aminosyrer og er produsert ved hjelp av biosyntese-teknologi. Pankreaspeptider ble tidligere isolert fra dyrefraksjoner, noe som skapte vanskeligheter for forskere og leger som fryktet for den ufullkomne renheten til biologiske råvarer. Det korte peptidet Pankragen i sin nye kvalitet (som et syntetisk medikament) gjennomgikk forskning i 2007 før det ble lansert i masseproduksjon.

Pankreas i bukspyttkjertelen

Kosttilskudd for mat Pankragen® er et parafarmaka som inneholder et sett med aminosyrer (lysin, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan) som hjelper til med å opprettholde funksjonen i bukspyttkjertelen. Mageproblemer kan lett oppstå med feil ernæring, og konstant inntak av tung mat, for deres forebygging, anbefaler eksperter å kjøpe pankragen i kapsler.

Pankragen produseres i form av kapsler som inneholder 100 μg aktivt stoff..

Resultatene av en eksperimentell studie av Pankragen viste at pankreaspeptider har vevsspesifikk virkning og bidrar til normalisering av den funksjonelle aktiviteten til bukspyttkjertelceller.

En klinisk studie av Pankragen ble utført ved Medical Center of the St.Petersburg Institute of Bioregulation and Gerontology, SZO RAMS i september-oktober 2007 hos pasienter med kronisk pankreatitt i remisjon, samt hos pasienter med type 2 diabetes mellitus.

Pankreaspeptider ble administrert til pasienter oralt under måltider, 1-2 kapsler 2 ganger daglig i 20-30 dager, avhengig av alvorlighetsgraden av den patologiske prosessen.

Brudd på reguleringen av fysiologiske funksjoner og patologiske endringer i bukspyttkjertelen forårsaker utvikling av sykdommer med manifestasjoner av forstyrrelser i fordøyelsen og metabolismen.

Diabetes

Konsekvensen av en progressiv inflammatorisk prosess i bukspyttkjertelen er som regel dystrofiske forandringer, ledsaget av brudd på dannelsen og utskillelsen av fordøyelsesenhetene i bukspyttkjertelen, karakteristisk for kronisk pankreatitt. I nærvær av forstyrrelser i insulinsekresjonen utvikles symptomene på "sekundær" diabetes mellitus.

Diabetes mellitus er en av de vanligste endokrine sykdommene: den rammer omtrent 1-2% av verdens befolkning. I tillegg er det nesten like mange pasienter med latent diabetes og personer som er genetisk disponert for denne sykdommen. Manifestasjonene av diabetes representerer i hvert enkelt tilfelle en integrert reaksjon på den kombinerte virkningen av mange faktorer i forskjellige kombinasjoner (genetisk disposisjon, kjemiske og smittsomme stoffer i det ytre miljøet, autoimmune prosesser, ernæring, fysisk aktivitet, psykologisk stress, etc.). Oppdagelsen av nye syndromer (diabetes forårsaket av dannelsen av antistoffer mot insulinreseptorer; diabetes forårsaket av en genetisk defekt i strukturen av insulin, etc.) rettferdiggjør det konstante behovet for å supplere de eksisterende klassifiseringene av sykdommen. Når det gjelder prognose, forebygging og behandling av sykdommen, blir spesiell oppmerksomhet rettet mot den potensielle, latente og asymptomatiske formen av sykdommen, og fortsetter uten kliniske manifestasjoner (1, 3, 6, 7, 8).

For behandling av kronisk pankreatitt brukes diettterapi og enzympreparater (pankreatin, panzinorm) og andre (5)

Behandling av diabetes mellitus, som fortsetter uten kliniske manifestasjoner, inkluderer diettbehandling og urtemedisin (2, 4).

Bukspyttkjertelpeptider er effektive for begge typer sykdommer.

Kliniske egenskaper hos pasienter

Fordelingen av pasienter som deltok i studien etter kjønn og alder er presentert i tabell 1. Behandling med Pankragen ble utført hos 42 pasienter (22 menn og 20 kvinner) med diagnoser av kronisk pankreatitt (18 personer) og type 2 diabetes mellitus (24 menneskelig).

Tabell 1

Fordeling av pasienter etter diagnose, kjønn og alder

PANCRAGEN 30 - bukspyttkjertel

Oversikt

Pankragen anbefales å ta 1-2 kapsler 1-2 ganger om dagen med måltider. Opptakstid - 20-30 dager.

Pankragen er tilgjengelig i pakninger med 60 og 30 kapsler.

Pankragen kan brukes

  • For kronisk pankreatitt, for å bevare funksjonene i bukspyttkjertelen.
  • Pasienter med type 2 diabetes mellitus, i kompleks terapi.
  • Effektiv for forebygging av negative effekter på bukspyttkjertelen av forskjellige giftige faktorer, alkohol og narkotika tatt.

Ikke et stoff.

Kosttilskudd til mat Pankragen® er et parafarmaka som inneholder et sett med aminosyrer (lysin, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan), som bidrar til å opprettholde funksjonen i bukspyttkjertelen..

Pankragen produseres i form av kapsler som inneholder 100 μg aktivt stoff..

Resultatene av en eksperimentell studie av Pankragen viste at peptidene som inngår i sammensetningen har en vevsspesifikk effekt på cellene i vev i bukspyttkjertelen og bidrar til normalisering av deres funksjonelle aktivitet..

En klinisk studie av Pankragen ble utført ved Medical Center of the St.Petersburg Institute of Bioregulation and Gerontology, SZO RAMS i september-oktober 2007 hos pasienter med kronisk pankreatitt i remisjon, samt hos pasienter med type 2 diabetes mellitus.

Pankragen ble gitt til pasienter oralt under måltidene, 1-2 kapsler 2 ganger daglig i 20-30 dager, avhengig av alvorlighetsgraden av den patologiske prosessen..

Brudd på reguleringen av fysiologiske funksjoner og patologiske endringer i bukspyttkjertelen forårsaker utvikling av sykdommer med manifestasjoner av forstyrrelser i fordøyelsen og metabolismen.

Konsekvensen av en progressiv inflammatorisk prosess i bukspyttkjertelen er som regel dystrofiske forandringer, ledsaget av brudd på dannelsen og utskillelsen av fordøyelsesenhetene i bukspyttkjertelen, karakteristisk for kronisk pankreatitt. I nærvær av forstyrrelser i insulinsekresjonen utvikles symptomene på "sekundær" diabetes mellitus.

Diabetes mellitus er en av de vanligste endokrine sykdommene: den rammer omtrent 1-2% av verdens befolkning. I tillegg er det nesten like mange pasienter med latent diabetes og personer som er genetisk disponert for denne sykdommen. Manifestasjonene av diabetes representerer i hvert enkelt tilfelle en integrert reaksjon på den kombinerte virkningen av mange faktorer i forskjellige kombinasjoner (genetisk disposisjon, kjemiske og smittsomme stoffer i det ytre miljøet, autoimmune prosesser, ernæring, fysisk aktivitet, psykologisk stress, etc.). Oppdagelsen av nye syndromer (diabetes forårsaket av dannelsen av antistoffer mot insulinreseptorer; diabetes forårsaket av en genetisk defekt i strukturen av insulin, etc.) rettferdiggjør det konstante behovet for å supplere de eksisterende klassifiseringene av sykdommen. Når det gjelder prognose, forebygging og behandling av sykdommen, blir spesiell oppmerksomhet rettet mot den potensielle, latente og asymptomatiske formen av sykdommen, og fortsetter uten kliniske manifestasjoner (1, 3, 6, 7, 8).

For behandling av kronisk pankreatitt brukes diettterapi og enzympreparater (pankreatin, panzinorm) og andre (5)

Behandling av diabetes mellitus, som fortsetter uten kliniske manifestasjoner, inkluderer diettbehandling og urtemedisin (2, 4).

Kliniske egenskaper hos pasienter

Fordelingen av pasienter som deltok i studien etter kjønn og alder er presentert i tabell 1. Behandling med Pankragen ble utført hos 42 pasienter (22 menn og 20 kvinner) med diagnoser av kronisk pankreatitt (18 personer) og type 2 diabetes mellitus (24 menneskelig).

Tabell 1

Fordeling av pasienter etter diagnose, kjønn og alder

PANCRAGEN N60 CAPS

peptidkompleks AKS-P (lysin, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan). Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose, sukkerroer, laktose, stivelse, tween-80

Voksne tar 1-2 kapsler 1-2 ganger om dagen med måltider. Opptakstid: 20-30 dager. Det anbefales å gjenta kurset om 4-6 måneder.

Pankragen er en kilde til peptider som har vevsspesifikk virkning på bukspyttkjertelceller. Resultatene av kliniske studier har vist at peptidene som utgjør Pankragen bidrar til normalisering av karbohydratmetabolismen med økt glukostoleranse og type 2 diabetes mellitus. Pankragen peptider hjelper til med å forbedre syntesen av fordøyelsesenzymer av celler i bukspyttkjertelen og til å normalisere fordøyelsesprosesser (redusere oppblåsthet, tyngde i magen og andre symptomer på eksokrin insuffisiens). Det anbefales å bruke Pankragen for å forhindre den negative effekten på bukspyttkjertelen av forskjellige giftige faktorer, alkohol og medisiner som tas. Bruk av Pankragen øker effektiviteten av kompleks behandling av forskjellige sykdommer i bukspyttkjertelen og type 2 diabetes mellitus. kapsler

Til salgs til befolkningen gjennom apoteknettverket og spesialforretninger, avdelinger i distribusjonsnettverket som et biologisk aktivt kosttilskudd - en ekstra kilde til peptider.

Individuell intoleranse mot komponentene, graviditet, amming. Det anbefales å oppsøke lege før bruk..

Kjære kunder! I henhold til den gjeldende loven i Den russiske føderasjonen kan det ikke legges igjen noen anmeldelser for medisiner. Du kan lese egenskapene og bruksanvisningen eller oppsøke lege..

Forum for selvhelbredelse

  • Ubesvarte meldinger
  • Aktive emner
  • Søk
  • vårt team
  • Toppliste med innlegg
  • Anerkjennelser

Hvordan mat ødelegger hukommelse. Mat til slaver

Vi ber de som driver med dyrking av klorella eller spirulina svare.

Pankreatitt

  • For utskrift

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Innlegg av Ansaraides »20. februar 2015 10:36

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Innlegg av Ansaraides »20. februar 2015 10:54

Behandling av pankreatitt med havregryn

Hilsen mine kjære lesere!

Og som du allerede har forstått, er temaet i dagens innlegg OAT KISEL og med pankreatitt også.

Og for at du skal være klar over hva dette er havregryngelé, må du lese disse få kjedelige avsnittene om det. Vel, det er nødvendig.

Havregryngelé er ikke bare velsmakende, men også en medisinsk drikke for fordøyelsen. Hvis du bruker den i 3 måneder daglig (bytt deretter til 2-3 ganger i uken), vil du glemme dine indre sykdommer (inkludert forverring av pankreatitt).

Havregryngelé fremmer naturlig rensing av kroppen, forbedrer stoffskiftet, øker effektiviteten og styrker immunforsvaret.

Havregryngelé er indisert for sykdommer i leveren, nyrene, galleblæren, VÅRE PANCREAS, det kardiovaskulære systemet, mage-tarmkanalen (magesår, gastritt, etc.), samt diabetes og hypertensjon..

Kort sagt, fra alle sykdommer.

Den inneholder et bredt spekter av essensielle aminosyrer (tryptofan, lysin, kolin, lecitin, metionin) og vitaminer. Rik på havregryngelé og mineraler (kalsium, kalium, magnesium, jern, fluor), som sikrer kroppens normale funksjon, opprettholder vann-saltbalanse og forbedrer funksjonen til enzymer.

I tillegg reduserer havregryngelé aldringsprosesser (kvinner! Vær oppmerksom), som en slags naturlig biologisk stimulerende middel. Det øker kroppens utholdenhet og tone (oppmerksomhet hos menn!), Fremmer lang levetid.

Havregryngelé kalles “russisk balsam”. Det er patentert som "Dr. Izotovs Miracle Kissel". Grunnlaget for utarbeidelsen av balsam var oppskriftene til våre forfedre, kokebøkene "Domostroy", klosteroppskrifter fra 1500-tallet.

Ideen om å gjære havre basert på melkesyregjæring for tilberedning av et konsentrat og få en balsam fra det, ble født av en kombinasjon av moderne medisinsk kunnskap og erfaringen med tradisjonell medisin.

Puh! På dette spørsmålet, om hva havregryngelé er, erklærer jeg lukket!

La oss nå gå over til typene havregryn.

Det finnes to typer havregryngelé - Izotovs gelé og Mamotovs gelé.

Så du ser bedre ut enn du egentlig er!

Izotovs havregryngelé.

Først litt bakgrunn for utseende av gelé.

I gamle dager ble syltet havre tradisjonelt brukt til å behandle milten, som den ble kalt milten for. Vladimir Kirillovich Izotov, lege-yrolog av yrke, etter å ha vendt seg til erfaringene fra de siste årene og supplert den med moderne kunnskap, laget sin egen oppskrift på havregryngelé (oppfinnelsen ble patentert i 1992), som har bredere helbredende evner.

Men før Vladimir Kirillovich anbefalte mirakeljelen til andre, testet den den på seg selv. Resultatene overgikk alle forventninger! Det skjedde slik at etter å ha fått flåttbåren encefalitt, fikk han en hel haug med sår: iskemisk hjertesykdom, rytmeforstyrrelser, hypertensjon, urolithiasis, hørselshemming...

Enn bare han ikke ble behandlet! Noen ganger tok han medisiner på råd fra sine kolleger i store mengder - 33 resepter per dag, og til slutt tjente en stoffallergi. Da han befant seg i en vanskelig situasjon, ble han tvunget til å lete etter sin egen måte å håndtere konsekvensene av en lumsk infeksjon på..

Havregryngelé satte ham bokstavelig talt på beina. I 8 år med regelmessig bruk av gelé har Dr. Izotov blitt en praktisk sunn person. Han gikk aldri til lege, følte en ekstraordinær bølge av livlighet og energi, og viktigst av alt styrket han grunnlaget for helsen sin - immunitet.

Å dømme etter de mange brevene som Izotov mottar fra fans av havregryngelé, blir folk ikke bare kvitt plagene sine, men bemerker også en forbedring av deres generelle tilstand. For de som bruker gelé konstant, reduseres tretthet, effektiviteten øker, hjernen begynner å fungere bedre, en ekstraordinær letthet vises i kroppen.

Spesielt entusiastiske anmeldelser kommer fra eldre mennesker, som havregryngelé hjelper til med å takle sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren, galleblæren, bukspyttkjertelen, det kardiovaskulære systemet, bidrar til raskere rehabilitering etter hjerteinfarkt.

De helbredende egenskapene til gelé manifesteres også i slike sykdommer som er vanskelige å behandle ved hjelp av tradisjonelle metoder og metoder. Sannsynligvis "setter havregryngelé sin egen orden" i kroppens celler og stiller inn kroppen slik at den kan takle alle plager.

Izotovs havregryngeléoppskrift:

Gjæring. Hell i 3–3,5 liter kokt vann i en 5-liters glasskrukke, forkjølet til temperaturen på fersk melk. Tilsett 0,5 kg Hercules havregryn (1 pakke) og 0,5 kopper (100 ml) kefir. Lukk krukken tett med lokk, pakk den tett med en varm klut og la den gjære i 2 dager. For å forbedre gjæringsprosessen, anbefales det å tilsette 10-15 ss knust havregryn i 1 pakke Hercules, male det til grovt i en kaffekvern. Hvis det i hele tykkelsen av vannsuspensjonen av havregryn observeres karakteristisk stratifisering og utseendet på bobler, så har prosessen begynt. Vanligvis varer melkesyregjæring 1-2 dager. Lengre gjæring er uønsket, da det svekker gelens smak.

1 filtrering. Etter at gjæringsprosessen er fullført, blir blandingen filtrert. Filtrering krever sump og filter. Du kan bruke en ekstra glasskrukke eller en 5 liters emaljekasserolle som en sump, og en dørslag med en diameter på 2 mm er det beste filteret hjemme. Vi fører alt gjennom et dørslag. Det tette sedimentet som er igjen i dørslag, må skylles igjen med rennende vann.

2 filtrering. Det tette sedimentet som er igjen i dørslag, vaskes med rennende vann. For å gjøre dette, legg blandingen som er igjen i et dørslag i en tom 3-liters krukke, hell 3 ganger mer vann enn blandingen, lukk lokket og rist kraftig. Før den resulterende oppslemmingen gjennom et dørslag igjen, bland med blandingen oppnådd ved 1 filtrering. Ostemassen som er igjen i dørslag etter vask er ikke kastet (avfallsfri teknologi), men gitt til hundene: for dem er det en virkelig godbit at de spiser med stor glede. Jeg har lest at du kan lage pannekaker eller legge i deig, men jeg har ikke prøvd det selv. De sier at det er uuttrykkelig velsmakende og også sunt! Hvordan prøve jeg vil definitivt skrive oppskrifter.

Filtratbehandling. Hell hele filtratet i en glasskrukke og la stå i 16-18 timer, hvorpå to lag dannes i glasset: det øvre laget er flytende, det nedre er et hvitt løst bunnfall. Det øverste laget må dreneres i en separat bolle (les om bruken nedenfor), og det nederste laget er havrekonsentrat (det brukes deretter ikke bare til å lage havregele, men også til gjæring av melkesyre, og tilsett 2 ss av dette konsentratet til den vandige suspensjonen av havregryn i stedet for kefir).

Lagring av havrekonsentrat. Havrekonsentratet som samles opp etter filtrering overføres til glasskrukker med mindre kapasitet, dekkes med lokk og lagres i kjøleskapet. Den lengste lagringstiden er 21 dager. Etter behov tas små porsjoner av konsentratet fra glasset for å lage gelé.

Matlaging havregryngelé. Rør noen spiseskjeer havrekonsentrat (hver velger i henhold til sin smak: fra 5 til 10 ss) i to glass kaldt vann, kok opp på svak varme, rør kraftig med en tresleiv, og kok deretter til ønsket tykkelse (5 minutter er nok). På slutten av tilberedningen, tilsett salt, eventuell olje (smør, solsikke, oliven, havtorn), avkjøl til den er varm. Spis til frokost med svart brød (hvis svart brød ikke er kontraindisert for deg).

Dette er INTERESNO! Jeg brenner sekratikerne mine !

Kvass (topplag) - du kan drikke det akkurat slik, du kan tilsette i stedet for melk, myse og andre væsker til bakevarer.

Konsentrer deg for gelé - du kan spise akkurat slik, smake på en amatør. Husene mine spiser med stor glede! Etter behandlingen begynte jeg å bruke dette konsentratet der det var mulig! For eksempel legger jeg på slutten av tilberedningen til gryteretter, saus, sauser for fortykning. Det viser seg en analogi med rømme. Bunnen har fortykningsegenskaper, så den er god å bruke når det er for mye væske i retten - i grønnsaker, frokostblandinger.

Jeg spiste gelé hovedsakelig til frokost i stedet for frokostblandinger, med honning og litt smør. På grunnlag av gelé kan du tilberede en fantastisk puré suppe hvis du tilsetter grønnsaker og en blender, blenderen hans! J

Fantastisk! hjelper under forverringer av pankreatitt - grøt om morgenen, resten av tiden grønnsakssuppe.

Fjak. Og slik ser det virkelig ut!

Momotovs havregryngelé

Nå, la oss gå videre til den andre geléen, dette er Momotovs gelé. Du kan se hvordan denne geleen dukket opp i denne videoen. Forresten er Momotov også medisinsk arbeider tidligere, og han hadde også helseproblemer, nemlig med bukspyttkjertelen.

Og medisin kunne ikke kurere ham heller. Vel, se det selv i videoen. Der vises tilberedningsprosessen i detalj. Her vil jeg bare beskrive ingrediensene og tilberede kort. OK?

lite havregryn - 300 gram,
stort havregryn - 4 ss,
kefir - 1/3 kopp.

[AD] 3 s. Fyll glasset 1/3 med lite havregryn + 4 ss. skjeer stor havregryn + 1/3 kopp bio kefir + varmt vann til kantene på krukken - rør med en tresleiv, lukk lokket og sett på et varmt sted i 2 dager.

Etter 2 dager, rør den gjærede blandingen igjen med en treskje - hell gjennom en sil - hell den ferdige blandingen uten flak i glassene. Cirka 2 liter vil komme ut. Det er en veldig sur blanding.

Vi vasker de resterende flakene med 2 liter varmt vann - en blanding med lav surhet oppnås - hell i bokser (2 liter skal også komme ut).

Den ferdige blandingen (ingen forskjell med høy syre eller lav) tilberedes på middels varme og omrøres konstant til den tykner. Drikk i små slurker flere ganger om dagen.

Hvem du skal bruke med hvilken surhet alle skal bestemme selv. Du kan vanligvis blande to blandinger og koke havregryngelé med normal syre.

Vel poenget jeg tror du skjønner det.
Forskjellen mellom Izotov og Momotov gelé

Oppstyr med Izotovs gelé mer enn med Mamotovs gelé, men jeg likte fortsatt Izotovs gelé bedre.

Hvis vi sammenligner denne geléen, er den ikke her for alle. Jeg prøvde begge disse gelene. I prinsippet tror jeg de er nesten de samme, den eneste forskjellen er at i Momotovs gelé blir den resulterende blandingen kokt og full etter siling, og i Izotov beskyttes blandingen oppnådd etter siling og sedimentet skilles fra mysen (dette sedimentet er det deiligste, til og med bare i ost form!). Og for å få gelé blir dette sedimentet kokt, fortynnet med vann.

Nå skal jeg beskrive fordeler og ulemper med dem. Ikke glem at dette bare er mine funn.

Mamonovs havregele:

- Sur smak (jeg liker ikke surt, men noen vil kanskje like det)

- Økonomisk fordi myse blir kokt med sediment sammen, men det er på grunn av dette at smaken er sur.

Izotovs havregryngelé:

- Smaken er ikke veldig sur, fordi konsentratet (bunnfallet) blir fortynnet med vann under tilberedningen. Smaker som sterkt revet cottage cheese.

- Beroliger alt inni i tilfelle brudd på dietten "tett", dvs. ingen smerter, ingen hevelse, som om alt var dekket med et døft slør.

- Restresten er veldig gunstig. O-O-chen hjalp mannen min under en bakrus, der han var veldig alvorlig syk. Full.

I alle fall anbefaler jeg å prøve begge disse gelene og velge den som passer deg best. For eksempel for de med lav syre, er det beste alternativet Momotovs gelé, og for de med høy syre, Izotovs gelé.

Det er på tide å si farvel. Jeg skrev alt om gelé. Jeg vil ikke si farvel, men det er ingenting annet å skrive.

Hvis du ikke har abonnert ennå, abonner! Jeg ryddet bloggen om pankreatitt. Jeg ser på de første artiklene mine og ser ingen fordeler med dem. Derfor skriver jeg om eller kombinerer mange for å få normale og, viktigst, nyttige artikler. Her, for eksempel, hva som kom ut av 5 artikler om min behandling med sult "Hvordan jeg behandlet forverring av kronisk pankreatitt med sult".

Greit. Ha det alle sammen!

[AD] Mer om dette emnet:
Behandling av pankreatitt med folkemedisiner
Behandling av forverringer av kronisk pankreatitt hjemme med medisiner
Chundzha varme kilder pankreatittbehandling, hvile, priser.
Bukspyttkjertelbehandling med sikori - en enkel og effektiv metode!

Hvis du synes at artikkelen er veldig interessant og nyttig, vil jeg være veldig takknemlig for deg hvis du deler denne informasjonen med vennene dine på sosiale nettverk. For å gjøre dette er det bare å klikke på knappene på sosiale medier.

Vennlig hilsen, Alya.

serg981 Gammeltid Innlegg: 835 Registrert: 12. juli 2013, 11:30 Priser: 7 Sted: Hovedstaden i vårt moderland Kjønn: Ikke spesifisert:

Har takket: 901 ganger Har takket: 880 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Innlegg av serg981 »21. februar 2015 13:45

Forresten viser det seg at selv kreft i bukspyttkjertelen med levermetastaser lett og enkelt kan kureres med havregryn.!

Bare der trenger du også å legge til brus, peroksid, hampolje, vitaminer og pre-probiotika.
Her er vitnesbyrdet om en dødsdømt person som kom seg til tross for prognosene for offisiell medisin, som ga ham 1 = 2 måneders liv. Han lever fortsatt og føler seg bra!

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Innlegg av Ansaraides »21. februar 2015 23:15

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Skrevet av Ansaraides »16. april 2015 17:16

Er det mulig å spise hvitløk med pankreatitt?

Hvitløk har lenge vært mye brukt i folkemedisin, siden juiceen har mange positive egenskaper, men til tross for dette kan ikke alle sykdommer i fordøyelsessystemet spises..

Med pankreatitt kan hvitløksjuice under en forverring av bukspyttkjertelen provosere irritasjon av slimhinnen, men likevel foreskriver mange ernæringseksperter hvitløksbehandling til pasienter.
Hvitløk og bukspyttkjertel

Hvordan påvirker hvitløk bukspyttkjertelen i pankreatitt? Hovedfunksjonen til hvitløk som brukes til pankreatitt er å roe bukspyttkjertelen. Det lar deg også gjenopprette de nedsatte funksjonene i bukspyttkjertelen, som ofte er et resultat av en akutt sykdomsform. Derfor, med pankreatitt, kan du spise så mye hvitløk som pasientens kropp krever..

Det er sant at det på tidspunktet for forverring av sykdommen anbefales å eliminere hvitløk fra dietten i noen tid. Å komme inn i menneskekroppen, fremmer det produksjonen av magesaft i den nødvendige mengden, siden den viktigste manifestasjonen av pankreatitt er mangel, noe som fører til dysfunksjon i bukspyttkjertelen.

Det er en så effektiv måte å behandle pankreatitt på, som er mye brukt av tradisjonell medisin: ta 300 g hvitløk og persille og 1 kg sitron, kjøttdeig, bland, oppbevar i kjøleskapet i en lukket beholder i to uker og spis en skje 15 minutter før mat. Effekten av et slikt middel vil øke hvis det skylles ned med avkok av tyttebær, blåbær eller jordbærblader, ikke mer enn 1/3 kopp. Pasienter der det er en forverring av pankreatitt, er slik behandling kontraindisert.

Ved pankreatitt er det bedre å nekte å bruke kokt eller kokt hvitløk, siden dette produktet mister fordelaktige stoffer under varmebehandling. Det må utelukkende spises rå, bare i dette tilfellet vil det være gunstig for den syke bukspyttkjertelen.

I prinsippet har hvitløk ingen kontraindikasjoner for bruk, de eneste unntakene er akutte og kroniske sykdommer, samt individuell intoleranse overfor produktets komponenter. Derfor anbefales det å konsultere en ernæringsfysiolog før du starter behandling for pankreatitt for ikke å skade helsen din..

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Skrevet av Ansaraides »16. april 2015 17:31

Ansaraides NaviGator
Innlegg: 4962 Registrert: 9. juli 2013, 08:07 Utmerkelser: 8 Sted: Regel Kjønn: Mann:

Har takket: 1435 ganger Har takket: 2694 ganger

Pankreatitt

  • Sitat

Skrevet av Ansaraides »11. mai 2015 05:58

Restaurering av bukspyttkjertelen? Stabilt

Bruk av Pankragen® tetrapeptid hos pasienter med type II diabetes mellitus >>>

Det moderne tempoet i livet dikterer sine egne regler og krav ikke bare for en person, men også for helsen. En stillesittende livsstil, usunt kosthold med høyt inntak av raffinerte karbohydrater og lite fiber er en enorm fare for bukspyttkjertelen. Overbelastning i arbeidet med dette viktige organet kan gi opphav til utvikling av diabetes mellitus. Faren er at diabetes mellitus påvirker mange systemer - øyne, nyrer, nerver, hjerte og blodkar. Hovedoppgaven til leger er ikke bare å forhindre utvikling av farlige komplikasjoner, men også å forhindre utvikling av sykdommen..

Dette problemet løses effektivt av peptidbioregulatorer, utviklet av russiske forskere fra St. Petersburg Institute of Bioregulation and Gerontology, SZO RAMS under veiledning av korresponderende medlem av RAMS, professor V.Kh. Khavinson. På grunn av deres struktur tillater korte peptider, som består av flere aminosyrer, å gjenopprette nedsatt organfunksjon. Pankragen er spesialdesignet for bukspyttkjertelen. Det skal bemerkes at Pankragen er beskyttet av patenter fra Russland og europeiske land, USA.

Pankragen anbefales for bruk:
• pasienter med type 2 diabetes mellitus for å normalisere blodsukkernivået
• ved kronisk pankreatitt for å gjenopprette funksjonen i bukspyttkjertelen
• for å normalisere fordøyelsen

Pankragen fungerer bra med andre legemidler som påvirker blodsukkernivået. Derfor kan det kombineres med tradisjonelle medisiner. I tillegg, for å forbedre den positive effekten, anbefales det å bruke Pankragen i kombinasjon med andre preparater av Peptide Bio-komplekset, for eksempel med Normophtal - et preparat for restaurering av øyets netthinne, Cardiogen - et preparat for restaurering av hjertet.

Resultatene av kliniske studier har vist at pankragen har en vevsspesifikk effekt på bukspyttkjertelceller, har en regulerende effekt på metabolske prosesser og normaliserer deres arbeid; reduserer risikoen for å utvikle livstruende komplikasjoner av forskjellige bukspyttkjertelsykdommer.

MZU registreringsbevis
Nr. 05.03.02-03 / 22503 datert 30.04.2009.

Ekspertuttalelse fra State Research Institute of Nutrition fra Russian Academy of Medical Sciences
Nr. 72 / E-251 / 6-08 datert 10.04.2008.

Sammensetning:
Hver kapsel på 0,200 g inneholder: peptidkompleks AKS-P (lysin, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan) - 0,0001g. Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose, sukkerroer, laktose, stivelse, tween-80.

Farmakokinetikk:
Når det tas oralt, absorberes det raskt og fullstendig i blodet. Halveringstiden til tetrapeptidet overstiger ikke 60 minutter. Ved eliminering av PANCRAGEN® spilles den ledende rollen av dens biotransformasjon, i mindre grad - av nyreutskillelse. PANCRAGEN® skilles praktisk talt ikke ut i gallen. Biotransformasjonsproduktene til PANCRAGEN® er lysin, glutamat, asparagin, tryptofan - aminosyrer, hvis rester danner PANCRAGEN®-molekylet, ingen andre metabolitter dannes.
Farmakodynamikk:
Virkningen av tetrapeptidet er basert på aktivering av den regulatoriske peptidkaskaden. Interagerer med epimembrane cellulære reseptorer, PANCRAGEN® trenger inn i cellen og aktiverer systemene til sekundære budbringere, som igjen bidrar til overgangen av kjernefysisk supercoiled DNA til en transkripsjonsaktiv tilstand. Effekten av peptidkaskaden fører til en forlengelse av effekten av tetrapeptidet PANCRAGEN®, som vedvarer selv etter fullstendig ødeleggelse av den opprinnelige induseren. Etter eksogen administrering av peptidet eller dets endogene frigjøring frigjøres andre peptider, for hvilke det opprinnelige peptidet fungerer som en induserer. Et annet unikt trekk ved peptidregulering av homeostase er prosessering av polypeptider, som gjør det mulig å aktivere peptidaser på riktig sted og til rett tid, det nødvendige antallet korte peptidfragmenter som har høyere biologisk aktivitet enn moderforbindelsene..
Legemidlet stimulerer prosesser for regenerering av celler i bukspyttkjertelen. regulerer metabolske prosesser i bukspyttkjertelen, gjenoppretter følsomheten til β-celler for den stimulerende effekten av glukose, som et resultat av hvilket nivået av insulinsekresjon øker og nivået av glykemi synker; gjenoppretter den biologiske aktiviteten til insulin; øker følsomheten til perifert vev for insulin; under påvirkning av PANCRAGEN®, reduseres konsentrasjonen av IRI og insulinresistens.

Resultatene av kliniske studier har vist at peptidene som utgjør Pankragen har en positiv effekt på metabolske prosesser i bukspyttkjertelen; redusere risikoen for inflammatoriske og dystrofiske endringer i organet og forbedre dets funksjonelle tilstand.

Det anbefales å bruke pankragen for belastning i øynene og for forebygging av øyesykdommer.
Bruken av Pankragen øker effektiviteten av kompleks behandling av pankreatitt. Pankragen anbefales også som en del av den komplekse behandlingen for type II diabetes mellitus..

Anbefalinger for bruk:

Anbefales til bruk hos voksne med:
Type 2 diabetes mellitus;
Økt glukosetoleranse;
Insulinresistens
Redusert aldersrelatert reservekapasitet

Doseringsregime: 2 kapsler 2 ganger daglig i en måned. Gjentatte behandlingsforløp utføres etter 4-6 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene på insulinresistens.

Kontraindikasjoner: individuell intoleranse mot komponentene, graviditet, amming. Det anbefales å oppsøke lege før bruk..
Bivirkninger ved bruk av Pankragen ble ikke identifisert.
Oppbevaringsforhold: på et tørt, mørkt sted ved romtemperatur.
Utgivelsesform: 0,200 g kapsel inneholder 100 μg Pankragen, 60 kapsler i en eske (3 blisterpakninger).
Utløpsdato: 5 år fra produksjonsdatoen.
Implementering: gjennom apotekkjeden og spesialiserte butikkavdelinger.
Pris: Kurs 60 kapsler / pakke. - 589 UAH Gratis frakt!

Plassering av organisasjonen som er autorisert til å godta klager fra forbrukeren: Produsent:
LLC "HBO ved det russiske vitenskapsakademiet" Firma Vita "(191028, St. Petersburg, Furshtatskaya st., 19, rom 35H) under en avtale med CJSC" Exess Biosains "(197101, St. Petersburg, Kropotkina st., 1, kontor 314)

Jeg er veldig bekymret, kr. Pankreatitt-dom?

om gastritt er egnet)
I følge omfattende, men veldig forvirrende, statistikk er forekomsten av akutt pankreatitt i Russland 36-40 tilfeller per 100.000 innbyggere. (fra)


forfatter, hvem diagnostiserte deg? og viktigst av alt var diagnosen fullført?

Faktum er at legen ikke fant årsaken. Alt gjetting og trekker på skuldrene.
Krydret, fettete, kaker, alkohol - Jeg husker ikke i det hele tatt når og hvor mange år siden!

Det er kronisk stress (jeg ordner opp med en psykolog); de. nervøs overbelastning er.
Det som definitivt er en syndig ting er at maten nylig ikke var vanlig - noen ganger spiser du ikke eller til feil tid, ikke nok. I timen, av regimet, til det fungerer. Men nå prøver jeg hver 2-3 timer, i små porsjoner.

faktum er at de bare ble utskrevet fra sykehus 33. På innleggelsestidspunktet var amylase 117, ved utskrivelse 130. Etter behandling. Lipase er også forhøyet. Ved undersøkelse: FGS gastritt, men ikke alvorlig. Helicobacter 1+, så bare de-nol utnevnt. Røntgen: prolaps i magen! det var nok et stress for meg! Magen sank kraftig. Gastroptose. I dette tilfellet er nyrene på plass. Galleblæren ved ultralyd og CT av bøyninger og noe, ingen steiner. RV-diffuse endringer, men ved palpasjon er blæresonen smertefull. Ifølge sondering, i mai, stillestående galle. Men det var ingen leukocytter. det er stagnasjon, men tester for kolecystitt på en eller annen måte trakk ikke.
Som et resultat: de ble utskrevet med verre tester - amylase, lipase, ESR - fortsatt litt økt.
Legen sa egentlig ikke noe om årsaken. Jeg foreslo å legge til mer i Creon.
Og jeg stilte diagnosen: (Jeg kopierte den bare fra en annen lege: kronisk kolecystitt, katarral gastritt og gastroptose.
Koprogrammet viser at ikke alt er godt fordøyd..

har du funnet årsaken? Hvor ble du behandlet? Hvilken amylase har du?

Stor tvil om den komplette diagnosen... forstå årsaken og eliminere den.
Diagnosen ble stilt på 33 nye sykehus. Ærlig talt, følte at jeg ble børstet av.

På Internett, beskrivelsen av CP-sykdom som en permanent ødeleggelse av bukspyttkjertelen. Når amylasen er forhøyet, indikerer dette betennelse i bukspyttkjertelen eller noe verre. Vel, spådommene: som et lotteri... ikke legg... det kan utvikle seg og det er det.

Bekymringer for behovet for en lege som vil hjelpe deg å finne ut av det og hjelpe generelt.
Vel, amylase har vokst etter behandling på sykehuset! Ta på nytt i dag, så også leukocytter har vokst.

Og gal, jeg tror det er han, ja, det gjør vondt.
Kanskje hele buketten skyldes gastroptose. Nedsatt motorikk... eller noe annet.
Jeg er bekymret for at jeg har gått ned mye i vekt. Og på et medisinsk kosthold, vet jeg ikke, er det i det minste mulig å beholde den gjenværende vekten? Hvor ellers kan jeg gå ned i vekt, så magen er i "presten", beklager.

i bukspyttkjertelen er de dårlig diagnostisert.. og generelt er bukspyttkjertelen det mest "alarmerende stedet".. fordi dette er et bombeorgan.

Ja, men takket være legene signerte jeg det. Alt ble til stress-neurose-depresjon. Og nå har de virkelige problemene og diagnosene begynt. Analysene er verre, skrevet ut, farvel, spis mer Creona.

Jeg tenker på en furuskog. Der, under konsultasjonen, sa legen, vil du takle gastritt-pankreatitt. nerver og psyke må settes i orden. Men der sa han at i 4 uker... ville de ikke slippe hjem. Hvordan forlate et barn i 4 uker... bare fra sykehuset ventet han på meg.

Hvordan går det? Jobber i denne retningen?

Pankreatin

Rangering 4.5 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Pancreatin (Pancreatin): 14 anmeldelser av leger, 58 anmeldelser av pasienter, bruksanvisning, analoger, infografikk, 1 form for utgivelse.

Anmeldelser av leger om pankreatin

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Legemidlet hjelper prosessene med fordøyelse og absorpsjon av mat. Rimelig og effektiv.

"Pancreatin" hjelper godt når du bruker det før et stort måltid (for eksempel når du går på fest). Mellomstore tabletter, behagelige i fargen, rosa, lette å drikke med vann og svelge. Du trenger ikke å tygge dem. Forbedre fordøyelsen og i noen henseender til og med gastrisk motilitet.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Pris og antall nettbrett i en pakke, effekt, tilgjengelighet.

"Pancreatin" er et av de billigste medisinene til denne handlingen, det oppfyller perfekt sin oppgave, dets bekvemmelighet til sin lave pris lar deg ha det i medisinskapet ditt i tilfelle det er tilfelle. Og med tanke på høytiden, er det nødvendig. Det har vært brukt i lang tid, har aldri vært funksjonsfeil eller allergisk.

Rangering 4.6 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et utmerket universelt medikament for å forbedre fordøyelsen, egnet for både voksne og barn i tilfelle dyspeptiske lidelser og forstyrrelse av enzymfunksjonen i bukspyttkjertelen, et stort pluss er tilgjengeligheten, så vel som fravær av bivirkninger, det er bedre å bruke i forbindelse med en diett.

Rangering 4.6 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Den har vært brukt lenge på hjemmemarkedet. Effekten av stoffet er ubestridelig. Det er en MEN! Resepsjonen er lang og store doser. Det er mer hensiktsmessig å inkludere det i kompleks terapi i behandlingen av gastrointestinale sykdommer. Gir ikke bivirkninger. Rimelig for allmennheten på grunn av prispolitikk.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Det normaliserer fordøyelsen veldig bra i tilfelle enzymatisk insuffisiens, observerte ikke bivirkninger eller intoleranse overfor komponentene i stoffet hos pasienter. Prisen er billig og resultatet er strålende. Det går bra i tillegg til behandling av atopisk dermatitt hos pasienter med enzymatiske lidelser, siden sykdomsforløpet er nært knyttet til ernæringsfaktorer..

Rangering 4.6 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Legemidlet kan foreskrives som et alternativ ved behandling av insuffisiens i den eksokrine funksjonen i bukspyttkjertelen. Rimelig i pris. Allergiske reaksjoner er sjeldne, ganske godt tolerert av pasienter. Det er praktisk talt ingen ulemper. Ofte foreskriver jeg pasienter og, om nødvendig, pårørende etter passende undersøkelser.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et utmerket alternativ til dyre analoger av dette stoffet. Et svært effektivt medikament som hjelper til med å fordøye mat riktig, samt optimalisere fordøyelsesprosessen forbundet med overspising, eller med forskjellige sykdommer i mage-tarmkanalen.

Kostnaden er en ubestridelig fordel med dette legemidlet..

Rangering 4.6 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Det rimeligste stoffet i priskategorien blant analoger. Hjelper arbeidet med bukspyttkjertelen etter en rikholdig fest, tar fet, krydret mat. Bra fordi det praktisk talt ikke gir bivirkninger selv ved langvarig bruk.

Effekten utvikler seg gradvis, er ikke uttalt nok, krever regelmessig inntak.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Førstehjelpsmedisin mot tarmforstyrrelse i begynnelsen av svangerskapet. Hjelper med riktig fordøyelse av mat, reduserer hyppigheten av forstoppelse og økt avføringsfrekvens. Med graviditetsutbruddet oppstår en restrukturering av kroppen, og veldig ofte blir tarmfunksjonen forstyrret. Dette er det som fører til oppblåsthet, gassdannelse. "Pancreatin" er et effektivt og rimelig middel for å løse disse problemene.

Vurdering 5,0 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Den aller første, effektive og rimelige hjelpen etter å ha spist et tungt måltid. Jeg tar det selv når det trengs (vanligvis etter store ferier), det hjelper med å forbedre fordøyelsen i tarmene og absorpsjonen av de nødvendige elementene. Også indikert for sykdommer og mangel på bukspyttkjertelen.

En må ha i hvert medisinskap.

Rangering 4.6 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Rimelig godt enzympreparat. Jeg bruker den i praksis, jeg er fornøyd med resultatet.

Pankreatin letter fordøyelsen av karbohydrater, fett og proteiner, noe som fremmer deres mer fullstendige absorpsjon i tynntarmen. Ved sykdommer i bukspyttkjertelen kompenserer det for mangel på eksokrin funksjon. Er på ingen måte dårligere enn dyrere medisiner.

Vurdering 3,8 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Lav pris på stoffet, tilgjengelig på ethvert apotek. Eliminerer halsbrann, bekjemper effektivt fordøyelsesbesvær.

Svak terapeutisk effekt, du må hele tiden ta stoffet.

Godt akseptert, hjelper i fordøyelsen. Før du tar det, anbefaler jeg at du rådfører deg med en spesialist. Følg instruksjonene.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Et stoff som har vært på hjemmemarkedet i lang tid. Har bevist seg godt. Grei for prisen, men effekten er liten og ikke langvarig. Krever konstant bruk, som praksis viser.

Svak terapeutisk effekt.

Passer for både en sunn person og en pasient som lider av fordøyelsesproblemer.

Vurdering 4.2 / 5
Effektivitet
Priskvalitet
Bivirkninger

Tidstestet medikament for enzymatisk erstatning av bukspyttkjertelfunksjon, brukervennlighet, minimale bivirkninger, optimalt forhold mellom pris og kvalitet

ganske svak terapeutisk effekt

Et billig fordøyelsesenzymmiddel som er foreskrevet av en lege for bukspyttkjertelinsuffisiens

Pasientanmeldelser om pankreatin

Et godt alternativ til Mezim. Prisen er billig, og resultatet overgår alle forventninger. Hjelper med fordøyelsesproblemer. Hvis det er vanskeligheter med tung mat og fordøyelse, bruker vi hele familien.

Et veldig kult middel som hjelper til med å fordøye maten raskere og bli kvitt ubehag i magen. Jeg bruker den alltid, det hjelper meg ofte. En god erstatning for aktivert karbon, enda bedre vil jeg si.

Jeg lider av galde dyskinesi med forverring av kolecystitt. Hvis du følger dietten, går alt bra, det er ingen spesielle bekymringer, men det er helligdager, sommerturer til sommerhus (grill på samme sted!). Det er vanskelig å holde seg selv, fristelsen er stor, men bak den øyeblikkelige svakheten er det uker med lidelse med et stivt kosthold og å ta (håndfuller) medisiner. Men når han først var med på en fest og nektet et godt stykke biff, fikk han hjelp. En av gjestene (en lege) sa - hvis du ikke kan, men virkelig vil, prøv å spise litt, men drikk deretter to pankreatintabletter gjennom hele måltidet. Det gjorde han, og ventet alvorlige konsekvenser neste morgen, og var overrasket over å ikke finne noen alvorlige symptomer etter "fråtsing". Nå bruker jeg "Pancreatin" litt sammen med mat, jeg drikker ikke hele tiden, slik at bukspyttkjertelen ikke er helt lat.

"Pancreatin" er en billigere analog av den velkjente "Mezim", selv fargen på tablettene er den samme. Men når det gjelder effektivitet, er det ikke dårligere. Jeg har gastritt, kroppen absorberer ikke tung mat godt, det oppstår smerter, oppblåsthet. Derfor er "Pancreatin" alltid hjemme, og jeg bærer også platen med meg. Veldig nyttig i ferien. Hvis du tar tablettene før måltider, vil fordøyelsen gå ubemerket for deg og andre. Jeg hadde ingen bivirkninger. Selges i alle apotek, overkommelig pris.

Noen ganger tar jeg Panktreatin når det er fordøyelsesbesvær for å forbedre og normalisere prosessene i fordøyelseskanalen. Det hjelper meg, spesielt med skadelig overspising i løpet av ferien. I tilfelle rotavirusinfeksjoner, som ofte forekommer i løpet av skoleåret, blir barnet også alltid foreskrevet pankreatin som en del av kompleks terapi.

Et enkelt og veldig effektivt middel som hjelper til med å takle tyngden i magen. Det er verdt en krone, mens for meg er "Pancreatin" et av de mest effektive stoffene, spesielt i ferien - påske, nyttår, når du spiser mye og alt, og på en gang. Av de viktigste fordelene, kan jeg merke prisen, en stor mengde per pakke, rask effekt, ingen avhengighet. Jeg anbefaler alle gluttoner som meg å ha en tallerken "Pancreatin" med deg - det vil avlaste tyngde i magen, forbedre fordøyelsen, og, med forebygging, vil avlaste deg fra halsbrann, gastritt og sår.

Det har gått 5 år siden pankreatitt kom inn i livet mitt. Legen foreskrev et dyrt enzym å drikke, men farmasøyten anbefalte Pancreatin på apoteket til en pris på bare 65 rubler. for 60 tabletter. Første gang jeg drakk det hver dag tre ganger. Etter begynnelsen av remisjon drikker jeg bare en gang om dagen. Etter å ha tatt, etter 30 minutter, forsvinner tyngden i magen, som først bare ble forfulgt. "Pancreatin" hjelper mye i kampen mot sykdommen min. Noen ganger kan jeg til og med skjemme meg bort med mat som er forbudt i kostholdet mitt, selvfølgelig i rimelige mengder. Jeg er glad for at stoffet ikke har en haug med bivirkninger. Det viste seg at ikke alt er dårlig som er billig.

En gang på et festlig arrangement hvor jeg ble invitert, var det mye forskjellig mat. Selvfølgelig ønsket jeg å prøve alle disse rettene, alt var veldig velsmakende. Til slutt prøvde jeg alt, og det var en ubehagelig følelse i magen. En venn kom til unnsetning, ved et uhell fikk han Pancreatin-tablettene. Jeg drakk pillen, vasket den med rikelig med vann, etter en stund følte jeg lettelse. Så jeg lærte om dette middelet. Nå, på hver fest er "Pancreatin" min følgesvenn. Legemidlet er billig, og det er ikke noe problem å kjøpe det på apotek, men fordelene er enorme for normal mage.

Jeg møtte "Pancreatin" for 6 år siden, da jeg gikk på jobb og satt på tørt vann i seks måneder. Alvorlighetsgrad i magen, oppblåsthet, gass og andre redsler var følgesvennene mine i livet. Jeg fant ikke på noe og begynte å ta Pancreatin pluss at jeg justerte dietten. I løpet av en uke gikk alt, magen min begynte å fungere som en klokke. Og nå tar jeg det når jeg bruker fet eller ikke veldig sunn mat. Fordeler - et rimelig stoff som hjelper fordøyelsen og bokstavelig talt slår på magen. Det blir ikke vant til det. Ulemper - dette stoffet har ingen ulemper, det viktigste er ikke å bite pillen, ellers vil handlingen være mange ganger verre!

Pancreatin er et uunnværlig hjelpemiddel for fordøyelsen og gjest på apoteket i huset vårt. Indikasjoner for bruk er de samme som for de kjente "Mezima" og "Festal", bare prisen er flere ganger lavere. Tablettene, som deres dyrere kolleger, er belagt, det er ikke bittert å drikke. Jeg anbefaler og sørger nok en gang for at russiske legemiddelprodusenter ikke er så gode som konkurrenter fra andre land, de er bare mindre annonsert, det er alt.

Pankreatin er et utmerket enzymatisk middel for å forbedre fordøyelsen. Takler alltid et smell med hovedoppgaven - normalisering av fordøyelsen, spesielt etter en lys fest og feiringer. Dette er et av de stoffene som alle burde ha i medisinskapet. Hovedfordelene er lav pris, tilgjengelighet, gode tiltak for å eliminere ubehagelige symptomer, praktisk talt ingen bivirkninger når de tas, vises til absolutt alle, både sunne og mennesker som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen. Et entydig utmerket stoff for en slik pris og analoger med samme kompleks av handlinger på markedet kan ikke bli funnet. Jeg bruker den regelmessig, og bortsett fra gode anbefalinger kan jeg ikke si noe..

Svært ofte etter ferien og "drikking" kan kroppen din ikke takle belastningen og begynner å bli kvalm med oppkast. Og så, som en superhelt, kommer "Pankeatin" til unnsetning. En venn bærer det nesten alltid med seg, ettersom han har problemer med fordøyelsen. Og nå, etter et slikt festbord, følte jeg meg veldig dårlig, og en venn ga meg en tablett "Pancreatin". Nesten umiddelbart ble det mye lettere, og siden da tar jeg det med meg når jeg har et møte med venner eller jeg tar en drink før jeg legger meg, etter en solid middag..

Disse tablettene er de mest optimale. Beste kvalitet og hjelp raskt. Prisen deres er også passende. Med dem føler jeg meg mye bedre og tarmene også. Tarmproblemer.

For seks måneder siden begynte jeg å føle ubehag og vondt i høyre side. Da jeg besto medisinsk undersøkelse, fikk jeg diagnosen akutt kolecystitt. Samtidig var det problemer med fordøyelsen, det var konstant halsbrann og fordøyelsesbesvær. Legen foreskrev Pancreatin. Da jeg begynte å ta Pancreatin med måltider, følte jeg umiddelbart lettelse og var til og med overrasket over at fordøyelsesproblemer kunne elimineres så lett. Nå tar jeg dette stoffet konstant og glemmer gradvis fordøyelsesbesvær..

Hallo! Jeg vil gjerne dele opplevelsen av å bruke Pancreatin med deg. Det er alltid tilrådelig å ha det med deg - hvis du ikke er hjemme, er det et must i en kosmetisk pose eller i bilen, og til og med i et førstehjelpsutstyr hjemme. Hvis du vet at du må på besøk, hvor du vil bli veldig godt matet, hvor alt vil være veldig velsmakende og det vil være umulig å nekte, ta et par Pancreatin-tabletter, og det vil være mye lettere for magen å takle belastningen. Det er det samme med spriten: Hvis du skal ha det veldig gøy med mye sprit, drikk Pancreatin før og etter arrangementet, så blir det flott! Selv liker jeg ikke å overspise i det hele tatt, og jeg drikker sjelden i det hele tatt og drikker litt, men når det er noe utrolig velsmakende hjemme eller mye av dette deilige, hender det at jeg ikke kan motstå og spise for mye. Tyngden i magen kjennes umiddelbart, og deretter er pancreatin uerstattelig. Jeg tar et par piller, og bokstavelig talt på en halvtime føler jeg meg bedre! Et stort "pluss" av dette stoffet er den rimelige prisen - fra 35 rubler for 60 tabletter. Det er absolutt ikke behov for å kjøpe dyre analoger som er annonsert på TV.

Ved behandling av gastritt foreskrev legen "Pancreatin". Prisen er 60 rubler for 60 tabletter. Pankreatin har blitt en livredder for fordøyelsesproblemer. Alltid i medisinskapet hjemme i tilfelle overspising eller magesmerter. Hjelper alltid med å takle problemet. Tablettene har en rosa fargetone, runde. Liten i størrelse. De har ingen smak, noe som også er viktig. På ethvert apotek du finner.

I lang tid har jeg led av epigastriske smerter, jeg ble undersøkt, det ble ikke funnet noe spesielt. Og periodiske smerter plaget fortsatt. Ved neste angrep bestemte jeg meg for å prøve Pancreatin, etter å ha lest om det på Internett. Og se, se! Smertene er borte. Nå prøver jeg å spise mindre bakevarer, men hvis jeg lar meg rive med, tar jeg en pille Pancreatin og ingenting gjør vondt.

På grunn av dårlig ernæring har jeg alltid hatt mageproblemer. Jeg prøvde å ikke være oppmerksom på smertene før jeg følte meg dårlig på bursdagsfesten til vennene mine. Det var da jeg ble anbefalt "Pancreatin". Nå er han alltid med meg - dette er tryllestaven min. Lindrer raskt smerter og tyngde. I tillegg treffer ikke prisen virkelig lommen..

Det hjelper ikke, forårsaker forstoppelse og gjør avføringen veldig støtende, gassdannelse er også støtende. I følge mine følelser er "pankreatin" noe fremmed for kroppen. Det kurerer ikke bukspyttkjertelen, den maksimale effekten er en "krykke" til kroppen under overspising, det er på en eller annen måte rart å drepe svinekjøtt til middag, og deretter fordøye det ved hjelp av et svinekjøttenzym. Legemidlet etterlot en følelse av grov, utenlandsk innflytelse i organismen min. Kan ikke anbefale.

Stress og ernæring, som det viser seg, førte til at jeg begynte å få problemer med fordøyelseskanalen. Konstant smerte i mage og bukspyttkjertel. Jeg prøvde forskjellige medisiner, men ikke alltid, hvis det er dyrt, så bra. Apoteket rådet "Pancreatin", jeg bestemte meg for å prøve det. Legemidlet er billig, men veldig effektivt. Det lindrer raskt smerter og normaliserer fordøyelsen. Nå er det alltid i medisinskapet mitt og i vesken. Et produkt for hele familien, og for alle anledninger.

Pancreatin er alltid i medisinskapet mitt og i vesken min. Dette legemidlet hjelper meg med fordøyelsen. Jeg har kolestitt og galleblæren. Et konstant kosthold er irriterende, du vil spise noe ulovlig, og her hjelper Pancreatin. I livet vårt er det høytider med høytider, piknik i naturen og fredag ​​med venner - i disse dager kommer Pancriatin til unnsetning. Denne medisinen er min faste følgesvenn. Og nå begynte mannen min også å ta den. Vi blir ikke sunnere med alderen! Tarmene hans gjør vondt, og han har gass. Det hjelper også med disse symptomene. Og prisen på dette legemidlet er lav, noe som er veldig bra.

Jeg har alltid Pancreatin i medisinskapet mitt hjemme i tilfelle overspising eller i tilfelle akutt gastritt. Jeg måtte bruke den etter å ha led av gastrointestinale sykdommer. I barndommen hadde jeg hepatitt A, så jeg tar pankreatin i løpet av en periode med svikt i mage-tarmkanalen. Prisen er budsjettmessig, stoffet er effektivt, det er ingen bivirkninger. "Pancreatin" aksepteres av hele familien - både barn og voksne.

"Pancreatin" faller ikke ut av medisinskapet mitt, og jeg bærer det alltid med meg. Etter en solid lunsj eller middag, og enda mer, hvis dette er en fest, så kan du ikke leve uten den. På grunn av dets egenskaper og funksjoner ligner det det promoterte stoffet "Mezim", men mer økonomisk når det gjelder kostnader. Jeg liker den myke og presise virkningen, det eliminerer perfekt oppblåsthet og magesmerter. Og hvis han bare reiste seg, så tar jeg for all del et par piller, og det er det, alt fungerer som en klokke. Han passer meg og jeg liker det, jeg gir ham en solid A i kampen for magesekken.

Et godt middel mot tyngde og ubehag i magen, det hjelper meg med hyppig halsbrann. Før graviditet ante jeg ikke hva halsbrann var. Etter å ha hørt på klagene mine, foreskrev legen at jeg skulle ta Pancreatin før måltider, den andre dagen etter inntaket følte jeg virkelig lettelse. Barnet mitt er allerede fire år, og Pancreatin er fortsatt min trofaste venn og hjelper i tilfelle mageproblemer. Jeg prøvde å kjøpe "Mezim" og "Festal", jeg la ikke merke til forskjellen, så jeg ser ingen grunn til å betale mer.

Datteren min har problemer med bukspyttkjertelen, spesielt om høsten. Pankreatin hjelper med magesmerter. I dag har skolen vondt i magen. Jeg ga henne en pille, etter det fikk jeg sove. I tillegg er medisinen billig, noe som også er et stort pluss..

Et veldig effektivt medikament for langvarig bruk i sykdommer i bukspyttkjertelen. For fem år siden fikk jeg en forverring av kronisk pankreatitt, som jeg bare lærte om på sykehuset til distriktssykehuset. I utgangspunktet behandlet de meg med droppere med hydroklorid og "pankreatin". Allerede etter utskrivning begynte jeg å bruke pancreatin alene på kurs i en måned 2 ganger i året og i små doser i tilfelle diettforstyrrelser. Jeg vil advare deg om at forstoppelse er mulig med høye doser av legemidlet, derfor er det nødvendig å velge dosene individuelt, uten å ta hensyn til instruksjonene.

Jeg husker det var en sak for omtrent fem år siden. Vi var på fest med venner, så feiret vi nyttår, eller noe annet i januar, i prinsippet spiller det ingen rolle. Generelt sett gikk mannen litt over mat, noe han bare ikke gjorde da. Det var heldig at selskapet hadde en medisinsk assistent som ga to rosa piller å drikke til ukjente personer. Det var ingen steder å gå, jeg måtte drikke uten å nøle. Etter det tar vi alltid noen få piller med oss, slik at de er i nødstilfeller. Du vet selv hvilke høytider som foregår i landsbyene, spesielt når slektninger kommer på en gang.

Jeg liker veldig bra Pancreatin tabletter. Jeg bruker dem av veldig forskjellige grunner: når magen "brummer", når det gjør vondt eller "verk", er det oppblåsthet eller diaré. Vanligvis tar jeg 2 tabletter umiddelbart når symptomene dukker opp (jeg oppbevarer dem i kjøleskapet), hvis symptomene ikke forsvinner etter 4-6 timer, så tar jeg ytterligere 2. Hvor mange andre medisiner har jeg ikke prøvd - jeg har ikke funnet det beste middel for å "berolige" mage-tarmkanalen. Og prisen på stoffet er generelt bemerkelsesverdig lav. stoffet er laget av vårt russiske selskap. Jeg hadde erfaring med å bruke den samme "Hilak Forte", jeg vil ikke si at virkningen av disse to stoffene på en eller annen måte er forskjellig i effektiviteten. Men igjen snakker jeg bare om meg selv.

"Pancreatin" hjelper meg med alle slags ubehagelige opplevelser i magen, når noe "galt" spiste, eller spiser for mye (spesielt på kafeer). Jeg tar to stykker i slike tilfeller, noen ganger tar det mer - men det er en effekt. Jeg foretrekker selvfølgelig dette stoffet på grunn av prisen.

Dette legemidlet ble forskrevet til meg av en gastroenterolog da jeg begynte å få mageproblemer - kvalme fra å spise, tyngde, og alt dette var ledsaget av uutholdelige smerter. Jeg tok dette stoffet i 3 uker, og alt forsvant! Et veldig bra stoff, og viktigst av alt, at det ikke er verre enn analoger i aksjon og billigere i pris!

Tidligere brukte jeg Mezim mot magesmerter, men moren min ga råd til den gode gamle Pancreatin, vanligvis bruker jeg ikke analoger av dyre medisiner, fordi de ikke hjelper meg, men Pankeratin utfører regelmessig sine funksjoner, hjelper med magesmerter og lindrer også tyngde i magen etter overspising.

Jeg bruker Pancreatin nesten hele tiden. Jeg ser ingen forskjell med virkningen av dyrere analoger. Hvis jeg vet at et solid måltid venter, tar jeg 1-2 tabletter. Viktig! Lagres kjølig. Dette er hva leger og farmasøyter anbefaler. Om nødvendig gir jeg også barn 10 og 13 år som enzymer. Generelt er dette stoffet alltid med meg!

I vår familie, for sykdommer i fordøyelsessystemet, brukte vi alltid et dyrere medikament med lignende effekt, så apoteket ba oss om eksistensen av pankreatin. Jeg ble overrasket over at prisen er mye lavere og handlingen er den samme. Vi følte ingen bivirkninger. Nå er pankreatin alltid i medisinskapet.

Pankreatin er et utmerket middel mot fordøyelsesbesvær eller leversykdommer. Legen hans anbefalte det til meg, da jeg ofte hadde halsbrann og magen ikke fordøyet maten godt, spesielt krydret og fet. Etter å ha brukt den begynte jeg umiddelbart å merke effekten. Halsbrann har sluttet å føles. For sin rimelige pris takler "Pancreatin" både sin oppgave og sine kolleger, noen ganger enda mer effektivt. Pancreatin er foreskrevet selv for barn. Da familielegen vår foreskrev dette legemidlet til barnet mitt, ble jeg veldig overrasket, men etter å ha spurt andre barneleger var jeg overbevist om at det kan gis til barn fra tidlig alder, når det er veldig nødvendig.

Legemidlet ble forskrevet for 10 år siden. Så drakk jeg kurset som foreskrevet av legen og glemte med hell. Nå igjen forverring av gastritt, og nå er legemidlet alltid innen fingertuppene, med alvorlighetsgrad drikker jeg en større dose og resultatet kjennes på 20-30 minutter. Etter det nylig fulle kurset drikker jeg en mindre dose for forebygging, jeg glemte tyngden i magen, kvalme og smerter. Prisen er rimelig for alle, noe som er et stort pluss, og samtidig er stoffet ikke mindre effektivt enn dets analoger. Passer både for barn og voksne, du trenger ikke å kjøpe flere medisiner. Behagelig å ha på.

Pancreatin tabletter er analoge med Mezima forte, resultatet er den samme forskjellen bare i pris! Jeg tar pankreatin før en støyende fest, hvor det er mye velsmakende, men fet og usunn mat til tarmene, hvorpå symptomer som tyngde, kvalme, syreforstyrrelser oppstår, "Pancreatin" eliminerer disse symptomene perfekt.

Jeg tok dette legemidlet uten resept, fordi det selges på apotek uten resept. Jeg begynte å ta det fordi det på en eller annen måte var vanskelig og vondt i mageområdet (litt høyere). Etter påføring virket det som om magen begynte å virke, mumlet noe inne og uten ytterligere midler. Riktignok startet det omtrent en halv time etter at jeg tok to tabletter. Neste morgen dro jeg til terapeuten, som sendte den til ultralydskanningen for å se hva som skjedde med bukspyttkjertelen, og det var nødvendig å finne ut hvorfor hun var betent, det viste seg at hun var betent på grunn av det faktum at da hun løp til jobb, om morgenen kl. Jeg spiste ikke i en måned, men hadde en matbit til lunsj, etter jobb spiste jeg stekt mat, så den tålte ikke belastningen. Nå kontrollerer kosthold og mat slik at dette ikke skjer igjen, og det er alltid 2 pankreatintabletter i lommen, slik at dette ikke skjer igjen, for, for å være ærlig, det er ikke en hyggelig følelse.

For omtrent tre år siden dukket det opp smerter i venstre hypokondrium, delvis utstrålende til høyre. Det var bitterhet i munnen min, noen ganger dukket det opp kvalme. Først trodde jeg at jeg hadde spist noe av dårlig kvalitet, og da beltesmertene dukket opp, ringte jeg ambulanse og havnet i en sykeseng med en diagnose av akutt pankreatitt. Etter utskrivelse anbefalte legen å ta pankreatin eller andre lignende medisiner på kurs i 10-15 dager, det er det jeg gjør. Jeg tar 2 tabletter med måltidene. Legemidlet fyller perfekt på mangelen på bukspyttkjertelenzymer og eliminerer smerte, sviende, bitterhet i munnen og kvalme. Ved alvorlige smerter supplerer jeg "Pancreatin" med "No-Shpoy".

Etter å ha bodd på et herberge utviklet jeg gastritt, gjennomgikk behandling, men fortsatt ble sedimentet igjen. Derfor begynner en forverring før våren, og det er ubehag, og halsbrann begynner, som må slukkes. For å forhindre at denne forverringen blir smertefull, drikker jeg Pancreatin 3 ganger om dagen. Først foreskrev legen Mezim, men prisen er veldig høy, og effekten er den samme som Pancreatin. I 3 års bruk har jeg ikke funnet noen bivirkninger, du kan også drikke når det er for mye fet mat eller for krydret. Lindrer effektivt tyngde i magen, irritasjon, og fjerner også effekten etter alkohol. Når jeg skal på forretningsreise eller til naturen, tar jeg absolutt den med meg slik at det ikke blir noen overraskelser.

Han skal alltid være hjemme! Det hjelper meg veldig når det er tyngde i magen, selv om jeg ikke har spist for mye. Alle slektningene mine kjøper det også, vi har igjen utenlandske analoger. Pancreatin passer for alle når det gjelder pris og effektivitet. Legemidlet er uerstattelig hjemme og på turer. Selv barna mine godtok det, jeg hjalp den eldste datteren min veldig bra en gang, etter skolelunsjen..

Heldigvis, med nyttårsferien, er de vanskelige tidene for magen og bukspyttkjertelen over. "Pancreatin" hjelper meg å glatte ut ernæringsfeil. Jeg drikker det under en fest slik at enzymene blandes med mat, og på grunn av konstant kontakt med den utføres full fordøyelse. Samtidig prøver jeg å ikke misbruke det, siden ukontrollert inntak av enzympreparater, uten indikasjoner, vil redusere utskillelsen av mine egne enzymer. Etter å ha tatt "Pancreatin" - tyngden og ubehaget i magen forsvinner, neste morgen er det ingen utslett forårsaket av giftstoffer fra ikke fullstendig fordøyd mat. Jeg la ikke merke til bivirkningene, og den klare fordelen er en krone.

Når magen min ble forferdet, kunne jeg ikke engang nå apoteket. Jeg husket at jeg på en eller annen måte så Pancreatin-tablettene i medisinskapet og uten stort håp fant jeg dem og tok dem. Jeg undervurderte dem virkelig. Smertene begynte å avta i løpet av en halv time, i løpet av en time var jeg allerede i stand til å bevege meg normalt uten å rynke pannen. Senere fant jeg ut prisen på pillene og ble positivt overrasket. Sammenlignet pris / kvalitet-forholdet, rettferdiggjør disse nettbrettene seg selv med hele 200%. De handler forsiktig, det er ingen ubehagelig følelse på tungen etter dem, jeg personlig hadde ingen allergier. Så jeg er klar til å anbefale dem til alle. God dag alle sammen og ikke bli syk!

I studentårene sprengte hun noe i bukspyttkjertelen. Hvis du spiser noe tungt, gjør det ofte vondt. I slike tilfeller drikker jeg pankreatin og alt går over. God budsjettmedisin.

Da datteren min hadde problemer med å gå på toalettet, gikk det aller første selvfølgelig gjennom den mest komplette undersøkelsen: ultralyd og mange tester indikerte at barnet ikke hadde helseproblemer. Så kjøpte vi Pancreatin. Magesmerter og problemer med å gå på toalettet begynte å forsvinne veldig raskt. Det er synd at, til tross for klager til barnelege, ikke var årsaken til dårlig tarmfunksjon. Jeg kjøper hele tiden Pancreatin til henne. Gir ingen allergisk reaksjon. Jeg er veldig glad for at innenlandsk produksjon ikke er rimelig - veldig billig når du kjøper.

Jeg har tatt Pancreatin i lang tid, men på kurs. En gang i året drikker jeg omtrent en måned slik at bukspyttkjertelen ikke blir betent. Det hjelper godt. Det hele startet på skolen foran hæren. Sovesal, god mat bare i helgene - hjemme. Og så nudler b / n, og poteter i en bit med port. Og allerede i hæren tok de det. Nå klager jeg ikke - det betyr at det hjelper, og det er ingen bivirkninger som sådan.

Inntil nylig hadde jeg ikke engang hørt om slike piller. Inntil smertene i magen dukket opp og jeg gikk til en ultralydskanning. Selvfølgelig mistenkte jeg at jeg hadde noe med galleblæren, men da pankreatitt kom ut sammen med kolecystitt, løp jeg til gastroenterologen, fordi jeg ikke orket smertene lenger. Legen foreskrev drypp, injeksjoner og selvfølgelig pankreatintabletter. Jeg kan si at kompleks behandling med medisiner har gjort seg gjeldende. Men noen ganger hender det at smerter dukker opp igjen, jeg drikker pankreatin, og smertene trekker seg tilbake. Jeg kan med sikkerhet si at pillene er veldig effektive, selv om de koster en krone.

Når det gjelder billig og effektiv behandling av halsbrann og fordøyelsesbesvær, er det første som kommer til hjernen Pancreatin. Etter ferien, hvor du vil - du vil ikke nødvendigvis spise for mye, eller bare etter en velsmakende og solid middag, når en ubehagelig tyngde i magen begynner, kommer Pancreatin raskt til unnsetning. Det mest interessante er at den viktigste aktive ingrediensen i så dyre medisiner er pankreatin. Jeg ser ingen grunn til å betale for mye. I tillegg kan pankreatin brukes av veldig små barn på grunn av sin naturlige sammensetning. Selvfølgelig antas det at dyre medisiner er mer renset og fungerer bedre, men jeg tilskriver denne oppfatningen markedsføring av høy kvalitet, som de fleste vanlige mennesker "biter" på.

I lang tid tok jeg analoger av pancreatin, som Mezim og Fistal, til vennen min sa at dette alle var analoger med samme aktive stoff og handlingsprinsippet var det samme for dem. Det viser seg før at jeg bare kastet bort penger, og det tar lang tid å ta medisinen. I denne forbindelse vinner Pancreatin!

Dette er et fantastisk stoff, men det må ikke misbrukes. Ellers vil deres egne enzymer slutte å produseres. Personlig bruker jeg det bare etter støyende høytider, når det tas mye alkohol og uvanlige, fete matvarer. Så, ja, for å lindre denne alvorlige tilstanden og gjøre fordøyelsen normal.

Jeg elsker deilig mat, og som du vet, er ofte deilig mat vanskelig for fordøyelseskanalen, og jeg må ofte ty til å bruke medisiner i tarmene. Jeg kjøper ikke dyre medisiner, men jeg bruker pankreatin. Det hjelper kroppen min perfekt å takle tung mat, og prisen er ganske rimelig.

I veldig lang tid har jeg lidd med mage og tarm, problemet mitt er at jeg må bruke mange nødvendige medisiner, jeg har kronisk gastritt og hyppig fordøyelsesbesvær. Jeg prøvde andre medisiner, men slo meg til ro med Pancreatin. Til prisen er det veldig overkommelig for meg, men i egenskapene er det ikke dårligere enn importerte kolleger. Kommentaren sier at du må ta to piller, men en er nok for meg. Smertene forsvinner, og fordøyelsessystemet normaliseres. Jeg tar det bare før måltider, hvis jeg glemte å ta det med en gang, så i tide. Vanligvis venter jeg til magen begynner å oppfatte og fordøye maten godt, og etter det fortsetter jeg å ta pillene i 2-3 dager til, og så slutter jeg å ta dem en stund.

En veldig effektiv medisin for overspising. Fremmer magen ved å fordøye mat, eliminerer halsbrann, kvalme. De tar også stoffet for problemer med bukspyttkjertelen. Dette er et budsjettmessig og veldig effektivt stoff, men du må oppsøke lege før du bruker det, siden det har bivirkninger.

Pancreatin er perfekt for både sunne mennesker og de med helseproblemer. Først av alt, for ikke å føle tyngde etter en fest eller en tur til naturen. Generelt sett inneholder pankreatin enzymer som kroppen vår produserer for å fordøye maten. Og under en funksjonsfeil i kroppen eller en overflod av fet mat, er kroppens egne enzymer ikke nok. Og hvis du tar pankreatin før måltider, vil prosessen med å fordøye mat være mye lettere for kroppen. Jeg anbefaler alle. Nå er kebabsesongen åpen og pankreatin er mer relevant enn noen gang.

Pankreatin er medisinen mamma tar. Hun har tarmproblemer. Hun kan ikke spise mye stekt mat, men hun hører ikke på legenes råd og påminnelsene mine. Medisinen normaliserer raskt fordøyelsen og normaliserer arbeidet med indre organer og kjertler. Det var ingen bivirkninger.

Rimelig, effektiv, håndgripelig. Og viktigst av alt, det er sjekket. Og en viktig egenskap er fraværet av bivirkninger. Og dette antyder at du fra tid til annen kan ty til det for forebyggende formål. Men dette er medisinens grunnleggende øyeblikk - gjør ingen skade. Som de sier, gjorde det ikke verre - allerede bra. Og nå, når nyttårsferien nærmer seg, tenker jeg å fylle på dette stoffet. Ferier er alltid for mye. Og derav gastrisk dysfunksjon. Og hva vil hjelpe deg med å takle dette? Pankreatin. Det er bare ikke klart hvorfor det ennå ikke har begynt å frigjøres i kapsler? En ubehagelig (men fortsatt tålelig) "men" han har - en spesifikk sekretorisk gustatorisk kvalitet på tungen. Og da ville kapslene komme godt med.

Jeg tok pankreatin i nesten en måned fra kronisk pankreatitt, magen absorberte ikke maten godt - dette er et legemiddel mot betennelse i bukspyttkjertelen, etter å ha tatt det, fordøyes normaliseringen og det var ingen oppblåsthet, som jeg vanligvis gjorde etter å ha spist. Jeg tar det også fra fet mat eller under en festlig fest. Og så du må ta vare på helsen din, du kan ikke kjøpe helse for penger.

en gjest

Normalt middel etter overspising eller, enda bedre, før det. Pankreatin lindrer tyngde i magen og eliminerer andre problemer forbundet med overspising. Sammenlignet med importerte kolleger er det veldig rimelig.

Jeg tar Pancreatin med på alle høytider og høytider. Jeg har aldri blitt behandlet med det, men på grunn av en syk bukspyttkjertel tar jeg det med mat når jeg spiser noe fet eller krydret. Hvis jeg ikke drikker det, vil jeg føle meg kvalm, kaste opp osv., Og med disse pillene kan jeg spise hva som helst. I tillegg er pankreatin mye billigere enn sine kolleger, og effekten er den samme. For første gang ble det foreskrevet til barnet vårt etter behandling av laryngitt for å normalisere fordøyelsen med en halv tablett. Veldig praktisk - en stor pakke - den varer lenge og prisen er hyggelig. Ingenting verre enn den samme mezim eller pangrol, som blir tilbudt oss så aktivt på apotek hver dag.

Slipp skjemaer

DoseringEmballasjeOppbevaringSalgHoldbarhet
10, 20, 30, 50, 60

Instruksjoner for bruk av pankreatin

Kort beskrivelse

Pankreatin er et fordøyelsesenzymmiddel som brukes for utilstrekkelig sekretorisk aktivitet i bukspyttkjertelen, så vel som for alle slags dyspeptiske lidelser. Pancreatin er mye bedre kjent for et bredt spekter av gjennomsnittlige besøkende til poliklinikker under varemerket Mezim til den tyske farmasøytiske giganten Berlin Chemie, men det er profeter i deres hjemland (under handelsnavnet Pancreatin, legemidlet produseres utelukkende i Russland). Så den farmakologiske effekten av dette legemidlet er forbundet med erstatning av enzymer som utskilles under normale forhold av bukspyttkjertelen, som, som du vet, er en av de viktigste deltakerne i fordøyelsesprosessen. Pankreatin kompenserer for mangelen på eksokrin aktivitet av dette enzymet "generator", har en proteolytisk (nedbrytning av proteiner), amylolytisk (nedbrytning av stivelse) og lipolytisk (nedbrytning av fett). Pankreatin inneholder fire fordøyelsesenzymer (trypsin, chymotrypsin, amylase, lipase), på grunn av hvilket protein brytes ned til aminosyrer, fett til fettsyrer og glyserol, stivelse til monosakkarider og dekstrin. I tillegg til dets destruktive funksjoner i ordets gode forstand, normaliserer pankreatin fordøyelseskanalens funksjonelle tilstand, optimaliserer fordøyelsesprosessen.

Enzymet trypsin hemmer den stimulerte sekresjonen av bukspyttkjertelen og har en smertestillende effekt.

Pancreatin er tilgjengelig som entero-belagte tabletter. I dette tilfellet bestemmer produsenten at doseringsformen ikke oppløses i det aggressive sure miljøet i magen, men begynner å frigjøre det aktive stoffet når det kommer inn i det "vennlige" alkaliske miljøet. Det er best å ta pankreatin under eller umiddelbart etter et måltid med en ikke-alkalisk drink (fruktjuice eller vanlig vann). Dosen i hvert tilfelle bestemmes av legen. I henhold til generelle anbefalinger for voksne er det 2-4 tabletter 3-6 ganger om dagen med en maksimal dose på 16 tabletter. For barn over 6 år er pankreatin bare indikert i samråd med lege. Som regel foreskriver han 1 tablett 3 ganger om dagen i standardsituasjoner. Varigheten av behandlingsforløpet kan variere innenfor et ganske bredt område: fra 2-3 dager (når du korrigerer fordøyelsesprosessen på grunn av diettforstyrrelser) til flere måneder eller til og med år (med erstatningsterapi kontinuerlig).

Farmakologi

Enzymatisk middel. Inneholder bukspyttkjertelenzymer - amylase, lipase og proteaser, som letter fordøyelsen av karbohydrater, fett og proteiner, noe som bidrar til deres mer fullstendige absorpsjon i tynntarmen. Ved sykdommer i bukspyttkjertelen kompenserer det for mangel på eksokrin funksjon og bidrar til å forbedre fordøyelsesprosessen.

Farmakokinetikk

Slipp skjema

Enterisk belagte tabletter1 fane.
pankreatin125 mg

10 deler. - konturert celleemballasje (1) - papppakker.
10 deler. - konturcelleemballasje (2) - papppakker.
10 deler. - konturcellepakker (3) - papppakker.
10 deler. - konturcellepakker (5) - papppakker.

Dosering

Dosen (i form av lipase) avhenger av alder og graden av mangel på bukspyttkjertelen. Gjennomsnittsdosen for voksne er 150 000 E / dag. Med fullstendig insuffisiens i bukspyttkjertelens eksokrine funksjon - 400 000 U / dag, som tilsvarer det daglige behovet for en voksen for lipase.

Maksimal daglig dose er 15 000 U / kg.

Barn under 1,5 år - 50000 U / dag; over 1,5 år gammel - 100.000 U / dag.

Varigheten av behandlingen kan variere fra flere dager (hvis fordøyelsesprosessen forstyrres på grunn av diettfeil) til flere måneder eller til og med år (hvis konstant erstatningsterapi er nødvendig).

Interaksjon

Ved samtidig bruk med antacida som inneholder kalsiumkarbonat og / eller magnesiumhydroksid, er det mulig å redusere effekten av pankreatin.

Ved samtidig bruk er det teoretisk mulig å redusere den kliniske effekten av akarbose.

Med samtidig bruk av jernpreparater er det mulig å redusere absorpsjonen av jern.

Bivirkninger

Når det brukes i moderate terapeutiske doser, observeres bivirkninger hos mindre enn 1%.

Fra fordøyelsessystemet: i noen tilfeller - diaré, forstoppelse, følelse av ubehag i magen, kvalme. Årsak-virkning-forholdet mellom utviklingen av disse reaksjonene og virkningen av pankreatin er ikke fastslått. disse fenomenene refererer til symptomer på eksokrin bukspyttkjertelinsuffisiens.

Allergiske reaksjoner: i noen tilfeller - hud manifestasjoner.

Fra siden av metabolismen: ved langvarig bruk i høye doser kan hyperuricosuria utvikle seg i for høye doser - en økning i nivået av urinsyre i blodplasmaet.

Andre: ved bruk av pankreatin i høye doser hos barn, kan perianal irritasjon oppstå.

Indikasjoner

Mangel på eksokrin bukspyttkjertelfunksjon (inkludert kronisk pankreatitt, cystisk fibrose).

Kroniske inflammatoriske-dystrofiske sykdommer i mage, tarm, lever, galleblære; tilstander etter reseksjon eller bestråling av disse organene, ledsaget av nedsatt fordøyelse av maten, flatulens, diaré (som en del av kombinasjonsbehandling).

For å forbedre fordøyelsen av mat hos pasienter med normal mage-tarmkanalfunksjon i tilfelle feil i ernæring, samt i tilfelle nedsatt tyggefunksjon, tvungen langvarig immobilisering, en stillesittende livsstil.

Forberedelse til røntgen- og ultralydundersøkelse av bukorganene.

Kontraindikasjoner

Applikasjonsfunksjoner

Påføring under graviditet og amming

Sikkerheten ved bruk av pankreatin under graviditet er ikke undersøkt nok. Påføring er mulig i tilfeller der den forventede fordelen for moren oppveier den potensielle risikoen for fosteret.

I eksperimentelle studier ble det funnet at pankreatin ikke har en teratogen effekt..

Påføring hos barn

spesielle instruksjoner

Anbefales ikke til bruk i den akutte fasen av kronisk pankreatitt.

Ved cystisk fibrose bør dosen være tilstrekkelig med mengden enzymer som er nødvendige for absorpsjon av fett, med tanke på kvaliteten og mengden mat som forbrukes..

Ved cystisk fibrose anbefales ikke bruk av pankreatin i doser på mer enn 10 000 U / kg / dag (i form av lipase) på grunn av økt risiko for å utvikle strikturer (fibrøs kolopati) i ileocecal og i stigende kolon.

Med høy lipaseaktivitet i pankreatin øker sannsynligheten for forstoppelse hos barn. Å øke dosen av pankreatin i denne kategorien av pasienter bør utføres gradvis..

Gastrointestinale sykdommer kan forekomme hos pasienter med overfølsomhet overfor pankreatin, eller hos pasienter med en historie med mekonium ileus eller tarmreseksjon.

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt

Hvorfor kommer gasser ut med forstoppelse, men resten ikke?

Mest sannsynlig er det ingenting galt med det. Hvis stolen er minst to ganger i uken, regnes dette ikke som forstoppelse i medisinen. Avføringsfrekvens er en individuell ting, det skjer hos forskjellige mennesker på forskjellige måter, det kan endres med alderen.

Dysbakteriose

På TV kan du ofte se annonser om alle slags rettsmidler mot en så forferdelig sykdom som dysbiose. Imidlertid eksisterer en slik diagnose ikke i den internasjonale klassifiseringen av sykdommer.