Spørsmål

Vsd og svimmelhet anmeldelser

Mangel på luft, rask hjerterytme, svakhet. Det begynte for omtrent 2 år siden med stresset på jobben. Så gikk det. Siden da vises mangelen på luft noen få måneder i 5-10 dager og forsvinner. Men den nåværende fasen har pågått i tre uker og går ikke bort. Jeg vil alltid gjesp, men luften går ikke. Pluss svakhet. På jobben er det umulig å konsentrere seg, du tenker bare på hvordan du har nok luft.

Mangel på luft gir meg mest symptom. På gaten går du og misunner selv de gamle menneskene på at de kan puste fritt. Her om dagen var jeg på bussen, jeg trodde jeg ville kveles i det hele tatt.
Bestått alle leger, samt astmatest. Alle organer er normale. Livstrykket mitt er normalt.
Jeg la merke til at når du glemmer problemet, virker det ikke så mye. Men dette fungerer sjelden. Under søvn er det ingenting, gudskjelov, men en time eller to etter å ha våknet igjen, er det mangel på luft..

Jeg trodde jeg var den eneste og at dette er en sjelden sykdom og bare hos gamle mennesker. Og så googlet jeg - mange har dette.
Jeg fikk forskrevet antidepressiva og fikk beskjed om å lete etter noen kurs eller øvelser "for å løfte blokaden." Så langt hjelper ikke noe mye. Jeg har samlet noen råd til meg selv: om Kuropatov, om "magepuste", hva kalium, kalsium og magnesium jeg skal ta. Jeg skal prøve. Vi må tenke på hvor vi skal begynne. Jeg var overrasket over at det ser ut til at sykdommen ikke er dødelig, men i det 21. århundre finnes det ingen kur mot den. Og jeg skjønte også at bare jeg selv kan hjelpe meg selv, ikke legene..

Føler du deg panisk? Hvordan si det. Det skjer. Men ikke så ofte.

VSD, svimmelhet

Så jeg fant også i nevrologisk medisinsk senter om Amundsen gjør
VESTIBULÆR OG OCKULATORANALYSE (funksjonell diagnostikk)
1. Standardkompleks

Standardkomplekset inkluderer tester:

spontan nystagmus test; fast blikkprøve; jevn sporingstest; saccades test;
optokinetisk test; posisjonstester; Dix-Hallpike test; bithermale kaloriprøver.


2. Redusert kompleks (uten kaloriprøver)

Har noen gjort eller vil ha nok MR eller ultralyd for en start, det vil si at det er bedre enn MR ja?

VSD eller hvordan jeg gradvis døde

God dag! Dette er mitt første innlegg her. Dette innlegget vil være ganske langt, men jeg håper at jeg vil hjelpe noen i det minste litt med å finne ut av det..

Det var en vakker novemberkveld, som var min første PA. I det øyeblikket var jeg sammen med bestemor i landsbyen og gikk til badehuset. Jeg var ferdig med alle prosedyrene og var i ferd med å dra, da det plutselig mørknet i øynene mine, og jeg husker hvordan jeg åpnet øynene mine og det var skrikene fra mor og bestemor. Etter at jeg reiste meg, var det til og med en slags munter, tror du, varme, på grunn av dette falt jeg. Ja. Moroa min endte raskt om natten, da "mitt hjerte fanget" i de 16 årene jeg var. Jeg løftet absolutt alle, hendene mine skjelver, kald svette, brystsmerter, og jeg begynte å løpe som gal fra hjørne til hjørne) Jeg forklarte meg selv at på denne måten roer jeg meg i det minste litt. De turte ikke å ringe ambulanse, og etter en times jogging rundt i huset var det lettere for meg, jeg drakk validol og sovnet. Dagen etter gikk jeg rundt badehuset, klarte nesten ikke å puste, det var vanskelig. Og straks droppet vi alt og gikk for å bli undersøkt.

Jeg kom til klinikken, hvoretter tanten min ropte på meg at jeg fremdeles var ung og “tok tiden deres”. Som et resultat hadde jeg perfekte tester på hendene mine (både for hormoner og OAC), EKG viste en liten takykardi, og jeg var glad for at jeg fortsatt ville leve (da var det så forferdelige tanker). For å feire gikk jeg for å møte moren min fra jobb og fra begynnelsen. Alt helt fra begynnelsen. Igjen hjertet, igjen er det umulig å puste, nå ble også venstre hånd tatt bort. Hva mener du, jeg "dør", det er på tide å komme inn på Internett og lese alt tullet, hvoretter det definitivt vil være et hjerteinfarkt. Mor ringte ambulanse, de tok meg med til sykehuset, hvor de gjorde et EKG, en ultralydskanning og sendte meg hjem. Legg merke til at det ble lett for meg igjen etter at jeg fant ut at alt var normalt. Ikke lenge, skjønt. En uke senere sitter jeg og tok tak i venstre hånd, hun var rett og sløv, hodet mitt vondt. Alle symptomene på hjerneslag er der. Igjen rystet jeg alles nerver, de ringte ikke ambulanse. Som et resultat gikk jeg hele dagen som en pasient og smilte i speilet, ettersom jeg hadde lest at en av sidene nekter. Dagen etter dro vi igjen til sykehuset for å se en nevrolog som sa at jeg hadde VSD. Hun foreskrev Cytoflavin og Phenibut. Sa å drikke en måned, og alt vil være bra (ja, ja) Selvfølgelig var denne måneden ikke så forferdelig, selv PA var ikke der. Men etter det nye året, da kurset tok slutt, begynte alt. Og å, så tøft. Jeg sitter på en fantastisk kveld, igjen på jakt etter alle slags sår på Internett, og jeg merker at jeg er litt falsk og verden rundt meg også (senere fikk jeg vite at dette er derealisering og depersonalisering). Panikk, jeg løp til bestemoren min, jeg hører henne, men som om dette generelt er en fremmed. Skummelt. Jeg ser ut til å forstå at alt er så kjent for meg, men så langt unna. Hun begynte å gråte og tenkte at jeg ville dø. Det varte til klokken 02.00. Og så begynte søvnproblemene mine, noe som svekket tilstanden min betydelig. Jeg var redd for å sovne, og tenkte at i søvnen min ville jeg dø. Jeg sov ikke hver natt, til slutt gikk jeg ut i 5 minutter og hoppet skarpt, fra følelsen av at hjertet mitt hadde stoppet. Og så sov jeg ikke hele natten. Det varte til januar (den mest forferdelige måneden i livet mitt, husker jeg med tårer). Vi begynte å besøke klinikker igjen, fant osteokondrose i cervikal og thorax ryggrad, skoliose på 2 ss. Som et resultat la de på portalen til det kardiologiske sykehuset. Mens vi reiste til sykehus, opplevde jeg 5 PA per dag. De kom slitne, alle sov, og jeg, jeg satt i hjørnet og ristet av frykt. De siste dagene før sykehuset var bokstavelig talt helvete. Jeg lå hele dagen, jeg var redd for å reise meg på grunn av en overveldende frykt for at jeg nå skulle kollapse av svakhet, temperaturen hoppet fra 35 til 38, jeg husker hvordan pappa ringte for å gå en tur (de har vært skilt med mamma i 4 år allerede), og jeg gikk ut i tårer og sa ikke et ord, jeg gikk bare, og var redd for å falle rett på gaten. For første gang brydde jeg meg ikke om utseendet og hva jeg sier. På kvelden var situasjonen oppvarmet og trykket hoppet fra 110 til 140+. Igjen PA, igjen tårer, igjen dereal. Jeg begynte å sitte på piller igjen, jeg drakk sannsynligvis omtrent 10 stykker om dagen, hvoretter hele kroppen var fryktelig beruset. Det kom til og med til det punktet at jeg leste på vittige nettsteder at mange føflekker betyr kreft, og kreftfobi begynte. Pa, internett, frykt, PA og om igjen. Denne onde sirkelen tok ikke slutt. Heldigvis dro jeg på sykehuset i slutten av januar, og for første gang begynte jeg å sove, spise og bare puste normalt til slutt. Og de behandlet meg ikke. Vel, ja, vitaminer ble injisert og brom, + undersøkelser, hvor de fant små problemer med mage-tarmkanalen og en arachnoid retrocebellar cyste i hodet, knuter i skjoldbruskkjertelen. Og selv det skremte meg ikke, PA fordampet, foreskrev behandling og ble utskrevet 2 uker senere. Jeg kom ut som en mann, nå har jeg ingen PA og helseproblemer generelt. Etter sykehuset foreskrev de meg cinnarizine, neurobeks neo, kudesan, cartan (Kanskje noen kommer til nytte). Men alt dette er vitaminer med unntak av cinnarizin. Nå har jeg svakheter, med svimmelhet og ubehag, men jeg er glad selv det, for den skrekken kommer aldri tilbake.

Hva vil jeg si fra dette? Vennligst ikke gjør feilene mine, det er bedre å finne gode leger eller gå til sykehuset, hvor du vil bli undersøkt fullstendig. Ikke gå til ikke-poliklinikker der leger ikke behandler, og kan ikke engang nevne riktig diagnose, og til og med forklare at VSD er en svikt i det autonome systemet, dette er ikke en sykdom, men bare en tilstand på grunn av alle belastninger og manglende overholdelse av regimet. Ikke prøv å sitte som meg på noen piller. OG DET VIKTIGSTE TING: IKKE SITT PÅ STEDER HVOR NOEN SMERTE ER FATALSYK Spesiell takk for at du leser dette til slutt, du er en sterk person)

DUZZER, PANIKANGÅR, VSD

www.preobrazhenie.ru - Klinisk transformasjon - anonyme konsultasjoner, diagnose og behandling av sykdommer med høyere nervøs aktivitet.

  • Hvis du har spørsmål til konsulenten, kan du spørre ham via en personlig melding eller bruke skjemaet "still et spørsmål " på sidene på nettstedet vårt.


Du kan også kontakte oss på telefon:

  • 8 495-632-00-65 Flerkanal
  • 8 800-200-01-09 Gratis samtaler innen Russland


Spørsmålet ditt blir ikke ubesvart!

Vi var de første og er fortsatt de beste!

Svimmelhet, VSD, somatisk


Nevrologi og nevrokirurgi Fora: Forum for kommunikasjon mellom nevrologer og nevrokirurger, Manuell terapi

Forum Søk
Avansert søk
Finn alle takkede innlegg
Søk i dagbøker
Avansert søk
Gå til side.
Side 1 av 212>

god ettermiddag.
23 år gammel, kvinne, vekt 64, høyde 176

Hodet snurrer, ikke krampaktig, men hele tiden. Føler deg rockende, storm i havet.
Det hele startet for 5 år siden. Jeg hadde influensa på beina, det kan sees på som en komplikasjon. Kriser av hypertensiv type begynte. Ved et normalt arbeidstrykk på 120-110-80-70 var det et tilfelle 180-90. De tok meg med til sykehuset, lå der, fant ingenting. Vi setter VSD. PA begynte. Undersøkt av kardiologer, gjorde datatomografi. Det er greit. Jeg følte meg så som så, men jeg klarte på en eller annen måte å leve med det. Svømmebasseng, ski, sport. For en måned siden, i bassenget, hoppet enten et angrep fra PA eller trykket - jeg følte meg dårlig. Så så det ut til å passere. Men fra det øyeblikket dukket denne følelsen av rulling opp, som om alle gjenstander foran øynene mine svømte sakte. En gang sterkere, en gang svakere, men slipper aldri løs. Og i hodet mitt er det som om hjernen snur. Samtidig lider jeg ikke av hodepine absolutt.
Trykket er normalt, 120-80. Med jevne mellomrom, på bakgrunn av svimmelhet, oppstår PA. Men jeg har på en eller annen måte allerede lært hvordan jeg skal takle dem, men denne følelsen av å skremme og i tillegg, som en mistenkelig person, forårsaker negativ.
Jeg var hos nevrolog. Hun sa at alle nevrologiske undersøkelser (berører nesetippen, banker på kneet med den andre foten) jeg utfører rent og hun har ingenting å klage på. Men samtidig, selv i resepsjonen hennes, er jeg som i en båt til sjøs i en rullende.

Analyser:
Totalt blod er normalt
Biokjemi er normalt
Skjoldbruskhormoner er normale

Ekko hodet mitt.
Ingen signifikant forskyvning av midtlinjestrukturene ble funnet. Det var ingen tegn til hydrocefalus. Tredje ventrikkel 4,8 mm.

Har gjort en UZDG.
Fant en slags asymmetri. Vi så på den gamle UZDG (for 5 år siden) sa at det ikke kunne være grunnen, ingenting seriøst.

De tok et bilde av livmorhalsen. Med funksjonell belastning.
De skrev til slutt: spondyloarthrosis of the cervical ryggraden. Ustabilitet c3 c4 c5 c6 c7. Fullt bevegelsesområde. De sa heller ikke noe kriminelt.

Sa VSD. Jeg, faktisk også, som kjenner meg selv mistenksom, har en tendens til å tenke at min somatiske raser. Men dårlige tanker vandrer rundt.
Tror du det er nødvendig å gjøre en MR eller hvordan CT for 5 år siden?
Eller, etter at undersøkelsene allerede er utført, ikke tenk på forferdelige sykdommer og hjernesvulster. Er de indirekte ekskludert av samme ECHO-m? Kjør rolig til sjøen og øv på meditasjon?

De registrerte seg for meg:
10 injeksjoner av cerebrolysin (deretter en måned med piracetam)
betamax 50 mg 2 per dag
cinnarizine 1 tablett 3 ganger daglig

Ærlig talt, jeg drikker i en uke, stikk - null effekt. Generelt.
En annen lege foreslo å legge til: fenibut og en kardiolog: en fjerdedel av sotalex (takykardi er tilgjengelig).

Midler for å forbedre hjernesirkulasjonen Mexidol - gjennomgang

Det er mange av oss VSD. Kan ikke puste fullt ut? Frykt, panikkanfall, svimmelhet, hjerte. Hva som virkelig hjelper og hva som er en dummy?

Hilsen kjære lesere.

Hvis du så her, er du også bekymret for problemet med VSD. Jeg vil si med en gang at jeg ikke vil tygge uanstendighet og teori, fordi, som ordtaket sier: "ikke lær en forsker," så du bør være klar over hva det er og hva det spises med)

Mest sannsynlig fikk du, akkurat som meg, denne diagnosen (som, som det viste seg nylig, ikke er en diagnose i det hele tatt). Så "Gratulerer!" i denne anmeldelsen er jeg søsteren din i ulykke)

Generelt er dette ikke i det hele tatt morsomt, dessverre, monsteret ved å klikke på VSD fanger flere og flere mennesker, det er på tide for en slags vaksine, å finne på noe fra denne masseinfeksjonen.

Min personlige VSD-tragedie er denne:

Det hele startet for noen år siden, etter flere år med å leve i konstant stress og spenning, en rekke ulykker og sjokk. Nervesystemet, som et ødelagt skip, ga et hull som vann strømmet gjennom og strømmet gjennom, og fylte alle tomrommene i min sjelefred. Som et resultat ble skipet mitt senket, nervesystemet sa: "Hei, VSD!" og falt i de seige potene til denne despadaen med alle de medfølgende "blomster og bær"

1. Jeg ble for sentimental, jeg kunne være opprørt til tårer over enhver bagatell.

2. Det var alltid en uforklarlig indre bekymring for deg selv og kjære

3. Jeg ble kortsiktig og irritabel for ingenting

4. Dårlig søvn, vanskelig stigning

Ut av det blå begynte panikkanfall: Jeg skreller potetene - en uforklarlig frykt ruller over, jeg begynner å mangle luft, jeg prøver å puste dypt inn, men det fungerer ikke, hele tiden som om jeg savner det. Som om innåndingen ikke er full, som om noe hindrer lungene i å fylle seg. Derfor oppstår frykten for kvelning, tap av bevissthet eller til og med døden. Dette fortsetter i en sirkel: du prøver å puste, det er ikke nok luft, ingenting fungerer, du er veldig redd for dette, hjerterytmen din blir raskere, hodet ditt snurrer, du vet ikke hva du skal gjøre - du blir grepet av en forferdelig panikk, du er redd for at du vil kveles og dø. Og så i en sirkel, i en sirkel, i en sirkel. noen ganger dør du av panikk, selv hjertet ditt begynner å verke, dette er generelt slutten, i et slikt øyeblikk blir panikken en billion ganger, noen ganger prøver du så ofte uten hell å puste inn, fylle lungene med luft at hodet begynner å spinne, og dette igjen, øker panikkanfallet selv i en billion tid.

La oss kalle denne tilstanden "Karusell", fordi disse manifestasjonene går i en sirkel, og du vet ikke når all denne skammen endelig vil stoppe.

Dette handler kort og godt om følelsene mine og de første slike håndfaste manifestasjonene av diagnosens mirakel))

Selvfølgelig endte ikke alle disse "bærene" på poteter, men gikk langt utover kjøkkenet og til og med leiligheten.

Snart kunne jeg ikke lenger trygt handle. Svimmelhet, kortpustethet, deretter hjertebank, frykt og panikk fulgte meg selv når jeg handlet. Noen ganger virket det som om jeg var i ferd med å miste bevisstheten og besvime. Jeg måtte enten bite leppene hardt, eller klype for å på en eller annen måte få meg til sansene. Eller når alt snurret og var på randen av store problemer, måtte jeg sitte på huk. Først da ble det lettere, og slapp så. Du setter deg ned på bakbenet som om du vurderer noe interessant, noe som ikke er til tross for de nedre hyllene i butikken (og søppel om at det kan være størrelse 60 herrebukse, fotdeodorant eller toalettrengjøringsmiddel) Det viktigste i øyeblikket er å sette seg ned. Det var den eneste frelsen.

Kjøkken med poteter, butikker, denne jævla av VSD var ikke begrenset. Han kravlet seg inn i bilen.

De. til det øyeblikket jeg sitter i passasjersetet i bilen, er alt mer eller mindre tolerant og forutsigbart. Vel, som kjøkken, vel, som en butikk, til helvete med det, jeg blir vant til det, jeg vet hva jeg kan forvente!

Og her er det viktigste, hvis bilen begynner å bevege seg, går jeg som passasjer, det er det. hei igjen, karusell. Mangel på luft, rask puls, noen ganger smerter i hjertet var forbundet både i en sirkel og i en sirkel, alt det samme baida. Og så, i ALLE biler.

Kjøkken med poteter, butikker, en tur i bilen. Du tror det er alt. Ha ha! Uansett hvordan!

Generelt er dette kanskje det mest "morsomme". For å kunne reise flere stasjoner på t-banen, måtte jeg til tider gå av på hver stasjon! Vandre rundt i lobbyen frem og tilbake, og bare etter slike turer, gå allerede på et nytt tog og fortsett. Det beste er selvfølgelig å stå, for av en eller annen grunn er det roligere, som når du går ut og alt blir bra. Så reisen, som varer 15 minutter, kan ta dobbelt så lang tid for meg. Og hvis toget stoppet i tunnelen av tekniske årsaker. Om. det er generelt en sang. Til alle gleder i den allerede smertefulle kjente karusellen strømmet svetten inn.

Det kom til det punktet at jeg hele tiden syklet t-banen med Validol i vesken min og Gud forby glemme ham hjemme (når VSD vet at du har noen medisiner med deg, oppfører han seg mer anstendig). Det var sant at jeg tok halvparten av pillen bare 1 gang, og på en eller annen måte trengte jeg det ikke. Men ja, Walidols veske stinket bra)

Og det er ikke alt.

VSD begynte å plage meg, som de sier: "For en drøm å komme" I bokstavelig forstand, når jeg allerede ligger i sengen om natten, klar til å falle i morfeusens armer og da. mangel på luft, mislykkede forsøk på å puste til slutt, frykt for kvelning og panikk. til venstre for ham.

Og en gang skjedde en slik historie med meg.

En sommer i juni dro mannen min og jeg til dachaen. Der bestemte de seg for å ri vekk fra kjas og mas. Vi kjørte og kjørte, og til slutt ble vi så anstendig fra sivilisasjonen. Og her er det igjen. På den tiden ble følelsesløshet i ekstremiteter lagt til karusellen, hendene og føttene ble bomullete, gåsehud løp, jeg var kald og blek. Jeg husker at selv da gjorde hjertet mitt veldig vondt, det var til og med vondt å puste inn og sååå skummelt. Jeg var veldig redd for at dette var alt, og ingen medisiner, ingen ambulanse, ingen sykehus, ingen profesjonell hjelp i mange kilometer, ingen ville redde meg.

Det var virkelig skummelt. I det øyeblikket fant jeg styrken, gikk ut av bilen i luften, og etter en stund lettet jeg. Etter det tenkte jeg hardt og seriøst.

Etter det, i tillegg til Validol, bærer jeg Corvalol med meg, bare i tilfelle) Men utenfor byen ser det ut til at jeg aldri hadde sjansen til å akseptere det)

Det var et kokepunkt, jeg skjønte at det ikke var noen måte å leve med dette lenger, og noe som trengte å bli gjort. I tillegg begynte smerter til venstre under ribbeina å dukke opp oftere og oftere under karusellen, noe som i seg selv er en alvorlig grunn til å kontakte spesialister, fordi du forstår med hodet at de ikke tuller med hjertet.

Det første som kom opp i tankene mine var en tur til en terapeut og en forespørsel om å henvise til en kardiolog.

Bestemorterapeut lyttet nøye til meg. Hun lo og sa at alt er klart med meg, at jeg er psykopat og jeg har VSD. Men bare i tilfelle hun ga en instruksjon om å gjøre et kardiogram.

Av medisinene foreskrev hun Afobazol i 2-3 måneder, og bytt deretter om nødvendig til Tenoten. og alt

Hva tror du? Jeg kjøpte Afobazol, og etter en stund hjalp han meg med å bli kvitt VSD. Monsteret mitt er borte. Jeg glemte ham virkelig et helt år så sikkert.

Men tiden fløy forbi. og så kom han tilbake for å angripe meg med fornyet kraft (

Fra gammelt minne kjøpte jeg Afobazol. Jeg drakk to pakker, hjalp ikke (jeg kjøpte en annen pakke Tenoten. Jeg ødela magen min ((

Gå til en annen terapeut, så har jeg et våpen i form av Mexidol! Selv om terapeuten til å begynne med ønsket å skrive til meg en resept på Phenibut, som hun selv tar (men etter klagene mine om smerter i magen, endret hun meg av en eller annen grunn, skjelte meg ut for at jeg tok Afobazol og Tenoten alene, og sa at det var de som kunne påvirke magen min så mye)

bonus ga meg en retning på ultralyd i bukhulen)

HVORDAN LEVERE DET OG HVORDAN DU KURER DET. VSD, osteokondrose og panikkanfall.

Jeg skriver til forumet, for zat... hala meg selv og mine kjære ved spørsmålet om hva som skjer med meg. Kanskje jeg ikke er her, selvfølgelig, men på et spesielt forum. Men jeg skal prøve. Jeg advarer deg med en gang, jeg skriver mye, for de som ikke er interessert, ikke les. Det hele startet med søvnløshet og en nervøs tilstand av enhver grunn. Irritert med barnet og kjære. Jeg trodde jeg skulle hvile på nyttårsferien, og alt vil gå. Vi dro til foreldrene våre, vi hadde et flott nyttår. Vi bestemte oss for å forlate sønnen vår i tre dager, og dro hjem for å tilbringe tid sammen. Alt var fantastisk. Men da jeg kom tilbake om natten, hadde jeg et angrep. Jeg kunne ikke sove, så sovnet jeg ut og så ut til å falle gjennom et sted og jeg hadde ikke nok luft, jeg kvelte. Jeg reiste meg, desorientering og tåke i hodet. Som et resultat var trykket 150, pulsen var 130, hele kroppen ristet og en ambulanse ankom. EKG er ikke noe seriøst. Corvalol skje og trykkpiller. Jeg tenkte, ok, den som ikke skjer - 30 år - en hypertensiv krise vil passere. Men etter noen dager skjedde alt igjen, og deretter flere ganger om dagen. Ambulanse igjen. Legen lyttet til meg med irritasjon, glysin og diagnosen VSD.

Jeg ringte mamma til å sitte sammen med sønnen mens jeg løp til legene. Gjenværende EKG, analyser er normale, skjoldbruskkjertel også. Det eneste det viste seg fra resultatene av reoencefalografi er at hjernen får dårlig oksygen og det er en krampe i blodkarene, så trykket hopper, og dette er ikke mitt første år. Vel, røntgen viste også osteokondrose i livmorhalsens første trinn. andre til syvende ryggvirvlene.
Ok, dritt, men selvfølgelig var jeg lei meg. Som et resultat: livet mitt har blitt en tinnplate. Jeg kan ikke gå til butikken, til poliklinikken, for selv der hadde jeg allerede disse angrepene. Det hele starter med svimmelhet og mangel på luft, deretter trykk. Og det verste er at jeg er redd for å sovne, fordi jeg begynner å mislykkes, og som om jeg glemmer og ikke kan puste! Jeg er desperat! Mannen min tror nok at jeg mister tankene. Corvalol, tabletter, trykkmåleapparater. Jeg er fra en munter, aktiv, atletisk, ung, forvandlet til et gammelt vrak. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Jeg antar at jeg trenger en psykoterapeut. Men jeg trenger absolutt hjelp.

VSD eller hvordan jeg gradvis døde

God dag! Dette er mitt første innlegg her. Dette innlegget vil være ganske langt, men jeg håper at jeg vil hjelpe noen i det minste litt med å finne ut av det..

Det var en vakker novemberkveld, som var min første PA. I det øyeblikket var jeg sammen med bestemor i landsbyen og gikk til badehuset. Jeg var ferdig med alle prosedyrene og var i ferd med å dra, da det plutselig mørknet i øynene mine, og jeg husker hvordan jeg åpnet øynene mine og det var skrikene fra mor og bestemor. Etter at jeg reiste meg, var det til og med en slags munter, tror du, varme, på grunn av dette falt jeg. Ja. Moroa min endte raskt om natten, da "mitt hjerte fanget" i de 16 årene jeg var. Jeg løftet absolutt alle, hendene mine skjelver, kald svette, brystsmerter, og jeg begynte å løpe som gal fra hjørne til hjørne) Jeg forklarte meg selv at på denne måten roer jeg meg i det minste litt. De turte ikke å ringe ambulanse, og etter en times jogging rundt i huset var det lettere for meg, jeg drakk validol og sovnet. Dagen etter gikk jeg rundt badehuset, klarte nesten ikke å puste, det var vanskelig. Og straks droppet vi alt og gikk for å bli undersøkt.

Jeg kom til klinikken, hvoretter tanten min ropte på meg at jeg fremdeles var ung og “tok tiden deres”. Som et resultat hadde jeg perfekte tester på hendene mine (både for hormoner og OAC), EKG viste en liten takykardi, og jeg var glad for at jeg fortsatt ville leve (da var det så forferdelige tanker). For å feire gikk jeg for å møte moren min fra jobb og fra begynnelsen. Alt helt fra begynnelsen. Igjen hjertet, igjen er det umulig å puste, nå ble også venstre hånd tatt bort. Hva mener du, jeg "dør", det er på tide å komme inn på Internett og lese alt tullet, hvoretter det definitivt vil være et hjerteinfarkt. Mor ringte ambulanse, de tok meg med til sykehuset, hvor de gjorde et EKG, en ultralydskanning og sendte meg hjem. Legg merke til at det ble lett for meg igjen etter at jeg fant ut at alt var normalt. Ikke lenge, skjønt. En uke senere sitter jeg og tok tak i venstre hånd, hun var rett og sløv, hodet mitt vondt. Alle symptomene på hjerneslag er der. Igjen rystet jeg alles nerver, de ringte ikke ambulanse. Som et resultat gikk jeg hele dagen som en pasient og smilte i speilet, ettersom jeg hadde lest at en av sidene nekter. Dagen etter dro vi igjen til sykehuset for å se en nevrolog som sa at jeg hadde VSD. Hun foreskrev Cytoflavin og Phenibut. Sa å drikke en måned, og alt vil være bra (ja, ja) Selvfølgelig var denne måneden ikke så forferdelig, selv PA var ikke der. Men etter det nye året, da kurset tok slutt, begynte alt. Og å, så tøft. Jeg sitter på en fantastisk kveld, igjen på jakt etter alle slags sår på Internett, og jeg merker at jeg er litt falsk og verden rundt meg også (senere fikk jeg vite at dette er derealisering og depersonalisering). Panikk, jeg løp til bestemoren min, jeg hører henne, men som om dette generelt er en fremmed. Skummelt. Jeg ser ut til å forstå at alt er så kjent for meg, men så langt unna. Hun begynte å gråte og tenkte at jeg ville dø. Det varte til klokken 02.00. Og så begynte søvnproblemene mine, noe som svekket tilstanden min betydelig. Jeg var redd for å sovne, og tenkte at i søvnen min ville jeg dø. Jeg sov ikke hver natt, til slutt gikk jeg ut i 5 minutter og hoppet skarpt, fra følelsen av at hjertet mitt hadde stoppet. Og så sov jeg ikke hele natten. Det varte til januar (den mest forferdelige måneden i livet mitt, husker jeg med tårer). Vi begynte å besøke klinikker igjen, fant osteokondrose i cervikal og thorax ryggrad, skoliose på 2 ss. Som et resultat la de på portalen til det kardiologiske sykehuset. Mens vi reiste til sykehus, opplevde jeg 5 PA per dag. De kom slitne, alle sov, og jeg, jeg satt i hjørnet og ristet av frykt. De siste dagene før sykehuset var bokstavelig talt helvete. Jeg lå hele dagen, jeg var redd for å reise meg på grunn av en overveldende frykt for at jeg nå skulle kollapse av svakhet, temperaturen hoppet fra 35 til 38, jeg husker hvordan pappa ringte for å gå en tur (de har vært skilt med mamma i 4 år allerede), og jeg gikk ut i tårer og sa ikke et ord, jeg gikk bare, og var redd for å falle rett på gaten. For første gang brydde jeg meg ikke om utseendet og hva jeg sier. På kvelden var situasjonen oppvarmet og trykket hoppet fra 110 til 140+. Igjen PA, igjen tårer, igjen dereal. Jeg begynte å sitte på piller igjen, jeg drakk sannsynligvis omtrent 10 stykker om dagen, hvoretter hele kroppen var fryktelig beruset. Det kom til og med til det punktet at jeg leste på vittige nettsteder at mange føflekker betyr kreft, og kreftfobi begynte. Pa, internett, frykt, PA og om igjen. Denne onde sirkelen tok ikke slutt. Heldigvis dro jeg på sykehuset i slutten av januar, og for første gang begynte jeg å sove, spise og bare puste normalt til slutt. Og de behandlet meg ikke. Vel, ja, vitaminer ble injisert og brom, + undersøkelser, hvor de fant små problemer med mage-tarmkanalen og en arachnoid retrocebellar cyste i hodet, knuter i skjoldbruskkjertelen. Og selv det skremte meg ikke, PA fordampet, foreskrev behandling og ble utskrevet 2 uker senere. Jeg kom ut som en mann, nå har jeg ingen PA og helseproblemer generelt. Etter sykehuset foreskrev de meg cinnarizine, neurobeks neo, kudesan, cartan (Kanskje noen kommer til nytte). Men alt dette er vitaminer med unntak av cinnarizin. Nå har jeg svakheter, med svimmelhet og ubehag, men jeg er glad selv det, for den skrekken kommer aldri tilbake.

Hva vil jeg si fra dette? Vennligst ikke gjør feilene mine, det er bedre å finne gode leger eller gå til sykehuset, hvor du vil bli undersøkt fullstendig. Ikke gå til ikke-poliklinikker der leger ikke behandler, og kan ikke engang nevne riktig diagnose, og til og med forklare at VSD er en svikt i det autonome systemet, dette er ikke en sykdom, men bare en tilstand på grunn av alle belastninger og manglende overholdelse av regimet. Ikke prøv å sitte som meg på noen piller. OG DET VIKTIGSTE TING: IKKE SITT PÅ STEDER HVOR NOEN SMERTE ER FATALSYK Spesiell takk for at du leser dette til slutt, du er en sterk person)

svimmel. leger setter nevrose!!

  • 28. mars 2013
  • Svar

Vårt valg

Jager eggløsning: follikulometri

Anbefalt

De første tegn på graviditet. Avstemninger.

Sofya Sokolova postet en artikkel i Graviditetssymptomer, 13. september 2019

Anbefalt

Wobenzym øker sannsynligheten for unnfangelse

Anbefalt

Gynekologisk massasje - effekten er fantastisk?

Irina Shirokova postet en artikkel i gynekologi 19. september 2019

Anbefalt

AMG - anti-Müllerian hormon

Sofya Sokolova publiserte en artikkel i Analyser og undersøkelser, 22. september 2019

Anbefalt

Populære emner

Forfatter: PregnantYulya
Opprettet for 21 timer siden

Forfatter: Solen i hendene!
Opprettet for 22 timer siden

Forfatter: Murlynka
Opprettet for 21 timer siden

Forfatter: Snndhdvsm
Opprettet for 18 timer siden

Forfatter: NskMsk
Opprettet for 7 timer siden

Forfatter: Maret
Opprettet for 22 timer siden

Forfatter: Alyonka_Pelenka ❤
Opprettet for 20 timer siden

Forfatter: Annushhka
Opprettet for 20 timer siden

Forfatter: Insomnia
Opprettet for 18 timer siden

Forfatter: Bonney
Opprettet for 11 timer siden

Om nettstedet

Hurtigkoblinger

  • Om nettstedet
  • Våre forfattere
  • Hjelp til nettstedet
  • Reklame

Populære seksjoner

  • Forum for graviditetsplanlegging
  • Basaltemperaturkart
  • Reproduktivt helsebibliotek
  • Anmeldelser om klinikker om leger
  • Kommunikasjon i klubber for PDR

Materialet som er lagt ut på nettstedet vårt er til informasjonsformål og er ment for pedagogiske formål. Ikke bruk dem som medisinsk råd. Å bestemme diagnosen og velge en behandlingsmetode er fortsatt den eksklusive retten til den behandlende legen din!

svimmelhet med VSD og hvordan du skal håndtere det.

ALSULA, skrev 30. august 2011, 23:23

God dag alle sammen!

I nesten et år nå har jeg lidd av VSD (Fictional Dystrophic Syndrome, som det står skrevet på ett nettsted)))).

Først var alt veldig ille, men nå er jeg bare bekymret for svimmelhet og periodevis svimmelhet. Selvfølgelig er det noen ganger PA, men mye sjeldnere enn i begynnelsen.

Si meg, har du lignende symptomer? hvordan går det?

på dette forumet delte jenta øvelsen, mange sier at etter 1,5 måneders trening ble den merkbart bedre.

Jeg foreslår at vi slutter å slåss. har du allerede besvimt? mistet du balansen slik at du kunne krasje på asfalten? så hvorfor kjempe den? jo mer du anstrenger deg i denne tilstanden, jo mer blir du svimmel.

styrke ligger i svakhet. slapp av, overgi deg til det og til slutt vil det passere.

Jeg er enig i at stress rettet mot å unngå svimmelhet kan forverres. Men bare å se fremover og fikse blikket ditt kan lette svimmelheten. Som på bussen - så lenge du ser fremover - virker det normalt. Man trenger bare å se på gulvet - og det gikk - og jo mer du anstrenger deg, jo verre.

PA står for panikkanfall - en vanlig effekt med VSD.

god ettermiddag! Jeg har samme "problemer".. edru, men jeg går som en full.. blir.... Det pleide å være sånn, i desember.. 7-8 dager da gikk.. Legen sa - å endre været.. Nå her igjen 4. dag allerede.. Jeg drikker glycin og morurt.. Fortsatt samler Fezam støv.. Jeg vet ikke om jeg skal drikke eller ikke drikke.

drikk eller ikke drikk, det er spørsmålet)

kanskje sport, nei? Vel, det er 2-3 ganger i uken i et treningssenter, sunn mat, normal søvn, daglig rutine og jobb / hvile. kanskje bedre som dette?

sport eller ikke sport, men å drikke eller ikke drikke er om 60-70 år)

det er det) og så lenge det er på nivået med "kanskje", vil Den russiske føderasjonen herske fullstendig)

takk for rådene.. forresten, slike fora og møter er veldig hjelpsomme..)

Svimmelheten min begynte uventet - på jobben er det evige skandaler, jeg lider av VSD, kanskje alt sammen og det påvirket - jeg gikk på badet og alt begynte å snurre med en skarp sving på hodet. Hodet mitt snur da jeg snudde hodet i noen retning, det ble veldig skummelt. Jeg leste om gymnastikk på Internett - jeg måtte sakte hodet til venstre, høyre, opp og ned, gjorde det før jeg gikk til sengs, reiste meg om morgenen, alt så ut til å være borte. Konklusjonen er, vær mindre nervøs, alle sykdommer er fra nerver. Helse til alle!

Få effektive medisiner for å behandle denne tilstanden

Lær Mer Om Diagnostisering Av Pankreatitt